پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسم‌های عامل فساد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد­غذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسم‌های عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: […]

پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسم‌های عامل فساد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد­غذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسم‌های عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: […]

پایان نامه آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشکده علوم پایه، گروه مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد «M.Sc.» گرایش: صنایع غذایی عنوان: آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک استاد راهنما: دکتر هومن بهمن پور استاد مشاور: مهندس رضا صفری فهرست […]

پایان نامه آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشکده علوم پایه، گروه مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد «M.Sc.» گرایش: صنایع غذایی عنوان: آنالیز کمی و کیفی فلور باکتریایی و قارچی و ازت تام فرار غذای اکسترود آبزیان با تاکید بر صنعت پاک استاد راهنما: دکتر هومن بهمن پور

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...