پایان نامه:تعیین میزان عناصر سنگین در سبزیجات کشت شده در خاک‌های آلوده به هیدرو‌کربن‌های نفتی در برخی مزارع استان خوزستان

فصل اول: مقدمه مقدمه از دیدگاه جهانی پس از آب و هوا، پوسته خاکی کره زمین، سومین جزء عمده محیط زیست انسان تلقی می‌شود. خاک علاوه بر این که پایگاه موجودات خشک‌زی (به ویژه جوامع انسانی) است، محیط منحصر به فردی برای زندگی انواع موجودات زنده، به خصوص گیاهان به شمار می‌رود. برخلاف آب […]

دانلود پایان نامه ارشد:نقش روشهای آموزشی- ترویجی در کاهش استفاده از سموم و نهاده ها در کشت سبزیجات در شهرستان ری

عنوان: نقش روشهای آموزشی- ترویجی در کاهش استفاده از سموم و نهاده ها در کشت سبزیجات در شهرستان ری استاد راهنما: دکتر سید مهدی میردامادی استاد مشاور: دکتر فرهاد لشگرآرا سال تحصیلی: ۱۳۹۰-۱۳۸۹ برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده درج نمی شودتکه هایی از متن به عنوان نمونه : فهرستعنوان صفحهچکیده.۱فصل اول: طرح مسأله مقدمه.۳ […]

پایان نامه:نقش روشهای آموزشی- ترویجی در کاهش استفاده از سموم و نهاده ها در کشت سبزیجات در شهرستان ری

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته ترویج و آموزش کشاورزی ( M.Sc) عنوان: نقش روش های آموزشی- ترویجی در کاهش استفاده از سموم و نهاده ها در کشت سبزیجات در شهرستان ری استاد راهنما: دکتر سید مهدی میردامادی استاد مشاور: دکتر فرهاد لشگرآرا سال تحصیلی: ۱۳۹۰-۱۳۸۹ متن پایان نامه : فهرستعنوان صفحهچکیده.۱فصل اول: طرح مسأله مقدمه.۳ […]

پایان نامه : تاثیر ماده آلی، پتاسیم و تنش رطوبتی بر کمیت و کیفیت پیاز

 استادان راهنما: دکترمجید فکری دکتر مجید محمودآبادی استاد مشاور: دکتر ناصر برومند (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهحفظ منابع آب و خاک گام موثری در جهت توسعه کشاورزی پایدار محسوب می­شود. در این راستا، با صرفه­جویی و مصرف بهینه آب و استفاده از کودهای آلی می­توان تا حدی به این هدف رسید. بنابراین […]

دانلود پایان نامه ارشد : تاثیر ماده آلی، پتاسیم و تنش رطوبتی بر کمیت و کیفیت پیاز

 پایان نامه تحصیلی برای دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی علوم خاک تاثیر ماده آلی، پتاسیم و تنش رطوبتی بر کمیت و کیفیت پیاز و برخی خصوصیات فیزیکی خاک استادان راهنما: دکترمجید فکری دکتر مجید محمودآبادی استاد مشاور: دکتر ناصر برومند (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهحفظ منابع آب و خاک گام موثری […]

دانلود پایان نامه ارشد:بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه دارنده مرسوم

استاد راهنما: دکتر سید علی یاسینی اردکانی استاد مشاور: دکتر سید حسین حکمتی مقدم سال تحصیلی ۱۳۹۳ – ۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان . صفحهچکیده فارسیفصل اول: کلیات تحقیق۱-۱- اصول کلی نگهداری مواد غذایی۱-۲- روش های نگه داری۱-۳- مفاهیم کلی نگهداری مواد غذایی۱-۴- نگهداری مواد غذایی به روش انجماد۱-۵- […]

پایان نامه:بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه …

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) رشته مهندسی صنایع غذایی گرایش علوم و صنایع غذایی عنوان: بررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه دارنده مرسوم استاد راهنما: دکتر سید علی یاسینی اردکانی استاد مشاور: دکتر سید حسین حکمتی […]

پایان نامه حقوق با موضوع کاربرد ﻋﻘﺪ استصناع در قانون عملیات بانکی بدون ربا

در راستای تحقق توسعه ابزارهای مالی اسلامی و استفاده از حداکثر ظرفیت بانک ها در زمینه تخصیص بهینه منابع به بخش های مختلف اقتصادی در شبکه بانکی کشور، لزوم اضافه شدن سه عقد استصناع، مرابحه و خرید دین، به فصل سوم قانون عملیات بانکی بدون ربا در سال ۱۳۹۰مطـرح گردیـد. در واقع پس از […]

پایان نامه حقوق با موضوع کاربرد ﻋﻘﺪ استصناع در قانون عملیات بانکی بدون ربا

در راستای تحقق توسعه ابزارهای مالی اسلامی و استفاده از حداکثر ظرفیت بانک ها در زمینه تخصیص بهینه منابع به بخش های مختلف اقتصادی در شبکه بانکی کشور، لزوم اضافه شدن سه عقد استصناع، مرابحه و خرید دین، به فصل سوم قانون عملیات بانکی بدون ربا در سال ۱۳۹۰مطـرح گردیـد. در واقع پس از […]

فضای کسب و کار، شناسایی برند

V[33] (پدیداری ) : بطور موثر در دید مشتریان بازار هدف باشد.( اطلاع رسانی ) : ایجاد توجه به مزایا و فواید نام تجاری . I[34](جذبه احساسی ): ایجاد شخصیت و هویت برای نام تجاری E[35]( جنبه های کارکردی ): در مجموع این نام تجاری چگونه عمل می‎‎کند. W[36](کاپفرر، ۲۰۰۸، ص۹) […]

دسترسی به اطلاعات، کشورهای آسیایی

گردشگران این منطقه در مقایسه با همتایان خود در دیگر شهرها مسن تر بوده و احتمال همراه داشتن بچه در آن ها بیشتر است. آن ها در مقایسه با ساکنان پکن تحصیلات کمتری دارند. تجربه آن ها در مسافرت خارجی محدود است و علاقه ای به مسافرت های انفرادی نداشته و ترجیح می دهند به […]

استراتژی های بازاریابی، تصمیم گیری مصرف کننده

وقتی بازاریابان خود را در موقعیت فروش یک محصول می بیند، مشتری خود را در جایگاه خرید یک ارزش یا راه حل برای مسئله اش می گذارد. همچنین خریدار تنها به بهای پرداختی نمی اندیشد، بلکه علاقمند به محاسبه هزینه کلی به دست آوردن محصول و به کارگیری آن است. خریداران مایلند تا محصول هرچه […]

پایان نامه تحلیل و بررسی نقش بازاریابی سبز در مزیت رقابتی جذب مشتریان 

در عصر حاضر محیط زیست به مساله ای حیاتی و بسیار مهم برای همه اقشار مردم چه در جایگاه مشتری و چه در جایگاه تولید کننده تبدیل شده است.اشتیاق فزاینده ای در میان مصرف کنندگان در سراسر جهان برای حفاظت از محیط زیست به وجود آمده است.رفتار مصرف کننده در حال حرکت به سمت […]

پایان نامه پیش بینی رفتار مصرف کننده برای پذیرش تجارت از طریق شبکه های آنلاین(مطالعه موردی کاربران شهر کرمانشاه

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) فهرست مطالبعنوان صفحه چکیده:. ۱فصل اول (کلیات) مقدمه.۳ ۱-۲- بیان مسأله : ۴۱-۳- ضرورت و اهمیت تحقیق: ۶۱-۴- اهداف تحقیق: ۷۱-۴-۱- هدف اصلی: […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...