تعمیرات مبتنی بر شرایط، تعمیرات پیشگویانه

پذیرش توسط نیروی کار : مدیران و پرسنل تعمیرات روشی را ترجیح میدهند که از نظر اجرا و همچنین درکتوسط پرسنل ساده تر باشد.اطمینان از روش مورد استفاده : با وجود توسعه روش‌ها‌ ی تعمیرات مبتنی بر شرایط و تعمیرات پیشگویانه، اما هنوز این دو روش برای برخی از تجهیزات تولیدی غیر قابل بکارگیری می‌باشند.پرسشنامه‌ها‌ی ممیزی سیستم عملکرد نت دروسترکمپ (Westerchamp T.A. 1993)و وایرمن (Wireman T., 1990). مبتنی بر طراحی و اجرای یک سیستم نت استاندارد بنا شده اند. این رویکرد نیز برابر فهم این نکته که سازمان‌ها‌ در محیط‌ها‌ی مختلف فعالیت می‌کنند، شکست می‌خورد. عملکرد برتر تنها در صورتی قابل دستیابی است که شرایط داخلی و فرآیندهای سازمانی به طور کامل در محیط عملیاتی آن قرار گیرند.رویکرد تحلیل سیستم‌ها‌ی اجتماعی–فنی ( J.C. and Felten D.F., 1993)روشی جهت طراحی سیستمی‌است که چنین قابلیتی…

تعمیرات مبتنی بر شرایط، تعمیرات پیشگویانه

۳) قیمت قطعه یا تجهیز۴) تاثیرات ایمنی خرابی قطعه /تجهیز بر نیروی انسانی یا سایر تجهیزاتبدلیل هزینه‌ها‌ی مربوط به تعمیرات پیشگیرانه یا پیشگویانه در مورد قطعاتی که حساسیت بالایی در تولید نداشته و خرابی آنها تاثیری در توقف تولید یا بروز مشکلات ایمنی نیروی انسانی یا تجهیزاتی ندارد تعمیرات پس از بروز خرابی منطقی است.اما در خصوص قطعات یا تجهیزات با حساسیت بالا بکا رگیری سیستم‌ها‌ی نگهداری قبل از بروز خرابی بدلیل هزینه‌ها‌ی مالی خرابی تجهیز امری اجتناب‌ناپذیر است.در انتخاب روش PM یا CM برای نگهداری تجهیزات مهم‌ترین پارامتر ارزش قطعه یا تجهیز و همچنین هزینه‌ها‌یی که برای تامین آن پرداخت می‌ شود به عنوان پارامترهای تاثیر گذار مطرح می‌ باشد.قطعات یا تجهیزاتی که دارای حساسیت بالایی در تولید هستند ولی ارزش یا قیمت بالایی ندارند مشمول سیستمPM می‌شوند یعنی قطعه مذکور پس…

تعمیرات مبتنی بر شرایط، قابلیت تعمیرپذیری

نرم افزار: برای تجزیه و تحلیل داده‌ها‌ی حاصل از اندازه گیری پارامترها در تعمیرات مبتنی بر شرایط و تعمیرات پیشگویا نه نیاز به نرم افزار خواهیم داشت.آموزش پرسنل : تنها بعد از آموزش است که اپراتورها می‌توانند از ابزارها و تکنیکها استفاده کنند.هزینه‌ها‌یی که بصورت مستقیم و غیرمستقیم تحت تاثیر فعالیتهای نگهداری و تعمیرات قرار دارند بصورت زیر قابل تفکیک می‌باشند:هزینه مواد و قطعات یدکی از قبیل روغن و یاتاقان.هزینه نیروی انسانی که فعالیتهای نگهداری و تعمیرات را انجام می‌دهند.هزینه تولید از دست رفته در طی زمان خرابی دستگاه.هزینه آسیبی که بر تجهیزات و قطعات مجاور دستگاه وارد می‌شود.هزینه جریمه دیرکرد تحویل محصول به علت در دسترس نبودن دستگاهها.کاهش سود شرکت به علت کاهش سهم بازار.هزینه کیفیت بد محصولات مرتبط با شکستها که سبب دوباره کاری بر روی محصول می‌شود.هزینه گلوگاهی مرتبط با…

تعمیرات مبتنی بر شرایط، رویکردهای سنجش عملکرد

Q(t)=R(t)=1- Q(t)=1-R(t)=پس تابع قابلیت اطمینان مکمل تابع توزیع احتمال از کار افتادگی می‌باشد.)نمکین، مسعودی، ؛(۱۳۸۷ ۲-۵-۷- قابلیت دسترس نسبت مدت زمانی که می‌توان از سیستم جهت انجام کار مورد انتظار استفاده کرد از کل زمان در اختیار را قابلیت دسترسی سیستم می‌گویند. نرخ قابلیت دسترسی عبارت است از: = که در اینجا[۳۱]MTBFمتوسط زمان بین شکست و [۳۲]MDT متوسط زمان توقف دستگاه می‌باشد..(Smith, D.J., Reliability, 2001) -۸-۵-۲ارزش افزوده یک برنامه مناسب نگهداری و تعمیرات باید بتواند با کاهش در موجودی قطعات یدکی، کاهش در ضایعات تولید و روش شناسایی سریع خرابی، ارزش افزوده کسب کند.موجودی قطعات یدکی: بطور کلی، تعمیرات اصلاحی نسبت به سایر رو شهای تعمیرات، به قطعات یدکی بیشتری احتیاج دارد که در برخی از موارد این قطعات بسیار گران هستند.ضایعات تولید: خرابی ماشین‌آلات کلیدی و مهم در طی خط تولید، میتواند هزینه‌ها‌ی…

تعمیرات مبتنی بر شرایط، مدیریت اطلاعات

مونیتورینگ ارتعاشات[۱۱] تریبولوژی[۱۲] ترموگرافی[۱۳] )دمانگاری ( مونیتورینگ فراصوت[۱۴] بازرسی بصری[۱۵] تکنیکهای تست غیرمخرب دیگر[۱۶] انواع تصمیم گیری در نگهداری و تعمیرات مبتنی بر وضعیت چهار نوع تصمیمی‌که در CBM وجود دارد شامل:-۱ انتخاب پارامترهایی که باید مورد پایش قرار گیرند-۲

تعیین تعداد بازرسی‌ها‌-۳ قرار دادن حدود اخطار[۱۷]-۴ تصمیم گیری بعد از پایش وضعیتانتخاب آنچه که باید مورد پایش قرار گیرد بستگی به فاکتورهایی از قبیل نوع تسهیلات کارخانه، دردسترس بودن تکنولوژی پایش قابل اطمینان، سرمایه گذاری در ابزارها و آموزش، نیروی انسانی مورد نیاز و هزینه‌ها‌ی عملیاتی دارد. این نکته باید مورد توجه قرار گیرد که یک خرابی اولیه می‌تواند نشانه‌ها‌ی مختلف را از خود نشان دهد،که هریک از آنها در مراحل مختلف زوال دستگاه قابل کشف می‌باشند. بعنوان مثال اولین نشانه‌ها‌ی اخطار خرابی یاتاقان بصورت عوض شدن مشخصات ارتعاش نمود پیدا…

تعمیرات مبتنی بر شرایط، تصمیم گیری چند معیاره

روش‌ها‌ی نگهداری و تعمیرات از دیدگاه دیگر می‌توان به ۴ بخش تقسیم نمود: تعمیرات اصلاحی، تعمیرات مبتنی برزمان، تعمیرات مبتنی بر شرایط و تعمیرات پیشگویانه. مسأله انتخاب سیاست مناسب تعمیرات را می‌توان به نوعی یک مسأله تصمیم گیری چند معیاره (MCDM) دانست (شهانقی ، شفیعی ، جهان،۱۳۸۷) ۲-۲-۱- بررسی استراتژ یهای مختلف تعمیرات در اینجا پنج استراتژی نگهداری وتعمیرات که در متون علمی بیشتر از آنها یاد شده است بیان می گردد : ۲-۲-۱-۱- تعمیرات اصلاحی : تعمیرات اصلاحی را تعمیرات مبتنی بر خرابی یا تعمیرات از کارافتادگی نیز می‌نامند. دراین نوع از تعمیرات ،قبل از وقوع خرابی هیچ گونه تعمیراتی صورت نمی‌پذیرد تعمیرات اصلاحی در واقع همان استراتژی قدیمی‌تعمیراتی است که هنوز در برخی صنایع اعمال می‌شود. اگر چه این نوع از تعمیرات اغلب خسارات جدی به تجهیزات و پرسنل وارد می‌کند،…

تعمیرات مبتنی بر شرایط، تعمیرات مبتنی بر زمان

۲-۱- مقدمه با توجه به اینکه یکی از اهداف اساسی در هر کار خانه دستیابی به سود بالاتر می باشد و هر کارخانه در صدد آن است تا هزینه‌ها‌ ی عملیاتی خود را تا حد ممکن کاهش دهد، واحد نگهداری و تعمیرات در هر کارخانه می تواند نقش بسزایی در این امر داشته باشد.بیشتر شرکت‌ها‌ دارای تجهیزات و ماشین‌ها‌ی مختلفی هستند که هر کدام از آنها نیز پایایی، ایمنی و نرخ خرابی متفاوتی دارند. واضح است که باید استراتژ ی‌ها‌ی تعمیراتی مختلفی را برای ماشین‌ها‌ی مختلف اتخاذ نمود.برای انتخاب استراتژی مناسب تعمیرات ماشین‌ها‌ ی مختلف در موسسات تولیدی گوناگون ، باید یک سری معیارهای مقایسه از قبیل ایمنی و یا هزینه و…. ، مورد توجه قرار گیرد.بنابراین باید از روش‌ها‌ ی MCDM[2] برای این تصمیم‌گیری استفاده کرد .مباحث مربوط به نگهداری و…

پایان نامه برنامه ریزی تعمیر و نگهداری واحد های تولیدی مبتنی بر پیشنهاد خرید به منظور حفظ کفایت سیستم

در رشته مهندسی برق – گرایش قدرتعنوان: برنامه ریزی تعمیر و نگهداری واحد های تولیدی مبتنی بر پیشنهاد خرید به منظور حفظ کفایت سیستم استاد راهنما:دکتر مهدی حسینی ۱۳۹۳تکه هایی از متن به عنوان نمونه :چکیدهدر این پایان نامه، روشی جدید برای برنامه­ریزی نگهداری و تعمیر واحدهای تولیدی در محیط­های تجدید ساختار شده ارائه شده است. در محیط سنتی با ساختار عمودی، بهره­بردار سیستم برنامه­ی تعمیر و نگهداری را برای حفظ قابلیت اطمینان تعیین می کند و همچنین سعی بر کاهش هزینه ها دارد. اما چنین رویه­ای در یک محیط رقابتی قابل قبول نمی­باشد. در محیط تجدید ساختار شده، بهره­بردار همچنان متصدی حفظ قابلیت اطمینان در سطح مطلوب می­باشد. در حالیکه هدف هر تولیدکننده افزایش سود خودش می­باشد، که این ممکن است با هدف حفظ قابلیت اطمینان در تضاد باشد. در این پایان نامه، برای…

دیدگاه مبتنی بر منابع شرکت، مفهوم مزیت رقابتی

مرحله پنجم: حفظ کیفیت سیستم اطلاع رسانی: کیفیت اطلاعـاتی که از سیستم موجود بیرون می آید به کیفیت داده هایی که وارد سیستم شده است بستگی دارد. بنابراین، تمام قسمت ها باید بتوانند اطلاعات مهم را از اطلاعات بی ارزش تشخیص دهند و با ارسال اطلاعات مفید و هم چنین فرستادن گزارش های صحیح، دقیق و به موقع کیفیت سیستم اطلاعاتی منابع انسانی را بهبود بخشد. منظور از کیفیت اطلاعات این است که مدیران باید بین بایدها و هست های گزارش شده مقایسه ای انجام دهند. اطلاعات دقیق تر، کیفیت بالاتری را برای مدیران و امنیت بیشتر را به وجود می آورند. در عیــــن حال هزینه بیشتری را نیز موجب می شود(همان،۱۳۷۷). در صورت تداوم کاربرد سیستم، مدیران باید به منظور نکات ایمنی و حفاظتی، برنامه منسجم و جامع تعمیر و نگهداری را تهیه…

مسئولیت مدنی مبتنی بر تقصیر، مسئولیت مبتنی بر تقصیر، قانون مسئولیت مدنی

در بخش دوم قانون مذکور در ماده ۲ آن آورده است که برعهده گرفتن مواظبت و دقت در تمام اوضاع واحوال عبارت است از دقت ومواظبت معقول ومنطقی reasonable))برای انکه ملاحظه شود کلیه ملاقات کنندگان به طور معقول ومتعارف سالم هستند،برای هر منظوری که به آن ساختمان (تاسیسات)وارد میشوند[۹۵].ضمن اینکه ماده یک آن نیز مقرر داشته: متصرف ساختمان می تواند طبق قراردادی برخی از مسئولیت ها را از خود سلب نماید. قانون سال ۱۹۸۴ متصرفین[۹۶] نیز طوری تدوین شده است که حداقل مسئولیت و مراقبت و مواظبت متصرف را نسبت به کسانی که به صورت یا با ماهیت تجاوز وتعدی به ساختمان وتأسیساتی وارد می شوند نشان دهد و متصرف ساختمان در مقابل این گونه افراد فاقد مسئولیت است و تنها وظیفه او عبارت است خودداری از صدمه وضرر و زیان عمدی یا…

مسئولیت مبتنی بر تقصیر، قانون مجازات اسلامی، قانون مسئولیت مدنی

در مثال فوق اگر مدیر شرکت نفت، دستمزد و هزینه های احداث پالایشگاه را نپردازد، می توان الزام وی به انجام تعهد را خواست یا اگر پیمانکار اقدام به احداث پالایشگاه ننماید می توان از طریق دادگاه وی را ملزم به وفای به عهد نمود. حال اگر بر اثر عدم انجام تعهد به شرکت نفت ضرر وارد آید به طور مثال بخشی از مصالح در فصل زمستان تلف شود و یا مقدار زیادی نفت و گاز به جهت عدم احداث پالایشگاه در زمان مقرر از بین رود با توجه به مقررات مسئولیت مدنی، آیا می توان پیمانکار را ملزم به جبران ضررهای مسلم نمود. این الزام یعنی جبران ضرر ناشی از قرارداد همان مسئولیت قراردادی است.همانگونه که گفته شد در زندگی اجتماعی، شهروندان غیر از تعهدات قراردادی، وظایف و الزامات دیگری نسبت به…

مسئولیت مدنی مبتنی بر تقصیر، مسئولیت مبتنی بر تقصیر، ارکان مسئولیت مدنی

بخش دوم: مبنای مسئولیت مدنی مالک تاسیسات صنعتی نفت وگازگفتار اول: طرح مطلبدر حقوق مسئولیت مدنی، فعل ناروا و زیانبار مبنای ضمان است بدین معنی که هرگاه شخصی مرتکب فعلی شده باشد که به دیگری ضرر زده است و به بیان دیگر، تقصیری کرده باشد که سبب ورود خسارت شده است، مسئولیت جبران آن را به عهده دارد.[۴۳]حق مالکیت، تکالیف و مسئولیتهایی را بر مالک تحمیل می کند که این مسئولیت را می توان مسئولیت ناشی از مالکیت نامید. مسئولیت مالک به جبران زیانهایی که از مال او به بار می آید. نتیجه منطقی مالکیت است و معمولاً این مسئولیت به سبب عدم انجام وظیفه یا ترک اعمالی که مالک می بایست در حفظ اموال خود انجام دهد، محقق می شود.در مورد مبنای مسئولیت مدنی تحولات زیادی به وقوع پیوسته و این تحولات…

راهنمای پایان نامه – بررسی تاثیر الیاف و مواد پوزولانی بر روی خواص مکانیکی بتن مسلح شده با الیاف شیشه

۱-۱-مقدمه با توجه به ضخامت و وزن پایین قطعات ساخته شده توسط بتن تقویت شده با الیاف شیشه, استفاده از آرماتور در ساخت این محصولات غیر ممکن است. به همین منظور در این شرایط برای بهبود رفتار بتن تحت بارهای کششی و خمشی و افزایش طاقت, از الیاف شیشه استفاده می­شود. از بتن تقویت شده با الیاف شیشه می­توان به منظور ساخت قطعات در اشکال و طرح­های مختلف استفاده کرد. در گذشته از این بتن تنها در تولید محصولاتی با کاربرد غیر سازه­ای در ترمیم ساختمان­ها, آستر فاضلاب, پوشش تونل­ها, دیوار محافظ بستر رودخانه و موانع صوتی, استفاده ­شده است. اما در سال­های اخیر, این بتن به عنوان ماده­ای با کاربرد سازه­ای قابل قبول در ساخت کف سالن­های صنعتی, سقف­های پیش ساخته و برج­های مخابراتی, مورد استفاده قرار گرفته است [۱۹]. پس از…

بررسی تاثیر الیاف و مواد پوزولانی بر روی خواص مکانیکی بتن مسلح شده با الیاف شیشه

۱-۱-مقدمه با توجه به ضخامت و وزن پایین قطعات ساخته شده توسط بتن تقویت شده با الیاف شیشه, استفاده از آرماتور در ساخت این محصولات غیر ممکن است. به همین منظور در این شرایط برای بهبود رفتار بتن تحت بارهای کششی و خمشی و افزایش طاقت, از الیاف شیشه استفاده می­شود. از بتن تقویت شده با الیاف شیشه می­توان به منظور ساخت قطعات در اشکال و طرح­های مختلف استفاده کرد. در گذشته از این بتن تنها در تولید محصولاتی با کاربرد غیر سازه­ای در ترمیم ساختمان­ها, آستر فاضلاب, پوشش تونل­ها, دیوار محافظ بستر رودخانه و موانع صوتی, استفاده ­شده است. اما در سال­های اخیر, این بتن به عنوان ماده­ای با کاربرد سازه­ای قابل قبول در ساخت کف سالن­های صنعتی, سقف­های پیش ساخته و برج­های مخابراتی, مورد استفاده قرار گرفته است [۱۹]. پس از…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...