دمای هوا |
![]() |
پایان نامه طراحی سیستم هوشمند کنترل سوخت و هوا و متوسط دما در کوره با روش کنترل فازی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – کنترل عنوان: طراحی سیستم هوشمند کنترل سوخت و هوا و متوسط دما در کوره با روش کنترل فازی برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) چکیده:با توجه به اهمیت موضوع مصرف سوخت در کوره ها، که یکی از انرژی برترین بخش ها در یک واحد صنعتی، بخصوص در پالایشگاه ها و نیروگاه ها می باشند. طراحی یک سیستم کنترل هوشمند که با توجه به حرارت مورد نیاز در کوره میزان…
پایان نامه طراحی سیستم هوشمند کنترل سوخت و هوا و متوسط دما در کوره با روش کنترل فازی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – کنترل عنوان: طراحی سیستم هوشمند کنترل سوخت و هوا و متوسط دما در کوره با روش کنترل فازی برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) چکیده:با توجه به اهمیت موضوع مصرف سوخت در کوره ها، که یکی از انرژی برترین بخش ها در یک واحد صنعتی، بخصوص در پالایشگاه ها و نیروگاه ها می باشند. طراحی یک سیستم کنترل هوشمند که با توجه به حرارت مورد نیاز در کوره میزان…
پایان نامه طراحی سیستم هوشمند کنترل سوخت و هوا و متوسط دما در کوره با روش کنترل فازی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – کنترل عنوان: طراحی سیستم هوشمند کنترل سوخت و هوا و متوسط دما در کوره با روش کنترل فازی برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) چکیده:با توجه به اهمیت موضوع مصرف سوخت در کوره ها، که یکی از انرژی برترین بخش ها در یک واحد صنعتی، بخصوص در پالایشگاه ها و نیروگاه ها می باشند. طراحی یک سیستم کنترل هوشمند که با توجه به حرارت مورد نیاز در کوره میزان…
سمینار کنترل و تعیین موقعیت ماهواره
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی سمینار برای درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – کنترل عنوان : کنترل و تعیین موقعیت ماهواره برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما و نگارنده در سایت درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیده :در این بررسی ما به معرفی سیستم های ماهواره ای و کنترل آنها پرداخته ایم سیستم ماهواره ای دارای اجزای مختلفی می باشد که مهمترین قسمت آن قسمت کنترلر و سنسور می باشد .مدارهای ماهواره به صورت بیضوی و گاه به صورت دایره می باشد این مدارات توسط معادلات کپلر توصیف می شود .در فصل…
سمینار کنترل و تعیین موقعیت ماهواره
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی سمینار برای درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق – کنترل عنوان : کنترل و تعیین موقعیت ماهواره برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما و نگارنده در سایت درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیده :در این بررسی ما به معرفی سیستم های ماهواره ای و کنترل آنها پرداخته ایم سیستم ماهواره ای دارای اجزای مختلفی می باشد که مهمترین قسمت آن قسمت کنترلر و سنسور می باشد .مدارهای ماهواره به صورت بیضوی و گاه به صورت دایره می باشد این مدارات توسط معادلات کپلر توصیف می شود .در فصل…
سمینار کنتر ل و تعیین موقعیت ماهواره
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد“M.Sc” مهندسی برق گرایش کنترل عنوان: کنتر ل و تعیین موقعیت ماهواره برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)چکیده: در این بررسی ما به معرفی سیستم های ماهواره ای و کنترل آن ها پرداخته ایم . سیستم ماهواره دارای اجزای مختلفی می باشد که مهمترین قسمت آن قسمت کنترلر و سنسورها می باشد. مدارهای ماهواره بصورت بیضوی و گاه به صورت دایره می باشد این مدارات توسط معادلات کپلر توصیف می شوند. در فصل…
دانلود پایان نامه آشکار سازی نوسانات اقلیمی با تاکید بر پارامترهای دمای حداقل و روزهای یخبندان مطالعه موردی: شهرستان خرمآباد
دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی گروه: آب و هواشناسی پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشتهی آب و هوا شناسی گرایش شهری عنوان فارسی آشکار
سازی نوسانات اقلیمی با تاکید بر پارامترهای دمای حداقل و روزهای یخبندان مطالعه موردی: شهرستان خرمآباد عنوان انگلیسی Change Detection of Climatic Fluctuations with an Emphasis on Minimum Temperature and Frost Days (Case Study of Khorram Abad County) اساتید راهنما دکتر بهروز ساری صراف دکتر هاشم رستم زاده پژوهشگر کبرا بهاروندی بهمن ماه ۱۳۹۳ چکیده:پژوهشهای انجام شده در جهان بهطور عمده نشانگر افزایش تدریجی میانگین دما است. امروزه روند دماهای فرین از مهمترین پارامترهای اقلیمی است که برای اثبات تغییر اقلیم در یک منطقه مورد ارزیابی قرار میگیرد. تحلیل روند سریهای زمانی شاخصهای حدی دما سبب شناخت بهترمان در خصوص رفتار گذشته و حال تغییرات…
پایان نامه مطالعه زمان ماندگاری فیله دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد با تاکید بر فساد شیمیایی و میکروبی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه دانشکده علوم پایه-گروه زیست شناسی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد (M.Sc) رشته: زیست شناسی گرایش: میکروبیولوژی عنوان : مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین (Astacus leptodactylus) در دمای انجماد(۱۸- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی استاد راهنما: دکتر علی نکوئی فرد استاد مشاور: دکتر مهران نصیری فهرست مطالب:فصل اول…………………………………………………………………………… ۱کلیات……………………………………………………………………………… ۱۱-۱-مقدمه……………………………………………………………………….. ۲۱-۲-بیان مسأله…………………………………………………………………. ۴۱-۳-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق……………………………………………. ۵۱-۴-اهداف مشخص تحقیق……………………………………………………. ۵۱-۵-سؤالات تحقیق…………………………………………………………….. ۶۱-۶-فرضیه های تحقیق…………………………………………………………. ۶۱-۷ شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus)…………………………..۷۱-۷-۱ پراکنش در جهان………………………………………………………….. ۷۱-۷-۲ پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران………………………………. ۸۱-۷-۳ کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین……………………………….. ۸۱-۷-۴ زیر گونه های A.leptodactylus………………………………………….۱-۷-۵ بیماری های شاه میگوی آب شیرین…………………………………. ۱۱۱-۷-۶ فرآوری شاه میگو…………………………………………………………۱۲۱-۷-۷ توصیف کالبد شناسی شاه میگو……………………………………. ۱۴۱-۷-۸ انتقال شاه میگوی صید شده…………………………………………. ۱۹۱-۷-۹…
پایان نامه مطالعه زمان ماندگاری فیله دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد با تاکید بر فساد شیمیایی و میکروبی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه دانشکده علوم پایه-گروه زیست شناسی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد (M.Sc) رشته: زیست شناسی گرایش: میکروبیولوژی عنوان : مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین (Astacus leptodactylus) در دمای انجماد(۱۸- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی استاد راهنما: دکتر علی نکوئی فرد استاد مشاور: دکتر مهران نصیری فهرست مطالب:فصل اول…………………………………………………………………………… ۱کلیات……………………………………………………………………………… ۱۱-۱-مقدمه……………………………………………………………………….. ۲۱-۲-بیان مسأله…………………………………………………………………. ۴۱-۳-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق……………………………………………. ۵۱-۴-اهداف مشخص تحقیق……………………………………………………. ۵۱-۵-سؤالات تحقیق…………………………………………………………….. ۶۱-۶-فرضیه های تحقیق…………………………………………………………. ۶۱-۷ شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus)…………………………..۷۱-۷-۱ پراکنش در جهان………………………………………………………….. ۷۱-۷-۲ پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران………………………………. ۸۱-۷-۳ کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین……………………………….. ۸۱-۷-۴ زیر گونه های A.leptodactylus………………………………………….۱-۷-۵ بیماری های شاه میگوی آب شیرین…………………………………. ۱۱۱-۷-۶ فرآوری شاه میگو…………………………………………………………۱۲۱-۷-۷ توصیف کالبد شناسی شاه میگو……………………………………. ۱۴۱-۷-۸ انتقال شاه میگوی صید شده…………………………………………. ۱۹۱-۷-۹…
پایان نامه بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ و مایکروویو
دانشگاه آزاد اسلامی گروه علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد استاد راهنما دکتر مهدی کاشانی نژاد استاد مشاور مهندس امیر دارایی گرمه خانی عنوان : بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ و مایکروویو چکیده.در این پژوهش خشک کردن ترکیبی با هوای داغ و مایکروویو بهینه سازی شد. بدین صورت که اثر سه دمای (۷۰، ۶۰ و۸ ۰درجه) آون و پنج توان مختلف مایکروویو (۸۰۰،۵۰۰،۳۰۰،۱۰۰و۱۰۰ ۰وات) روی خصوصیات کیفی و ظاهری پیاز مانند رنگ، جذب و مجدد آب و مورد ارزیابی قرار گرفت و بهترین دمای آون و نیز بهترین توان مایکروویو از نظر این خصوصیات ترکیب شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرمافزار SAS و میانگین داده ها با آزمون دانکن و در سطح اطمینان ۹۵ درصد انجام شد….
پایان نامه بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ و مایکروویو
دانشگاه آزاد اسلامی گروه علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد استاد راهنما دکتر مهدی کاشانی نژاد استاد مشاور مهندس امیر دارایی گرمه خانی عنوان : بهینه سازی فرآیند خشک کردن حلقه های پیاز با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ و مایکروویو چکیده.در این پژوهش خشک کردن ترکیبی با هوای داغ و مایکروویو بهینه سازی شد. بدین صورت که اثر سه دمای (۷۰، ۶۰ و۸ ۰درجه) آون و پنج توان مختلف مایکروویو (۸۰۰،۵۰۰،۳۰۰،۱۰۰و۱۰۰ ۰وات) روی خصوصیات کیفی و ظاهری پیاز مانند رنگ، جذب و مجدد آب و مورد ارزیابی قرار گرفت و بهترین دمای آون و نیز بهترین توان مایکروویو از نظر این خصوصیات ترکیب شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرمافزار SAS و میانگین داده ها با آزمون دانکن و در سطح اطمینان ۹۵ درصد انجام شد….
پایان نامه بررسی اثر پیش فرایند های اسمز واولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درکیوی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی و مهندسی، گروه آموزشی مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: صنایع غذایی عنـوان: بررسی اثر پیش فرایند های اسمز واولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درکیوی استاد راهنما: جناب آقای دکتر عبدالرضامحمدی نافچی استادان مشاور: سرکارخانم دکترلیلانوری چکیدهآب گیری اسمزی فرایندخارج سازی آب براساس قرارگرفتن موادغذایی درمحلول هیپرتونیک است دراین پژوهش ترکیب فرایند آب گیری اسمزی برای قطعات کیوی به ضخامت ۵/۰سانتیمتردردمای۶۰درجه سانتیگرادودرفواصل زمانی۱۲۰دقیقه(۶بازه زمانی۲۰دقیقه)و۱۸۰دقیقه(۶بازه زمانی۳۰دقیقه)ودرغلظت های مختلف ساکارزوگلوکزومخلوط آن هادر۳سطح۲۰و۳۰و۴۰درصددرحالت استاتیک دردمای۲۵درجه سانتیگرادانجام گرفت نسبت محلول اسمزی به میوه درسطح۵به۱انتخاب گردید.نتایج نشان دادمیزان حذف آب وجذب موادجامدوکاهش وزن باافزایش غلظت وزمان درمعرض بودن فراصوت ارتباط مستقیم داردمحلول اسمزی گلوکزدارای بیشترین میزان دفع آب وجذب قند ومحلول اسمزی ساکارزدارای کمترین میزان دفع آب بوده است محلولهای اسمزی حاوی هردوقندساکارزوگلوکزدارای جذب…
پایان نامه بررسی اثر پیش فرایند های اسمز واولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درکیوی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی و مهندسی، گروه آموزشی مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: صنایع غذایی عنـوان: بررسی اثر پیش فرایند های اسمز واولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درکیوی استاد راهنما: جناب آقای دکتر عبدالرضامحمدی نافچی استادان مشاور: سرکارخانم دکترلیلانوری چکیدهآب گیری اسمزی فرایندخارج سازی آب براساس قرارگرفتن موادغذایی درمحلول هیپرتونیک است دراین پژوهش ترکیب فرایند آب گیری اسمزی برای قطعات کیوی به ضخامت ۵/۰سانتیمتردردمای۶۰درجه سانتیگرادودرفواصل زمانی۱۲۰دقیقه(۶بازه زمانی۲۰دقیقه)و۱۸۰دقیقه(۶بازه زمانی۳۰دقیقه)ودرغلظت های مختلف ساکارزوگلوکزومخلوط آن هادر۳سطح۲۰و۳۰و۴۰درصددرحالت استاتیک دردمای۲۵درجه سانتیگرادانجام گرفت نسبت محلول اسمزی به میوه درسطح۵به۱انتخاب گردید.نتایج نشان دادمیزان حذف آب وجذب موادجامدوکاهش وزن باافزایش غلظت وزمان درمعرض بودن فراصوت ارتباط مستقیم داردمحلول اسمزی گلوکزدارای بیشترین میزان دفع آب وجذب قند ومحلول اسمزی ساکارزدارای کمترین میزان دفع آب بوده است محلولهای اسمزی حاوی هردوقندساکارزوگلوکزدارای جذب…
پایان نامه بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درهویج
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده فنی و مهندسی، گروه آموزشی مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: صنایع غذایی عنوان: بررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درهویج استاد راهنما: جناب آقای دکتر عبدالرضامحمدی نافچی استاد مشاور: سرکارخانم دکترلیلانوری چکیدهآب گیری اسمزی فرایندخارج سازی آب براساس قرارگرفتن موادغذایی درمحلول هیپرتونیک است دراین پژوهش ترکیب فرایند آب گیری اسمزی برای قطعات هویج به ضخامت ۵/۰سانتیمتردردمای۶۰درجه سانتیگرادودرفواصل زمانی۱۲۰دقیقه(۶بازه زمانی۲۰دقیقه)و۱۸۰دقیقه(۶بازه زمانی۳۰دقیقه)ودرغلظت های مختلف ساکارزوگلوکزومخلوط ان هادر۳سطح۲۰و۳۰و۴۰درصددرحالت استاتیک دردمای۲۵درجه سانتیگرادانجام گرفت نسبت محلول اسمزی به میوه درسطح۵به۱انتخاب گردید.نتایج نشان دادمیزان حذف آب وجذب موادجامدوکاهش وزن باافزایش غلظت وزمان درمعرض بودن فراصوت ارتباط مستقیم داردمحلول اسمزی گلوکزدارای بیشترین میزان دفع آب وجذب قند ومحلول اسمزی ساکارزدارای کمترین میزان دفع آب بوده است محلولهای…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 07:48:00 ب.ظ ]
|