امواج الکترومغناطیس |
![]() |
پایان نامه بررسی و شبیه سازی انتشار امواج الکترومغناطیسی درون موجبرهای مستطیلی حاوی فریت بایاس شده با استفاده از روش تفاضل محدود در حوزه زمان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – مخابرات (میدان و امواج) عنوان: بررسی و شبیه سازی انتشار امواج الکترومغناطیسی درون موجبرهای مستطیلی حاوی فریت بایاس شده با استفاده از روش تفاضل محدود در حوزه زمان برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) چکیده:موجبرهای امواج الکترومغناطیسی از قطعات اساسی و پرکاربرد در خطوط انتقال و سیستم های مخابراتی محسوب می شوند. اصول کار این قطعات به گونه ای است که با کمترین میزان تضعیف و پاشیدگی در…
سمینار تاثیر بیولوژیکی امواج الکترومغناطیسی بر روی بافت های بدن
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – مخابرات عنوان: تاثیر بیولوژیکی امواج الکترومغناطیسی بر روی بافت های بدن برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیدهبسیاری از محصولات صنعتی، مصرف کنندگان و تقاضاها، سبب استفاده از انرژی الکترومغناطیسی شده است یکی از صورت های انرژی الکترومغناطیسی که موجب افزایش اهمیت جهانی آن شده است انرژی رادیو فرکانسی یا RF می باشد که شامل امواج رادیویی و مایکروویو بوده و برای مخابرات، انتقال و سایر خدمات به کار…
سمینار تصویربرداری با امواج میلیمتری در شرایط بد جوی مانند مه، ابر، طوفان های شن و…
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – مخابرات عنوان: تصویربرداری با امواج میلیمتری در شرایط بد جوی مانند مه، ابر، طوفان های شن و… برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیدهتصویربرداری رادیومتری امواج میلیمتری غیرفعال سال های زیادیست که شناخته شده است. تحقیقات انجام شده در دهه های هفتاد و هشتاد به وضوح حسن شبیه سازی با این روش را نشان داده است. طول موج کوتاه امواج میلیمتری به همراه خصوصیات خوب انتشار در جو باعث شده…
پایان نامه تحلیل و شبیه سازی آنتن های بند گپ الکترومغناطیسی در باند Ku
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – مخابرات عنوان: تحلیل و شبیه سازی آنتن های بند گپ الکترومغناطیسی در باند Ku برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیده:نوع جدیدی از بلورهای فوتونیک، مواد شکاف باند الکترومغناطیسی (EBG) است که تحت عنوان شکاف باندهای فوتونیک نیز شناخته می
شوند. این مواد از ساختارهای دی الکتریک یا فلزی تشکیل شده اند که در یک، دو و سه بعد متناوب هستند. ساختارهای EBG باندی از فرکانس را ایجاد…
پایان نامه بررسی حالات گذرای الکترومغناطیسی درتوربین های بادی
پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی برق (گرایش قدرت) بررسی حالات گذرای الکترومغناطیسی درتوربین های بادی استاد راهنما: دکتر محمد محمدی اسفند ماه ۹۲ تکه هایی از متن به عنوان نمونه : چکیدهبررسی حالات گذرای الکترومغناطیسی در توربینهای بادیبه کوششحمید صمصامی با توسعه روزافزون توربینهای بادی، بالا بردن کارآیی آن حیاتی تر شده است. یکی از فاکتورها برای سنجش کارآیی توربین بادی، عملکرد آن در قبال مسائل حالت گذرا است. پدیده هایی که منجر به ایجاد حالات گذرای الکترومغناطیسی بر روی مزرعه بادی می شوند، به دو مقوله صاعقه و کلیدزنی تقسیم بندی شده است، که هر کدام به دو زیر شاخه تقسیم شدهاند: مطالعات درون سیستم و مطالعات درون شبکه ای. در بخش صاعقه، مواردی از جمله میزان تاثیرپذیری مبدل ها از صاعقه، نقش سیستم زمین در اضافه ولتاژها، تاثیر ارتفاع توربین بر اضافه ولتاژها،…
خرید و فروش ماهواره در فقه
۲-۷ خرید و فروش ماهواره در فقه در مورد حکم خرید و فروش ماهواره ابتدائاً سه احتمال وجود دارد: ۱-صحت و حلیت معامله ۲-فقط بطلان معامله ۳-بطلان و حرمت معامله. برای اینکه بدانیم کدامیک از این احتمالات صحیح است از شیوه ی استدلالی مقتضی و مانع استفاده می نماییم. ۲-۷-۱ مقتضی صحت بیع ماهواره سه احتمال برای حکم خرید و فروش ماهواره ابتدائاً سه احتمال برای حکم خرید و فروش ماهواره متصور است : الف)صحت و حلیت ب)بطلان ج) بطلان و حرمت. نیاز به بیان نیست که تفاوت بطلان و حرمت در این است که اگر معامله ای فقط باطل بوده و حرام نباشد، معامله کننده ها بخاطر معامله گناهی را مرتکب نمی شوند بلکه فقط تصرف آنها در آنچه در معامله بدست می آورند حرام بوده و غصبی محسوب می شود…
مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی دولتی در قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲
اطلاق ماده ۱۴۳ مسئولیت کیفری انواع اشخاص حقوقی، هم اشخاص حقوقی حقوق عمومی و هم اشخاص حقوقی حقوق خصوصی را شامل میشود. ولی با توجه به تبصرهی ماده ۲۰ که، بیان میدارد: « مجازات موضوع این ماده، در مورد اشخاص حقوقی دولتی و یا عمومی غیردولتی در مواردی که اعمال حاکمیت میکنند، اعمال نمی شود ». دو نوع از اشخاص حقوقی از شمول ماده ۲۰ که شامل مجازاتهای قابل انتساب به اشخاص حقوقی است، مستثنی شده اند. یکی، اشخاص حقوقی دولتی و دیگری اشخاص عمومی غیردولتی ولی، در مواردی که، اعمال حاکمیت می کنند. اشخاص حقوقی دولتی یا عمومی، گاه اعمال تصدی و گاه اعمال حاکمیتی انجام می دهند.در کارکرد حاکمیتی، دولت وظیفه نظارتی و حاکمیتی خویش را اعمال می کند. امروزه دوره حاکمیتی دولت سپری شده است و با پیشرفت جوامع، توسعه…
واژه شناسی شنود
« شنود » واژهای فارسی است و مصدر مرخم و اصل آن شنودن ( شنیدن ) است که به عنوان اسم مصدر نیز مورد استفاده قرار میگیرد و به معنای گوش دادن به هرگونه صدایی با توجه می باشد. دهخدا آن را در مقابل کلمه”گفت” به معنای گفتن آورده است که به صورت “گفت و شنود” استعمال میشود و معنای دقیق آن همان شنیدن می باشد . ( دهخدا ، ۱۳۷۷ ، ۱۴۵۳۱ ) مفهوم لغوی شنود « قطع غیرمجاز » می باشد ، اما در رشته الکترونیک ، شنود به عنوان قطع و دستیابی به هرگونه ارتباطات ، داده ها و اطلاعات ، معادل گذاری شده است . ( حسن بیگی ، ۱۳۸۴ ،۲۵۳ ) این واژه در اصطلاح معادل “استراق سمع” نیز به کار می رود که به عمل مخفیانه…
شنود غیرمجاز در فضای سایبر در حقوق کیفری ایران
بحث در مورد سوء استفاده کامپیوتری در بیشتر کشورهای توسعه یافته از دهۀ ۱۹۶۰ با به خطر افتادن حقوق فردی شروع شد . همزمان با گسترش سریع تکنولوژی اطلاعات در قلمرو زندگی و گسترش ارتباطات بین المللی و تکنولوژی مخابرات و ماهواره در دهۀ ۹۰ شاهد موج تازه ای از جرایم مرتبط با کامپیوتر بوده ایم . و به تدریج و در آستانۀ هزارۀ سوم میلادی موج جدیدی از جرایم کامپیوتری که غالباً در فضای شبکه های بین المللی و شبکۀ دیجیتالی قابل تحقق است ، شکل گرفت. این جرایم تحت عنوان A جرایم سایبر @ معروف شدند که در برگیرنده تمامی جرایم نسل قبلی البته به شکل کاملاً نوین ، در یک محیط مجازی می باشد . ( باستانی ،۱۳۸۳ ، ۴۰ ) یکی از جرایم رایانه ای که خود به عنوان…
شنود از طریق فیشینگ
گفتار دوم : شنود از طریق فیشینگ هر روزه دزدان اینترنتی راه های جدیدی را برای بدست آوردن هویت شخصی افراد و دست یابی به اطلاعات شخصی آنها به کار می برند . یکی از روش هایی که اخیراً بسیار مورد توجه آنها قرار گرفته و البته کمی هم پیچیده می باشد ، فیشینگ نام دارد . فیشینگ در حال حاضر یکی از مهمترین جرایم در فضای سایبر است . عبارت فیشینگ برای توصیف نوعی از جرم که با تلاش فریبکارانه برای بدست آوردن اطلاعات حساس است شناخته می شود . ( گرکی ، ۱۳۸۹ ، ۴۹ ) فیشینگ یک تکنیک قدیمی ( بیشتر از بیست سال پیش ) برای شنود اطلاعات کاربران است که همچنان امروزه هم مورد استفاده هکرها است . فیشینگ به زبان ساده یعنی صفحه ای شبیه صفحه لاگین…
پایان نامه حقوق : انواع جرائم کلاهبرداری اینترنتی شناخته شده در حوزه رایانه و اینترنت
-جعل اینترنتی و رایانهای -ایجاد خسارت یا تغییر داد ها -دستیابی غیر مجاز به سیستمها و خدمات رایانهای -تکثیر غیر مجاز برنامه های رایانهای -جرایم چندرسانهای(Multi Media) جزء جرایم شناخته شده در حوزه رایانه و اینترنت محسوب میشوند. همانطور که مشخص شد جرائم مختلفی می تواند در حوزه رایانهاینترنت رخ دهد از دیگر تقسیم بندی های ارائه شده نیز می توان استفاده نمود در یک تقسیم بندی دیگر جرائم این گونه طبقهبندی شده است که مبتنی بر جرائم و مجازات در این زمینه ارائه شده است : – دسترسی غیر مجاز به دادهها یا سیستم رایانهای یا مخابراتی – شنود و دریافت غیر مجاز ارتباط خصوصی بوسیله سیستم رایانهای یا مخابراتی یا امواج الکترومغناطیسی . – جرائم علیه امنیت سیستمهای رایانهای یا مخابراتی – جرائم علیه صحت و تمامیت داده ها و…
پایان نامه حقوق : انواع جرائم کلاهبرداری اینترنتی شناخته شده در حوزه رایانه و اینترنت
-جعل اینترنتی و رایانهای -ایجاد خسارت یا تغییر داد ها -دستیابی غیر مجاز به سیستمها و خدمات رایانهای -تکثیر غیر مجاز برنامه های رایانهای -جرایم چندرسانهای(Multi Media) جزء جرایم شناخته شده در حوزه رایانه و اینترنت محسوب میشوند. همانطور که مشخص شد جرائم مختلفی می تواند در حوزه رایانهاینترنت رخ دهد از دیگر تقسیم بندی های ارائه شده نیز می توان استفاده نمود در یک تقسیم بندی دیگر جرائم این گونه طبقهبندی شده است که مبتنی بر جرائم و مجازات در این زمینه ارائه شده است : – دسترسی غیر مجاز به دادهها یا سیستم رایانهای یا مخابراتی – شنود و دریافت غیر مجاز ارتباط خصوصی بوسیله سیستم رایانهای یا مخابراتی یا امواج الکترومغناطیسی . – جرائم علیه امنیت سیستمهای رایانهای یا مخابراتی – جرائم علیه صحت و تمامیت داده ها و…
مقایسه جاسوسی رایانه ای با سایر جرائم مشابه
مبحث چهارم: مقایسه جاسوسی رایانه ای با سایر جرائم مشابه جاسوسی رایانه ای با توجه عناصر سه گانه اش با جرائمی که میتوانند کلاسیک یا رایانه ای باشند دارای تفاوت هایی است که در ادامه در دو دسته به آنها می پردازیم. دسته اول دارای عنوان مشابه با بزه مورد نظر ماست و دسته دوم دیگر جرائم رایانه ای مذکور در قانون جرائم رایانه ای است. گفتار اول: تفاوت جاسوسی رایانه ای با جاسوسی سنتی[۱] جاسوسی از دیر باز موجب نکوهش و سر افکندگی بوده است و قوانین کشورهای مختلف هم به جرم انگاری این عمل خیانتکارانه و مذموم پرداخته اند، قانونگذار ما هم در سال ۱۳۷۵ تحت عنوان تعزیرات و مجازاتهای باز دارنده مواد قانونی مختلفی را در مورد افشای اطلاعات، در اختیار دیگران قرار دادن اطلاعات، انتقال آنها…
گفتار دوم: پیشگیری از “پدیده ی قلدری و بزه دیدگی ناشی از آن” و نقش سازمان های مردم نهاد
پیشگیری از تهاجمات کودکان و نو جوانان و بزه دیدگی ناشی از آن به عنوان یک مشکل اجتماعی و بالینی مطرح شده است. در سال های اخیر، تأکیدات در خصوص برنامه های اساسی مدرسه، تا حدودی تغییر کرده است. این تغییر جهت ،برای فهم و پیشگیری از این معضل به وجود آمده است. [۱]در این گفتار روی کرد ما بیشتر به پیشگیری اجتماعی است و به طور خاص به انواع سه گانه ی پیشگیری در جهت مقابله با این پدیده در مدرسه اشاره خواهیم کرد. یکی از مدل های معروف پیش گیری همان طور که قبلا نیز بیان کردیم، پیشگیری نخستین، پیشگیری دومین و پیشگیری سومین[۲] است. این نوع تفکیک سه گانه بر حسب سطوح پیشگیری پزشکی می باشد. [۳] ما در این گفتار ضمن بیان راه کار های مناسب طبق پیش گیری…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 08:18:00 ق.ظ ]
|