پرسنل اتاق عمل |
![]() |
پایان نامه:بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیک وشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک
زمینه: گیاه جاشیر در مناطق سردسیر و کوهستانی استان فارس( سپیدان و ) می روید و در بهار چیده می شود و از آن در تهیه ماست جاشیر (غذای سنتی) استفاده می کنند. کربوهیدرا ت های غیر قابل هضم (فیبر) موجود در برگ های این گیاه ممکن است بتواند به عنوان پری بیوتیک در ماست پروبیوتیک ایفای نقش نماید.
هدف: بررسی اثر جاشیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک.
روش: ابتدا ۱۵ کیلوگرم شیر۵/۱ درصد چربی، پاستوریزه و هموژنیزه را در دمای ۹۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه حرارت داده سپس تا ۴۰ درجه سانتی گراد خنک نمودیم و از هر مایه کشت آغازگر (باکتری های سنتی ماست (YC-X11) و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ((L.Casei 431 DVS) به اندازه ۱ درصد وزنی/وزنی به شیر به عنوان استارتر افزوده شد. سپس گرمخانه گذاری نمونه ها تا رسیدن به ۸/۴=pH در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد انجام شد. ماست های تولید شده تا رسیدن به قوام و بافت مناسب درون یخچال نگهداری شدند. سپس مقادیر ۱۰، ۲۰ و ۳۰ گرم از جاشیر آماده شده به ترتیب به ۹۰، ۸۰ و ۷۰ گرم ماست پروبیوتیک افزوده شد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ویژگی های حسی و میزان زنده مانی باکتری های پروبیوتیک نمونه ها ( سه نمونه حاوی جاشیر و یک نمونه شاهد بدون جاشیر) طی مدت ۲۱ روز نگهداری در دمای یخچال در روزهای ۱، ۷، ۱۴و ۲۱ پس از تولید و در سه تکرار بررسی شد.
یافته ها : اسیدیته نمونه های ماست نسبت به ماست کنترل طی دوران نگهداری اختلاف قابل توجهی نداشت. میزان آب اندازی نمونه های ماست نسبت به ماست کنترل در روزهای ۱، ۷، ۱۴ و ۲۱ تفاوت قابل ملاحظه ای داشت (p=0.000). نمره ویژگی های حسی شامل طعم، بو، آب انداختن و رنگ نمونه های ماست پروبیوتیک نسبت به ماست معمولی طی دوره نگهداری بجز نمره احساس دهانی تفاوت قابل ملاحضه ای نداشتند. تعداد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (log CFU/ml) در نمونه های ماست حاوی جاشیر نسبت به ماست کنترل در روز اول (p=0.009)، هفتم (p=0.040) چهاردهم (p=0.000) و بیست و یکم (p=0.000) تفاوت قابل ملاحظه داشت.
نتیجه گیری : بطور کلی می توان نتیجه گرفت که استفاده از جاشیر در ماست پروبیوتیک ۲۰ درصد بوده است. جاشیر باعث نگهداشتن اسیدیته در محدوده مناسب برای بقاء پروبیوتیک شد و میزان آب اندازی را کاهش داد و به دلیل داشتن مواد مغذی و فیبر، باعث افزایش مدت زمان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی در محدوده تعیین شده (CFU/ml log106) طی مدت نگهداری شده و این محصول را می توان بعنوان ماست پروبیوتیک معرفی نمود .
کلید واژه ها: جاشیر، فیزیکوشیمیایی، ارزیابی حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک
پایان نامه: بررسی امکان اتصال آفلاتوکسین M1 به لاکتوباسیلوس رامنوس GG و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB12 در بستنی
علوم و صنایع غذایی گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان: بررسی امکان اتصال آفلاتوکسین M1 به لاکتوباسیلوس رامنوس GG و بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB12 در بستنی استاد راهنما: دکتر مهسا تبری
ایالات متحده، تشخیص بیماری، امنیت غذایی
هپاتیت ب، به عنوان مشکلی عمده همه جهان را تهدید میکرد. در ۱۹۸۶ یک واکسن مشتق شده از مخمر مهندسی ژنتیک برای هپاتیت ب در دسترس قرار گرفته بود. بدن حیوان آنتیبادیهای پروتئینی خاصی را تولید میکند که در مقابل بیماریها مقاومند. چنین پروتئینها و آنتیبادیهایی میتوانند از نظر تجاری از طریق جداسازی ژنهای مربوطه […]
ایالات متحده، معنای زندگی، کاربرد دانش
مبحث اول: زیست فنآوری: پیدایی جهان نوین با پیشرفت فنآوریهای جدید در حال شکوفایی است. در حوزهی پیشرفت فنآوری بشر بلندیهای جدیدی را فتح می کندو شاهد قابلیتهای جدید است. نوآوری و فنآوریهای جدید ناشی ازعطش بشر در پیشرفت و شوق او برای دانستن چیزهای جدید است. فنآوری، کاربردی از دانش برای حل مشکلات […]
عوامل حیاتی موفقیت مدیریت دانش، ارزیابی عملکرد مدیریت دانش
رحیمی و همکارانش(۱۳۹۲) پژوهشی با عنوان طراحی کیفیت خدمات بخش اورژانس بیمارستان شهید فقیهی شیراز با استفاده از روش QFD، انجام دادند.گامهای اصلی مطالعه در این پژوهش عبارت بودند از تعیین مهمترین نیازها و انتظارات مشتری از طریق مصاحبه با تعداد نمونه ۸۰ نفر و تعیین عناصر خدمت از طریق مصاحبه با تعداد نمونه شامل […]
دیوان بین المللی دادگستری، اتاق بازرگانی بین المللی، بین المللی دادگستری
کنوانسیون در بند ۳ ماده[۲۴۳] ۴۸خود ذکر جهات و دلایل توجیه کننده رأی داوری را برای دیوان الزامی دانسته و ضمانت اجرای عدم رعایت این مقرره را قابل ابطال بودن رأی داوری قرار داده است. بدین ترتیب قاعده توجیه و تحلیل رأی که در برخی از اسناد بین المللی مانند قانون متحد الشکل شورای اروپا […]
دیوان بین المللی دادگستری، اتاق بازرگانی بین المللی، بین المللی دادگستری
کنوانسیون در بند ۳ ماده[۲۴۳] ۴۸خود ذکر جهات و دلایل توجیه کننده رأی داوری را برای دیوان الزامی دانسته و ضمانت اجرای عدم رعایت این مقرره را قابل ابطال بودن رأی داوری قرار داده است. بدین ترتیب قاعده توجیه و تحلیل رأی که در برخی از اسناد بین المللی مانند قانون متحد الشکل شورای اروپا […]
پایان نامه تعریف هتل
۱-۱-۱- تعریف هتل .هُتِل نوعی مکان مسکونی اجاره ای است که معمولا برای مدت کوتاه به افراد اجاره داده می شود. هتل ها از امکانات اقامتی و گردشگری شهرها به حساب می آیند و بیشتر مورد استفاده مسافران و گردشگران قرار می گیرند. هتل ها دارای تعداد زیادی اتاق هستند که گاه به چند صد […]
پایان نامه مدیریت در مورد استاندارد و کیفیت در هتل و مراکز اقامتی
۱-۱-۱- استاندارد و کیفیت در هتل و مراکز اقامتی یک هتل معمولاً حداقل ۸ اتاق خواب دارد | ۷۵% اتاق خواب ها با حمام یا تسهیلات خصوصی هستند | وجود محلی برای صبحانه خوری که متناسب با ظرفیت هتل طراحی شده باشد | وجود سیستم سرمایش و گرمایش قابل کنترل در اتاق خوابها. (صفائیان، ۱۳۸۳) […]
پایان نامه مدل تکنولوژی بروکر
۲-۳- مثلث بازاریابی خدمات مثلث بازریابی خدمات پیشنهاد می دهد که سه نوع بازاریابی وجود دارد که باید بطور موفقیت آمیزی اجرا شود تا یک سازمان خدماتی بتواند موفق گردد. همانطور که در شکل۱-۲ نشان داده شده است، در سمت راست مثلث، تلاشهای بازاریابی بیرونی قرار دارد که انتظارات مشتریان را تعیین کرده وعده هایی […]
پایان نامه : زیر ساختهای بانکداری الکترونیک
زیر ساختهای بانکداری الکترونیک ۱-۴-۲-زیر ساختهای سخت افزاری برای آنکه بتوان دریک شعبه خدمات الکترونیک ارائه داد، می بایست در آن محل تجهیزات سخت افزاری نصب گردد. در زیر تشریح می پردازیم: الف : رایانه شخصی اندازه کوچک این رایانه ها، جابجایی آسان و همچنین قابلیت های سخت افزاری بالا از نظر سرعت پردازشگر مر […]
متن کامل پایان نامه مدیریت : نظریات مکینون شاو، استیگلیتز[۱] و ساختارگرایان جدید
فناوری اطلاعات و سیر تحول آن در نظام بانکی منظور از اطلاعات، مجموعه ای از ابزارها و روش های لازم برای تولید، پردازش، نگهداری، توزیع و انهدام سیستم های مبتنی بر اطلاعات به معنی فراگیر آن (شامل متن، صورت و تصویر) است و دارای یکی از اجزای زیر می باشد : سخت افزار ؛ نرم […]
مقاله (پایان نامه) : متهم واحد ، جرم فعل واحد ، عناوین متعدد مجرمانه
۳-۱ ) متهم واحد ، جرم فعل واحد ، عناوین متعدد مجرمانه این قسم رانیز می توان از جمله مصادیق صلاحیت اضافی دانست.زمانی که بزهکار فعل واحدی را انجام دهد ولی این فعل واحد دارای حداقل دو نتیجه مجرمانه در دوحوزه قضائی متفاوت باشد دراین حالت باید به هر دو اتهام متهم در یک دادگاه […]
حقوق زندانیان باتوجه به اسناد بین الملل
حقوق زندانیان باتوجه به اسناد بین الملل زندانیان سیاسی عقیدتی همواره تشنه منابع فرهنگی و خوراک فکری هستند. مهمترین مشغله ی آنها مطالعه است. بنابراین دسترسی به کتاب و روزنامه از خواسته های اصلی و اساسی آنان است. ولی در مواردی مسئولین امر برای این کارمحدودیت هایی اعمال می کنند. بلکه اساساً درگیری […]
عقد کفالت در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس (پادشاهی بحرین و امارات متحده عربی):
دراین فصل عقد کفالت درحقوق کشورهای عربی بحرین وامارات متحده عربی بررسی شده است. عقد کفالت درکشورامارات متحده عربی تا حدود زیادی شبیه به حقوق ایران است و کفیل تعهد در احضار مکفول دارد و حتی از حقوق ایران بر فقه امامیه منطبق تراست . ولی درکشور بحرین با اینکه درمتن قانون مدنی این کشورکلمه […]
مقاله (پایان نامه) : فعالیت های آموزشی، فرهنگی و تربیتی در زندان ها
آئین نامه سازمان زندان که شامل مورد ۱۳۱ الی ۱۵۲ است، مربوط به فعالیت های آموزشی، فرهنگی و تربیتی در زندان ها می باشد. فصل چهارم آئین نامه، مسئولین زندان ها را موظف کرده است که وسایل و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری مناسب در جهت ارتقای فرهنگی و رشد شخصیتی زندانیان را […]
استراتژی بازاریابی خدمات بیمه -بازاریابی ارتباطات
گفتارچهارم-استراتژی بازاریابی خدمات بیمه بازاریابی ارتباطات در بحثهای مربوط به بازاریابی مقوله ارتباطات هم جایگاه بسیار مهمی دارد. به دیگر سخن، این ارتباطات است که تصویر عمومی یک شرکت را میسازد. بازاریابی و ارتباطات در واقع دو مولفه هستند که از یکدیگر جداییناپذیرند. یک استراتژی موفق بازاریابی، یک تیم قوی روابط عمومی و یک […]
تجهیز مبادی ورودی و خروجی به دستگاههای کنترلی (اشعه ایکس[۱]، دوربین مدار بسته و…)
با توجه به حجم روزافزون واردات، صادرات، ترانزیت کشور و ضرورت مبارزه با قاچاق کالا و تخلفات گمرکی در مبادی رسمی کشور و جوابگو نبودن روشهای سنتی بازرسی کالا در گمرکات به علت حجم فراوان کالا و تعداد محدود کارکنان، استفاده از تجهیزات پیشرفته کنترلی در گمرکات امری اجتنابناپذیر است. بر این اساس گمرک ایران […]
لیست فایل ها -۹
دانلود پایان نامه:کنترل الکترونیکی موتور دیزل (EDC) پایان نامه:طراحی بسته بندی پایان نامه:صنعت خودروسازی پایان نامه:مهندسی اتومبیل سازی پایان نامه:خط مونتاژ موتور نیسان پایان نامه:سیستمهای برقی و الکترونیکی اتومبیل خودرو پایان نامه:معرفی گیاه دارچین دانلود پایان نامه ارشد:اقلام گیاهی جهت کاشت پایان نامه ارشد:سرما زدگی درختان دانلود پایان نامه ارشد:اصلاح و تهیه نهال و بذر […]
پایان نامه ارشد: تهیه سوسیس از ماهی کپور نقره ای و تعیین کیفیت مغذی و مدت ماندگاری آن در یخچال و فریزر
فهرست مطالب:فصل اول. ۱- مقدمه و کلیات ۱۱-۱ اهمیت و ارزش تغذیهای آبزیان. ۱۱-۲ کپور نقرهای و اهمیت آن ۲۱- ۳ محصولات جنبی آبزیان ۳۱-۴ فرآوردههای گوشتی. ۴۱-۴-۱ سوسیسهای حرارتدیده. ۵۱-۴-۲ سوسیسهای خام. ۶۱-۵ سوسیس ماهی و تاریخچه آن. ۶۱-۵-۱ مواد تشکیل دهنده سوسیس ماهی ۷۱-۱-۵-۱ گوشت ماهی ۷۱-۶ مکانیسم تولید سوسیس ۸۱-۶-۱ مینسِ […]
پایان نامه: تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی
عنوان: تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی استاد راهنما: دکتر علیرضا شهاب لواسانی استاد مشاور: دکتر محمد رضا عابدینی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول. ۱کلیات. ۱۱-۱- مقدمه ۲۱-۲- طرح موضوع ۲۱-۳- بیان مسئله ۳الف- عوامل موثر بر عطر و طعم پنیر.۴۱- گلیکولیز ۴۲- لیپولیز […]
پایان نامه ارشد: تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رایحه پنیر UF ایرانی
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول. ۱کلیات. ۱۱-۱- مقدمه ۲۱-۲- طرح موضوع ۲۱-۳- بیان مسئله ۳الف- عوامل موثر بر عطر و طعم پنیر.۴۱- گلیکولیز ۴۲- لیپولیز ۴۳- پروتئولیز ۵۴- دما ۵۱-۳-۱- تعریف پنیر. ۷۱-۳-۲- منشاء تاریخی پنیر ۷۱-۳-۳- طبقه بندی واریتههای پنیر ۹۱-۳-۳-۱- پنیر اولترافیلتراسیون (UF) 11۱-۳-۴- ارزش تغذیه ای پنیر […]
پایان نامه: بررسی میزان بقاء لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 ریزپوشانی شده توسط صمغ فارسی در ماست و در شرایط شبیه سازی شده …
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسیارشد در رشته علوم و صنایع غذایی عنوان: بررسی میزان بقاء لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 ریزپوشانی شده توسط صمغ فارسی (زدو) در ماست و در شرایط شبیهسازی شده گوارشی اساتید راهنما: دکتر مرتضی خمیری دکتر صبیحه سلیمانیانزاد استاد مشاور: دکتر سید مهدی جعفری (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست […]
پایان نامه ارشد: بررسی میزان بقاء لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 ریزپوشانی شده توسط صمغ فارسی در ماست و در شرایط شبیه سازی شده گوارشی
فهرست مطالب:فصل اول: مقدمه و کلیات۱-۱- مقدمه و اهمیت موضوع ۲۱-۲- تعریف مسئله ۴۱-۳- اهداف ۵۱-۴- فرضیات ۵فصل دوم: بررسی منابع۲-۱- غذاهای فراسودمند. ۸۲-۲- فراورده های غذایی فراسودمند حاوی میکروبهای پروبیوتیک. ۸۲-۳- ماست پروبیوتیک ۹۲-۴- پروبیوتیکها ۱۰۲-۴-۱- معیار انتخاب میکروارگانیسم به عنوان پروبیوتیک. ۱۱۲-۴-۲- اثرات سودمند پروبیوتیکها ۱۲۲-۵- گونههای شناخته شده پروبیوتیکها ۱۴۲-۵-۱- گونه لاکتوباسیلوس […]
پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی موادغذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: کلیات […]
پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی موادغذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: کلیات […]
پایان نامه مصرف ماست در ایران و جهان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : مصرف ماست در ایران و جهان فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اولچکیده……………………………………………………………………………………………………… ۱۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۳فصل دوم۲-۱- مصرف ماست در ایران و جهان…………………………………………………………………. ۱۰۲-۲- منشاء ماست……………………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۳- ارزش تغذیهای ماست……………………………………………………………………………… ۱۱۲-۴- انواع مختلف ماست………………………………………………………………………………… ۱۵۲-۵- روش تهیه ماس……………………………………………………………………………………. ۱۶۲-۶- پروتئینهای شیر و مکانیسم […]
پایان نامه مصرف ماست در ایران و جهان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : مصرف ماست در ایران و جهان فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اولچکیده……………………………………………………………………………………………………… ۱۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۳فصل دوم۲-۱- مصرف ماست در ایران و جهان…………………………………………………………………. ۱۰۲-۲- منشاء ماست……………………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۳- ارزش تغذیهای ماست……………………………………………………………………………… ۱۱۲-۴- انواع مختلف ماست………………………………………………………………………………… ۱۵۲-۵- روش تهیه ماس……………………………………………………………………………………. ۱۶۲-۶- پروتئینهای شیر و مکانیسم […]
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-04-14] [ 02:29:00 ق.ظ ]
|