بازیابی اطلاعات |
![]() |
تحلیل شبکه ای فازی، بازیابی اطلاعات
(۱۰)ترکیب اولویت های حد دار بوسیله وزن دهی هر بردار حدی ایده آل بوسییله وزن معیار کنترل آن و اضافه کردن بردارهای نتیجه برای هر یک از چهار مزیت:منافعB،فرصت هاO،هزینه هاC،و ریسک هاR.هنوز چهار معیار وجود دارد،یکی برای هر یک از چهار مزیت.یک پاسخ به ارزش نسبی مزیت ها بوسیله شکل دادن به ارزش نسبی مزیتهای بدست آمده بوسیله شکل دهی به نسبت BO/CR برای گزینهi از هر یک از چهار بردار بدست می آید.ترکیب ایده آل برای همه معیارهای کنترل تحت هر مزیت دریافت می کند ارزش یکی را پس از ترکیب برای آن مزیت.گزینه ای که دارای بالاترین نسبت است برای بعضی تصمیمات شرکت ها و اشخاص با منابع محدود که اغلب این نوع از ترکیب را ترجیح می دهند انتخاب شده است.(۱۱)معیار راهبردی و اولویتش را برای نرخ رتبه بندی…
سیاست گذاری امنیتی، بازیابی اطلاعات
ت) مرزهای فیزیکی در صورت نیاز به صورت کامل و از کف تا سقف ایجاد شده تا علاوه بر جلوگیری از دسترسی غیر مجاز، از حوادث ناشی از سیل و آتش سوزی نیز جلوگیری نماید.ث) همه درهای اضطراری (آتش نشانی) باید دارای آژیر خطر بوده و به هنگام باز و بسته شدن آژیر آن به صدا درآید. 2-3-10- مدیریت ارتباط و عملیات۲-۳-۱۰-۱- مستند سازی رویه هارویه های عملیاتی مشخص شده بر اساس سیاست گذاری امنیتی بایستی مستند و نگهداری شود. رویه های عملیاتی باید به عنوان اسناد رسمی تلقی گردد و هرگونه تغییر در آن به تایید مدیریت برسد. رویه های تعریف شده باید حاوی دستورالعمل های تشریحی در مورد اجرای هر یک از کارهای لازم باشد.این دستورالعمل ها، حاوی نکات زیر خواهد بود:الف) پردازش و نگهداری اطلاعات.ب) نیازهای زمان بندی شامل پیش نیازها،…
بازیابی اطلاعات، انتقال دانش
انتقال موازی اطلاعات: اشاره به توانایی رسانه ارتباطی برای پشتیبانی از مکالمات موازی یا چند موضوع گفتگو دارد (Dennis et.al, 2008). هنگامی که یک ارتباط شبکهای از انتقال منابع چندگانه اطلاعات به طور موازی پشتیبانی میکند، کارکنان به احتمال زیاد به دیدگاههای مختلف به صورت همزمان گوش میکنند و از آنها یاد میگیرند. این میتواند باعث شود که کارکنان در مشکلات کارهای مختلف به راه حلهای مختلف فکر کنند، که به توسعه روشهای جدید منتهی شود و کارکنان بهتر از عهده مشکلات بر میآیند و در نهایت عملکرد شغلی ارتقا مییابد. مستندسازی و بازیابی اطلاعات: اشاره به توانایی رسانههای ارتباطی در نگهداری تاریخچه ارتباطات و بازبینی رکوردها در مواقع ضروری دارد (Dennis et al, 2008; Majchrzak et al, 2005.) تبادل و انتقال دانش میتواند یک فرایند تکراری باشد که نیاز به گفتگوهای…
بازیابی اطلاعات، ذخیره و بازیابی
در قسمت فرستنده، نوسانساز سیگنال موج حاصل را برای تلفیقگر و سیگنال مرجع را برای مدار تفکیکگر تهیه میکند. تلفیقگر اطلاعاتی را به سیگنال ارسالی تگ، اضافه میکند. در این مرحله تقویتکننده برق با تقویت سیگنال ارسالی، آن را به آنتن دستگاه میفرستد و نهایتا آنتن سیگنال مورد نظر را به سوی تگ انتشار میدهد( مقدسی ، سبحان نژاد ، ۱۳۸۸).۲-۵-۳- نرمافزار مدیریت اطلاعات و بانک اطلاعاتی یا زیر سیستم پردازش داده یا میانافزاراز دیگر اجزای سیستمهای RFID، پایگاه داده و نرمافزار آن است. این قسمت از سیستم که اغلب به صورت یک رایانه نمایش داده میشود، یک کامپیوتر شخصی و یا ایستگاه کاری است که بر روی آن بانک اطلاعاتی و نرمافزاری کنترلی اجرا شده است. جهت پشتیبانی اطلاعاتی از برچسبهای RFID، نیاز به محلی برای ذخیره و بازیابی اطلاعات است. این…
بازیابی اطلاعات، ذخیره و بازیابی
2-5-2- دادهخوان یا برچسب یا قرائتگرپل ارتباطی بین سیگنالهای فرستاده شده از آنتنها و سیستم نرمافزاری کامپیوتری، دستگاهی است به نام قرائتگر یا داده
خوان. وظیفه این دستگاه پردازش سیگنالهای خروجی از آنتن و تبدیل آنها به کد قابل تحلیل برای کامپیوتر است. این دستگاهها بین آنتن و کامپیوتر نصب میشوند و برای سیستمهای مختلف فرکانسی متفاوت است. معمولا هر قرائتگر یک پورت ورودی سیگنال دارد و یک پورت خروجی به کامپیوتر دارد. همانطور که از نام آن مشخص است، این دستگاه امکان خواندن اطلاعات و نوشتن (ثبت اطلاعات) را دارد. این بدین معنی است که در صورت استفاده از برچسبهای فعال که دارای حافظه برای ذخیرهسازی اطلاعات باشند، این امر توسط دستگاه قرائتگر انجام میشود( مدیری ، شیرافکن، ۱۳۸۹).این دستگاههای داده خوان که به صورت های ثابت دستی وکارتی عرضه میشوند، وظیفه خواندن،…
بازیابی اطلاعات، بهبود مهارت
خرد، «وقتی آن را می دانیم» خرد است، دانش برخورد از طریق فعالیتهایی نظیر کشف، مشهود، ارزش، تجربه و … اثر می گذارد.مراحل فوق، منجر به تغییراتی در فرایند دانایی می شود، این تغییرات توام با پردازش در هر مرحله است. به عبارت دیگر، برای اینکه داده ها به اطلاعات تبدیل شود پردازشهایی صورت می گیرد و اطلاعات هم به نوبه خود برای اینکه به دانش تبدیل شود نیازمند پردازشهایی است.۴-۳-۲- مدل مشارکتی در یاددهی و یادگیریمدل مشارکتی در یاددهی براساس محورهای زیر تأکید دارد:ایجاد کننده، یک مدل ذهنی نو برای هر موقعیت جدید به جای یادگیری دستورالعمل های کلی یکسان در موقعیتهای متعدد.استدلال در مورد الگوی کیفی و درک مستقیم به جای تجزیه و تحلیل و تعیین مقدار کیفیت و کمیت.تفکر برحسب یک نظام کلی و به هم مرتبط به جای اجزاء…
حقوق مالکیت فکری، انتقال تکنولوژی، بازیابی اطلاعات
[۱۱] فدوی اصغری، عارفه،۱۳۸۳ ، « انتقال تکنولوژی» موجود در سایت http://www.bashgah.net، آخرین مراجعه در تاریخ ۱۵/۱۲/۱۳۹۳[۱۲] Cracking[13] Disassembler[14] Cracker[15] Decompiler[16] شکرچیزاده، محمد حسین، پیشین، ص ۲۶[۱۷] برای آشنایی با این کاربرد روش مهندسی معکوس نگاه کنید به «مبانی حقوقی مبتنی بر نارساییهای مقررات حقوق مالکیت فکری»، ص[۱۸] Ohly, Ansgar, Ibid, p. 537.[19] مثلا ر.ک. حجتی، سیدمحمدحسین و عباس طالب بیدختی،۱۳۸۴، مهندسی معکوس، مجله تدبیر، شماره ۱۵۷، همچنین شکرچیزاده، محمد حسین،۱۳۹۰، تحلیل حقوقی انتقال دانش فنی از طریق مهندسی معکوس،پایاننامه کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری، دانشگاه تهران و غنی، عسگر، ۱۳۷۴، کاربرد مهندسی معکوس در دسترسی به تکنولوژی محصولات پیچیده، پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه تربیت مدرس.[۲۰] مستندسازی یعنی جمعآور ی اطلاعات به صورت نظامیافته مطابق با استاندار یکسان بهنحوی که بازیابی اطلاعات در کوتاهترین زمان ممکن میسر باشد.[۲۱] Re-Engineering[22] محمدخانی طبسی،…
حقوق مالکیت فکری، انتقال تکنولوژی، بازیابی اطلاعات
[۱۸] Ohly, Ansgar, Ibid, p. 537.[19] مثلا ر.ک. حجتی، سیدمحمدحسین و عباس طالب بیدختی،۱۳۸۴، مهندسی معکوس، مجله تدبیر، شماره ۱۵۷، همچنین شکرچیزاده، محمد حسین،۱۳۹۰، تحلیل حقوقی انتقال دانش فنی از طریق مهندسی معکوس،پایاننامه کارشناسی ارشد حقوق مالکیت فکری، دانشگاه تهران و غنی، عسگر، ۱۳۷۴، کاربرد مهندسی معکوس در دسترسی به تکنولوژی محصولات پیچیده، پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه تربیت مدرس.[۲۰] مستندسازی یعنی جمعآور ی اطلاعات به صورت نظامیافته مطابق با استاندار یکسان بهنحوی که بازیابی اطلاعات در کوتاهترین زمان ممکن میسر باشد.[۲۱] Re-Engineering[22] محمدخانی طبسی، مصطفی و احمد قنبری دستک، ۲۰۱۲، «تکنیک مهندسی مجدد و روشهای آن»، موجود در سایت www.system.parsiblog.com[23] شکرچیزاده، محمد حسین، پیشین، ص ۵۹٫[۲۴] فدوی اصغری، عارفه، پیشین.[۲۵] Research & Development[26] Forward Engineering[27] صادقی نشاط، امیر، ۱۳۷۶، حمایت از حقوق پدیدآورندگان نرمافزارهای کامپیوتری، تهران: انتشارات سازمان برنامه و بودجه،…
بازیابی اطلاعات، ذخیره و بازیابی
گفتار اول : تهدید و یروس های اینترنتیویروس برنامه ای است که به انتهای برنامۀ دیگر متصل می شود و یا وارد بدنۀ یک برنامۀ دیگر می گردد . وقتی آن برنامه به اجرا در می آید ، ویروس نیز اجرا می شود و نسخه های خود را وارد فایل ها یا دیسک های دیگر می کند و بدین صورت خود را تکرار می نماید ، و هنگامی که هر یک از فایل ها یا برنامه های آلوده اجرا می شوند این روند بار دیگر تکرار می گردد .( GeorgeSadowsky ، ۲۰۰۳ ، ۷۰ )ویروس ها از یک رایانه به رایانه دیگر منتقل می شود . اغلب ویروس ها خودشان را به فایل های اجرایی می چسبانند و برخی از آنها می توانند رکورد بوت اصلی ، کدهای اجرایی خودکار و حتی در…
دانلود مقاله و پایان نامه روانشناسی : افسردگی – رویکرد پردازش اطلاعات[۱]
افسردگی – رویکرد پردازش اطلاعات طی دهه ۱۹۷۰-۱۹۸۰ پژوهشگران از رفتارگرایی در درمان بیماریها سرخورده شدند و از تلاشهایشان در تایید کامل دیدگاه های پیاژه مایوس شدند. آنها به رویکرد جدید در حوزه روانشناختی رویکرد پردازش اطلاعات روی آوردند که بر روی شکلگیری و رشد تفکر متمرکز شد. امروزه رویکرد پردازش اطلاعات، رویکردی است که جای خود را در روانشناسی به خوبی پیدا کرده است. روانشناسان دریافتند امکان دارد ذهن انسان را نیز به صورت سیستم دستکاریکننده نماد درنظر گرفت که اطلاعات از طریق آن جریان مییابند. داده ها از زمانی که از طریق حواس به شکل درونداد دریافت میشوند تا زمانی که در برونداد به شکل رفتار نمایش یابند، به طور فعال رمزگردانی شده و تغییر مییابند و سازماندهی میشوند. در این رویکرد افراد به صورت موجودات فعال و معقول درنظرگرفته میشوند…
پایان نامه مدیریت در مورد مفهوم داده، اطلاعات، و دانش
انواع حافظه سازمانی در ویژگی ها و سیکل های عنوان شده یادگیری سازمانی، حافظه سازمانی از مفاهیم بسیار مصطلح این حوزه است. حافظه سازمانی در حقیقت قابلیت سازمان جهت ذخیره کردن دانش می باشد. لذا در این قسمت به مفهوم حافظه سازمانی، تعاریفی که در این زمینه وجود دارد و در نهایت بیان یک تعریف کاربردی پرداخته می شود. تقسیم بندی های گوناگونی در مورد حافظه سازمانی وجود دارد که در اینجا به ذکر سه نوع مختلف از این تقسیم بندی ها پرداخته می شود: (ارگریس و شون ۱۹۷۸، ۱۶۰، دیکسون ۱۹۹۲، ۴۳، پازک ۱۹۸۹، ۶۳-۶۸). حافظه پنهان و آشکار سازمان حافظه سازمانی داخلی و خارجی حافظه سازمانی مستقیم و غیر مستقیم حافظه پنهان سازمان مربوط است به دانشی که عمدتا در ذهن کارکنان سازمان وجود دارد. حافظه ضمنی انواع مختلفی می تواند…
پایان نامه مدیریت در مورد مفهوم داده، اطلاعات، و دانش
انواع حافظه سازمانی در ویژگی ها و سیکل های عنوان شده یادگیری سازمانی، حافظه سازمانی از مفاهیم بسیار مصطلح این حوزه است. حافظه سازمانی در حقیقت قابلیت سازمان جهت ذخیره کردن دانش می باشد. لذا در این قسمت به مفهوم حافظه سازمانی، تعاریفی که در این زمینه وجود دارد و در نهایت بیان یک تعریف کاربردی پرداخته می شود. تقسیم بندی های گوناگونی در مورد حافظه سازمانی وجود دارد که در اینجا به ذکر سه نوع مختلف از این تقسیم بندی ها پرداخته می شود: (ارگریس و شون ۱۹۷۸، ۱۶۰، دیکسون ۱۹۹۲، ۴۳، پازک ۱۹۸۹، ۶۳-۶۸). حافظه پنهان و آشکار سازمان حافظه سازمانی داخلی و خارجی حافظه سازمانی مستقیم و غیر مستقیم حافظه پنهان سازمان مربوط است به دانشی که عمدتا در ذهن کارکنان سازمان وجود دارد. حافظه ضمنی انواع مختلفی می تواند…
پایان نامه مدیریت در مورد : مفهوم داده، اطلاعات، و دانش
مفهوم داده، اطلاعات، و دانش داده، منشأ تشکیل دانش است. داده ها، واقعیت ها و اعداد خام هستند مانند سرانه هردانش آموز (کیدول، ۲۰۰۰، ص۲۷) .داده ها رشته واقعیت های عینی و مجرد در مورد رویدادها هستند داده یک واقعیت از یک موقعیت و یا یک مورد از یک زمینه خاص، بدون ارتباط با دیگر چیزهاست. داده ها منعکس کننده تعاملات و مبادلات کامل، واحد و منسجمی هستند که تحت عنوان جزء ناچیز از آنها یاد می شود. این اجزاء در پایگاه های داده، ذخیره و مدیریت می شوند، داده ها حداقل متن را دارند و تا زمانی که مورد پردازش واقع نشوند به تنهایی مفهوم خاصی را ایجاد نمی کنند( نوروزیان، ۱۳۸۴، ص۲۴). اطلاعات از قرار گرفتن داده ها در یک زمینه یا محیط خاص ایجاد می شود، مانند هزینه هر دانش…
پایان نامه مدیریت در مورد : مفهوم داده، اطلاعات، و دانش
مفهوم داده، اطلاعات، و دانش داده، منشأ تشکیل دانش است. داده ها، واقعیت ها و اعداد خام هستند مانند سرانه هردانش آموز (کیدول، ۲۰۰۰، ص۲۷) .داده ها رشته واقعیت های عینی و مجرد در مورد رویدادها هستند داده یک واقعیت از یک موقعیت و یا یک مورد از یک زمینه خاص، بدون ارتباط با دیگر چیزهاست. داده ها منعکس کننده تعاملات و مبادلات کامل، واحد و منسجمی هستند که تحت عنوان جزء ناچیز از آنها یاد می شود. این اجزاء در پایگاه های داده، ذخیره و مدیریت می شوند، داده ها حداقل متن را دارند و تا زمانی که مورد پردازش واقع نشوند به تنهایی مفهوم خاصی را ایجاد نمی کنند( نوروزیان، ۱۳۸۴، ص۲۴). اطلاعات از قرار گرفتن داده ها در یک زمینه یا محیط خاص ایجاد می شود، مانند هزینه هر دانش…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 07:25:00 ق.ظ ]
|