امکانات تفریحی، گردشگری فرهنگی

تعاملات گردشگران و مردم کشور میزبان در اثر مسافرت، راه را برای گفتگوی فرهنگ‌ها هموار می‌سازد در نتیجه می‌توان گفت گردشگری آسان‌ترین و مؤثرترین راه برای گفتگوی تمدن‌ها به حساب می‌آید. ورود گردشگران تأثیرات مهمی روی مجموعه‌ی فرهنگ (رفتارهای آموختنی، باورها، عادات )مردم کشور میزبان می‌گذارد. می‌تواند فرهنگ محلی را تقویت و به تجدید حیات هنر جامعه‌ی میزبان و آداب و رسوم فراموش شده کمک شایانی بکند. بعنوان مثال گردشگری در ایالات متحده سبب گردید که کارهای دستی باستانی مانند جواهر سازی و کاشیکاری سرخپوستان منطقه‌ی آریزونا، نیومکزیکو، سانتافه و تائو دوباره زنده گردد. (ولا،بیچریل،۱۳۹۱،۱۶۶)«از دیگر اثرات و منافع فرهنگی گردشگری، معرفی فرهنگ جامعه‌ی میزبان به سایر جوامع از طریق گردشگران است. در حقیقت گردشگر مبلغ هنر و فرهنگ اصیل و غنی جامعه‌ی میزبان به سراسر دنیا است که این تبلیغ عزت و…

پایان نامه با موضوع طرح در کاشیهای ایرانی

کاشیها یکی از قدیمیترین و گسترده ترین فرم تزئینات معماری است که در سرتاسر دنیای اسلامی به کار برده می شود. در ایران در طول حکومتهای ایلخانی، تیموری و

صفویه این هنر تزئینی به اوج تحول و توسعه خود رسید. از هنگام ابداع کاشی و در ادوار گذشته، کاشیکاری به نحو گسترده ای برای جلوه بخشیدن به سطوح بناهای ایران مورد استفاده قرار می گرفت. در دوره اسلامی ایران، بهره جستن از کاشی برای تزئین سطوح داخلی و خارجی اماکن مذهبی، کاخهای سلطنتی و اقامتگاههای شخصیتهای متمول و با نفوذ، فراوان به چشم می خورد. “معبد چغازنبیل” واقع در خوزستان؛ از جمله مکانهایی است که نخستین کاشیهای ایرانی در آن یافت شده اند. این کاشی ها، از نوع کاشیهای دیواره ای لعابدار بوده و به شکل مربع قالبریزی شده اند و در میان…

پایان نامه بررسی سوابق و تجارب ملی و بین المللی در تهیه و تدوین برنامه های ارزیابی خطر

پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : حقوق عنوان : بررسی سوابق و تجارب ملی و بین المللی در تهیه و تدوین برنامه های ارزیابی خطر برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)مقدمهاهمیت ارزیابی و مدیریت خطر در جوامع امروزی مبحثی مهم در تمام سازمان­­ها، موسسات و نهادهای دولتی و خصوصی می­باشد، این مبحث در موزه­ها به دلیل نگهداری اشیاء تاریخی، منحصر به فرد و گرانقیمت ارزشی دو چندان پیدا میکند. با توجه به اینکه خطر اجتناب ناپذیر است، مدیریت خطر سبب بهبود اتخاذ…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...