پایان نامه:بررسی میزان بار میکروبی گوشت‌های بسته‌بندی شده قرمز و سفید در سطح تهران و تعیین کمی باقیمانده آنتی‌بیوتیک‌ها در …

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته زیست شناسی گرایش میکروبیولوژی عنوان بررسی میزان بار میکروبی گوشت‌های بسته‌بندی شده قرمز و سفید در سطح تهران و تعیین کمی باقیمانده آنتی‌بیوتیک‌ها در گوشت سفید، قرمز، شیر، تخم مرغ با بررسی کروماتوگرافی مایع Hplc) ( و ایمونواسی (Elisa) استاد راهنما دکتر اسماعیل صابرفر شهریور […]

پایان نامه: بررسی اثر گلپر تازه و عصاره آن بر ماندگاری گوشت شترمرغ طی نگهداری در یخچال

چکیدهگوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است. Heracleum Persicum یا گیاه گلپر ایرانی(از خانواده Apiaceae) یکی از ۱۰ گونه جنس هراکلوم در ایران است. […]

دانلود پایان نامه ارشد: بررسی اثر گلپر تازه و عصاره آن بر ماندگاری گوشت شترمرغ طی نگهداری در یخچال

در عصر جدید یک تغییر گسترده جهانی در مسیر خوردن گوشت های سالم رخ داده است و این امر موجب محبوبیت روز افزون گوشت شترمرغ[۱] که کلسترل و چربی کمتری دارد و نیز اسید های چرب اشباع نشده بیشتری نسبت به گوشت گاو دارد، شد (پالری و همکاران[۲]، ۱۹۹۷).در صنعت شترمرغ اخیرا توجه بازار از […]

پایان نامه ارشد: مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، آمینه گستر، آوای کاسپین شمال و داروسازان) بر عملکرد جوجه های نرگوشتی

(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:فصل اول : مقدمه۱-۱- مقدمه . ۳فصل دوم :‌کلیات و مرور منابع۲-۱- عملکرد طیور. ۸۲-۲- مواد اولیه تامین انرژی ۸۲-۲-۱- ذرت. ۸۲-۳- مواد اولیه جهت تامین پروتئین. ۱۱۲-۳-۱- کنجاله سویا ۱۱۲-۳-۲-کنجاله کانولا ۱۵۲-۴- مکمل های موادمعدنی و ویتامین ها ۱۶۲-۴-۱- کلسیم و فسفر ۱۶۸۲-۴-۲- منیزیم ۲۰۲-۴-۳- سدیم […]

پایان نامه: تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم سه گونه مرتعی خلر(Lathyrus sativa)،

قدومه(Alyssum inflatum) و گونه (Carex comans (به روشهای شیمیایی، تولید گاز، کیسه نایلونی و طیفسنجی مادون قرمز نزدیک(NIR)

(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:چکیده. ۱فصل اول : کلیات۱-۱ مقدمه ۳۱-۲- برخی از روشهای اندازهگیری قابلیت هضم و ارزش غذایی ۷۱-۲-۱- روش شیمیایی روش تجزیه تقریبی ( Proximate Analysis ). 7۱-۲-۲- روش ون سوست. ۸۱-۲-۳- روش کیسه نایلونی(-saccoin). 8۱-۲-۳-۱- عوامل موثر برروش کیسههای نایلونی ۱۰۱-۲-۴- روش تولید گاز (Production Gas). 15۱-۲-۴-۱- […]

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ

دکتر فواد سعدی استاد مشاور: دکتر حمیدرضا ضیاءالحق بهمن ماه ۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبچکیده: ۳فصل اول : ۴کلیات- ۴۱-۱-مقدمه ۴۱-۲- پرسش اصلی تحقیق (مساله تحقیق): ۵۱-۲-۱- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور کلی ( تشریح مسأله و معرفی آن و ) ۵۱-۲-۲: فرضیه‏های تحقیق (هر فرضیه به صورت یک […]

پایان نامه:بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ

گرایش شیمی مواد غذایی عنوان: بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ استاد راهنما: دکتر فواد سعدی استاد مشاور: دکتر حمیدرضا ضیاءالحق بهمن ماه ۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبچکیده: ۳فصل اول : ۴کلیات- ۴۱-۱-مقدمه ۴۱-۲- پرسش اصلی تحقیق (مساله تحقیق): ۵۱-۲-۱- بیان مسأله اساسی […]

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی اثر سطوح مختلف آتورواستاتین و ال کارنیتن بر عملکرد تری‌گلیسیرید و کلسترول سرم جوجه‌های گوشتی راس ۳۰۸

استاد راهنما: دکتر مهرداد بویه استاد مشاور: دکتر علیرضا صیداوی بهمن ۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوانصفحهچکیده۱فصل اول.۲۱-۱-مقدمه.۲فصل دوم.۵۲-۱-کلیات گردش خون.۶۲-۱-۱-مشخصات فیزیکی گردش خون.۶۲-۱-۲-بخش‌های مختلف گردش خون.۶۲-۱-۳-گردش خون در عروق کوچک و دستگاه لنفاوی.۷۲-۱-۴-گلبول‌های قرمز خون.۷۲-۱-۵-ساخت هموگلوبین۸۲-۲-مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها، گلبول‌های سفید۸۲-۲-۱-لکوسیت‌ها (گلبول‌های سفید خون).۸۲-۳-فیزیولوژی گردش خون […]

پایان نامه:بررسی اثر سطوح مختلف آتورواستاتین و ال کارنیتن بر عملکرد تری‌گلیسیرید و کلسترول سرم جوجه‌های گوشتی …

گروه علوم دامی پایان نامه جهت دریافت مدرک کارشناسی ارشد(MSc) در رشته علوم دامی –گرا یش تغذیه دام عنوان: بررسی اثر سطوح مختلف آتورواستاتین و ال کارنیتن بر عملکرد تری‌گلیسیرید و کلسترول سرم جوجه‌های گوشتی راس ۳۰۸ استاد راهنما: دکتر مهرداد بویه استاد مشاور: دکتر علیرضا صیداوی بهمن ۹۲ (در فایل دانلودی […]

دانلود پایان نامه ارشد:بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ

استاد راهنما: دکتر فواد سعدی استاد مشاور: دکتر حمیدرضا ضیاءالحق بهمن ماه ۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبچکیده: ۳فصل اول : ۴کلیات- ۴۱-۱-مقدمه ۴۱-۲- پرسش اصلی تحقیق (مساله تحقیق): ۵۱-۲-۱- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور کلی ( تشریح مسأله و معرفی آن و ) ۵۱-۲-۲: فرضیه‏های تحقیق (هر فرضیه به […]

پایان نامه : بررسی اثر تزریق تستوسترون در خروس­های گله مادر گوشتی برعملکرد گله

گروه آموزشی علوم دامی پایان ­نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: علوم دامی گرایش: تغذیه دام عنوان: بررسی اثر تزریق تستوسترون در خروس­های گله مادر گوشتی برعملکرد گله استاد راهنما: دکتر علیرضا صیداوی استاد مشاور: دکتر ملیحه راحتی فهرست مطالب چکیده. ۱ فصل اول: مقدمه ۱-۱ مقدمه. ۳ ۱-۱-۱ اهمیت دامپروری در […]

پایان نامه راهنمای کامل نفش تغذیه در بزهکاری

تغذیه چیست؟تغذیه یعنی خوردن،هضم،جذب غذا و متابولیسم و دفع مواد زائد.به عبارتی دیگر علم تغذیه رشته ای است که درموردنیازهای غذایی انسان ازبدو تولدباتوجه به جنس،سن،شرایط فیزیولوژیک،ارزش غذایی خوراکی ها[۱]،رژیم غذایی،میزان مصرف هر غذا،رابطه تغذیه و تندرستی،رابطه تغذیه و بیماری بحث و گفت و گو می کند و به تحقیق می پردازد.تغذیه یعنی رابطه بین […]

آمیخته بازاریابی، ایالات متحده

(کاتلرو آرمسترانگ، ۱۳۷۹) در مورد فرمول ۴P آمیخته بازاریابی، از ابتدای طرح آن سوالات زیادی مطرح بود و برخی از معتقدان عقیده داشتند که آمیزه چهارعاملی بازار، پاره ای از فعالیت های مهم را از نظر دور داشته است. به عنوان مثال: این فکر را القا می کند که برای بخش خدمات چهار P کفایت نمی […]

مواد مخدر، تهران

تن۵۸/۴=۰/۲۰* ۲۹۲ تخمین کمیت مصرف هروئین و مرفین در سال ۱۹۹۹ در ایران معادل ۵۸۶٫۴ تن تریاک بود. جدول شماره ۵، کمیت تولید تریاک در آسیای جنوب غربی و پراکندگی آن را در سال ۱۹۹۹ نشان می دهد. جدول بیانگر تولید تریاک به میزان ۴۵۷۴ تن در افغانستان و پاکستان و مصرف ۱۴۸۱ تن تریاک […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...