کود کمپوست |
![]() |
پایان نامه بررسی تهیه کود کمپوست ترکیبی لجن و زباله
دانشگاه مازندران پایاننامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران- محیط زیست موضوع: بررسی تهیه کود کمپوست ترکیبی لجن و زباله استاد راهنما: جناب آقای دکتر امینی راد استاد مشاور: جناب آقای دکتر تکدستان چکیده:زبالهها از جمله آلایندههای محیط زیست میباشند که مشکلات عدیدهای از جمله انتشار آلودگی در آب ، هوا و خاک و انتقال به انسان و دام را بطور مستقیم یا غیرمستقیم از خود برجای مینهند. امروزه با گسترش روزافزون جوامع شهری و صنعتی، شاهد گستردهتر شدن میزان این آلایندهها میباشیم.از سوی دیگرتصفیه خانه فاضلاب شهری از نوع هوازی مقادیر قابل توجه ای لجن مازاد تولید می نماید که چنانچه این مقادیر رو به افزایش به نحو مناسبی مدیریت نشوند مشکلات زیست محیطی در آب و خاک و هوا و احتمال بروز بیماریها را برای جوامع شهری در بر دارد. با توجه…
مدیریت پسماند – دانلود تحقیق رایگان
مدیریت پسماند یعنی فراهم نمودن امکانات : کاهش تولید پسماندها ازطریق الگوی صحیح مصرف و تفکیک پسماندها در مبدأ از طریق آموزش مکانیزه نمودن جمع آوری پسماندها بازیافت پسماندهای بازیافتی ( پسماندهای آلی و پسماندهای خشک بازیافتی ) پردازش (بی خطر نمودن ) پسماندهای غیر بازیافتی برای انواع پسماندها پسماندهای آلی ( غذایی ـ باغچه ای ) پسماندهای خشک بازیافتی ( کاغذ ، شیشه ، فلز ، پلاستیک ) پسماندهای ویژه : خطر ناک صنعتی ، بیمارستانی پسماندهای دفنی ( غیر بازیافتی ) نخاله های ساختمانی براساس شرایط و موقعیت جغرافیایی ، اجتماعی و اکولوژی هر منطقه هماهنگ وهمزمان،زیرا تحقق توسعه پایدار درصورتی امکان پذیر خواهد بود که تمامی اجزای سیستم با هم هماهنگ باشند . تعاریف بخش های مدیریت پسماند آموزش اجرای طرح آموزش با اهداف ارتقاء فرهنگ زیست محیطی در بین…
پایان نامه ارشد:عوامل سن مصرف کنندگان مرغ سبز در استان گیلان
) ویژگی های محصولات ارگانیک ویژگیهای اولیه محصولات ارگانیک عبارتست از (نیکبخت و پژمان، ۱۳۸۲) : فرآورده غذایی بایستی دارای استاندارد تعریف شده باشد. از زمان ورود در مسیرارگانیک تا زمانی که در بشقاب غذا قرار می گیرد بایستی بازرسی، کنترل و تایید شود. در مورد مواد غذایی حاصل از حیوانات، بایستی
بالاترین سطح ایمنی و سلامت حیوان تامین شود. از داروها، محرکهای رشد، موادغذایی حیوانی و افزودنی های دیگر برای تغذیه حیوانات استفاده نشود. حداقل۷۰ درصد تغذیه حیوانات بایستی با توجه به استانداردهای ارگانیک باشد. از کودها و آفت کشهای مصنوعی برای تغذیه محصولات کشاورزی استفاده نشود. ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی بکارگرفته نشود. در ابتدا، محصولات ارگانیک تنها شامل سبزیهای تازه بود و اولین مصرفکنندگانی که از محصولات ارگانیک استفاده میکردند، به دنبال محصولاتی بدون مواد شیمیایی، تازه و در حد…
پایان نامه ارشد:عوامل سن مصرف کنندگان مرغ سبز در استان گیلان
) ویژگی های محصولات ارگانیکویژگیهای اولیه محصولات ارگانیک عبارتست از (نیکبخت و پژمان، ۱۳۸۲) : فرآورده غذایی بایستی دارای استاندارد تعریف شده باشد. از زمان ورود در مسیرارگانیک تا زمانی که در بشقاب غذا قرار می گیرد بایستی بازرسی، کنترل و تایید شود. در مورد مواد غذایی حاصل از حیوانات، بایستی بالاترین سطح ایمنی و سلامت حیوان تامین شود. از داروها، محرکهای رشد، موادغذایی حیوانی و افزودنی های دیگر برای تغذیه حیوانات استفاده نشود. حداقل۷۰ درصد تغذیه حیوانات بایستی با توجه به استانداردهای ارگانیک باشد. از کودها و آفت کشهای مصنوعی برای تغذیه محصولات کشاورزی استفاده نشود. ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی بکارگرفته نشود. در ابتدا، محصولات ارگانیک تنها شامل سبزیهای تازه بود و اولین مصرفکنندگانی که از محصولات ارگانیک استفاده میکردند، به دنبال محصولاتی بدون مواد شیمیایی، تازه و در حد امکان…
پایان نامه ارشد:عوامل سن مصرف کنندگان مرغ سبز در استان گیلان
) ویژگی های محصولات ارگانیکویژگیهای اولیه محصولات ارگانیک عبارتست از (نیکبخت و پژمان، ۱۳۸۲) : فرآورده غذایی بایستی دارای استاندارد تعریف شده باشد. از زمان ورود در مسیرارگانیک تا زمانی که در بشقاب غذا قرار می گیرد بایستی بازرسی، کنترل و تایید شود. در مورد مواد غذایی حاصل از حیوانات، بایستی بالاترین سطح ایمنی و سلامت حیوان تامین شود. از داروها، محرکهای رشد، موادغذایی حیوانی و افزودنی های دیگر برای تغذیه حیوانات استفاده نشود. حداقل۷۰ درصد تغذیه حیوانات بایستی با توجه به استانداردهای ارگانیک باشد. از کودها و آفت کشهای مصنوعی برای تغذیه محصولات کشاورزی استفاده نشود. ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی بکارگرفته نشود. در ابتدا، محصولات ارگانیک تنها شامل سبزیهای تازه بود و اولین مصرفکنندگانی که از محصولات ارگانیک استفاده میکردند، به دنبال محصولاتی بدون مواد شیمیایی، تازه و در حد امکان…
تمایز محصولات غذایی ارگانیک از غیر ارگانیک
) ویژگی های محصولات ارگانیکویژگیهای اولیه محصولات ارگانیک عبارتست از (نیکبخت و پژمان، ۱۳۸۲) : فرآورده غذایی بایستی دارای استاندارد تعریف شده باشد. از زمان ورود در مسیرارگانیک تا زمانی که در بشقاب غذا قرار می گیرد بایستی بازرسی، کنترل و تایید شود. در مورد مواد غذایی حاصل از حیوانات، بایستی بالاترین سطح ایمنی و سلامت حیوان تامین شود. از داروها، محرکهای رشد، موادغذایی حیوانی و افزودنی های دیگر برای تغذیه حیوانات استفاده نشود. حداقل۷۰ درصد تغذیه حیوانات بایستی با توجه به استانداردهای ارگانیک باشد. از کودها و آفت کشهای مصنوعی برای
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 12:21:00 ب.ظ ]
|