عکس العمل دولت ها در مقابل پخش مستقیم ماهواره ای برنامه های تلویزیونی:

۱-۶ عکس العمل دولت ها در مقابل پخش مستقیم ماهواره ای برنامه های تلویزیونی: بررسی ها نشان می داد که عکس العمل دولت ها در مقابل پخش مستقیم ماهواره ای برنامه های تلویزیونی به گونه ای بر روی طیف قرار می گرفت که میشد آنها را به شش دسته تقسیم کرد: گروه اول : کشور هایی که نه تنها آنتن ها را مجاز دانستند بلکه تهسیلاتی نیز برای دریافت برنامه ها توسط مردم فراهم آوردند ۱٫اسرائیل ۲٫سنگاپور ۳٫کویت ۴ . هنگ کنگ گروه دوم : کشور هایی که مانعی ایجاد نکردند اما برای نصب آنتن ، مالیات و عوارض در نظر گرفتند و در این ضمن به اقدامات رقابتی نیز دست زدند .[۱] گروه سوم:کشور هایی که برنامه ماهواره ای را مجاز دانستند اما به جستجو و اجرای طرحهای رقابتی نیز دست زدندگروه…

خدمات بانکی مبتنی بر تلویزیون، اندازه گیری کیفیت خدمات

شفاف سازی همه جانبه سازگاری با استاندارد ۲۰۰۰ ISO افزایش پایایی و توان عملیاتی خدمات بهینه سازی استفاده از منابع ( IT ، مالی ، نیروی انسانی، دانش فنی و…) قابلیت اندازه گیری کیفیت خدمات بهبود کیفیت در برنامه ریزی ها ، فرهنگ استفاده از خدمات و برقراری نظم در امور مستقل از سکوهای عملیاتی(راحتی،۱۳۸۷). ۴-خدمات بانکی مبتنی بر تلویزیون در این روش با استفاده از تلویزیون‌های ماهواره‌ای ارائه اطلاعات حساب‌های مشتریان بر روی صفحه تلویزیون آنها ارائه می‌شود. در سال ۱۹۹۷ آزمایش‌های علمی متعددی در مورد ارائه خدمات بانکی به خانه مشتریان از طریق تلویزیون صورت گرفته است. با به وجود آمدن تلویزیون‌های دیجیتالی و امکانات موجود در آن دامنه ارائه این‌گونه خدمات به سرعت افزایش یافته است. امتیاز عمده این نوع خدمات در این است که نیازمند استفاده از کامپیوترهای شخصی…

آگهی های تلویزیونی، ارتباطات بازاریابی

یکی از کم هزینه ترین روش های ممکن برای تبلیغ محصولات تولیدی و خدمات یک شرکت، درج آگهی در دفتر راهنمای تلفن مشاغل است. بدین ترتیب با کمترین هزینه، حوزه فعالیت و محصولات خود را معرفی می کنید. با توجه به گسترش روزافزون استفاده از وسایل دیجیتال و اینترنت، همچنان افرادی زیادی در جهان برای یافتن کالا و یا شرکت مورد نظر خود به دفتر راهنمای تلفن مشاغل مراجعه می کنند. انتخاب بزرگترین سایز آگهی ممکن مسلما توجهات بیشتری را به سوی شما جلب می کند.۳)کارت ویزیت و وسایل تبلیغاتیگزینه مناسب دیگری که می تواند برای تبلیغات مورد استفاده قرار بگیرد چاپ کارت ویزیت و استفاده از وسائل تبلیغاتی مانند خودکار، ساعت و … است. این گزینه از اهمیت بسیاری برای مطرح شدن نام شرکت و متعاقب آن افزایش فروش محصولات تولیدی، برخوردار…

خدمات بانکی مبتنی بر تلویزیون، استفاده از تلویزیون

یک دستگاه خودپرداز به عنوان یک شعبه از بانک عمل می­کند و بسیاری از وظایف اصلی بانکداری را انجام می­دهد. بخش عظیمی از مبادله­ها با حداقل دخالت نیروی انسانی انجام می­گیرد. علاوه بر این، خودپرداز به گونه­ای طراحی شده است که به صورت ۲۴ ساعته و بدون توقف کار می­کند. با به کارگیری ماشین­های خودپرداز در هزینه­های کارکنان و بعضی هزینه­های سربار[۲۱] شعبه بانک صرفه­جویی می­شود. با توجه به هزینه­های بالای این ماشین­ها به منظور افزایش کارایی و بهره برداری موثر از هزینه­های این دستگاه­ها، بهتر است بانک­ها به جای رقابت برای در اختیار گرفتن بازار خودپردازها، با هم بر سر یک سامانه مشارکتی استفاده از این دستگاه

ها به توافق برسند. زیرا چنانچه بانک­های یک کشور بتوانند با هم به توافق برسند، می­توانند با وصل کردن خودپرداز بانک­های مختلف به یک شبکه…

رادیو و تلویزیون، تجارت الکترونیک

به­خصوص در عصر حاضر، پس از اینکه حباب اینترنت ترکید و ارزش­های بازار غیرواقع و انتظارات کسب و کار از میان رفت، ضروری به­نظر می­رسد که با در نظرگرفتن فاکتورهای محیطی، آنچه که یک روزنامه آن­لاین را موفق می­سازد، مورد ارزیابی قرار گیرد و بدین ترتیب دانش گردآوری شده تاکنون نیز گسترش یابد. به­هرحال، به اعتقاد کارشناسان سهام، روزنامه­های آن­لاین کسب و کاری هستند که پول­ساز خواهند بود.در این پژوهش، بویژه برآنیم که بر اساس پیشنهاد ما، آیا با به­کارگیری استراتژی سفارشی­سازی به جای تولید محصولات و خدمات ویژه، در موفقیت کسب وکار توفیقی حاصل می­گردد (پاین[۲۱]، ۱۹۹۳؛ کالاکوتا[۲۲] و وینستون[۲۳]، ۱۹۹۶؛ ایلهوستروم و پالمر، ۲۰۰۲). علاوه­براین، با توجه به این امر که محصولات سفارشی نیازها و خواسته­های فردفرد کاربران را درنظر می­گیرد و به این ترتیب ارزش برتری را به کاربران در…

رادیو و تلویزیون، اهداف کسب و کار

نسل نخست روزنامه­های آن­لاین در اواسط دهه ۷۰ میلادی زمانی که ویدئوتکست­ها در اروپا گسترش یافتند متولد گشت. با این وجود، تجاری­سازی و رشد سریع شبکه جهان گستر (که بعدها وب نامیده شد) از اوایل دهه ۹۰ بود که امیدبخش­ترین پایگاه را برای انتشارات آن­لاین به­وجود آورد و همزمان بیشترین تهدید را بر شرکت­های سنتی نشر چاپی تحمیل نمود. در حال حاضر هزاران روزنامه آن­لاین در سراسر جهان وجود دارند. در نخستین روزهای شروع عصر وب این باور محتمل به­نظر می­رسید که صنعت روزنامه­های چاپی به موجب انقلاب دیجیتال نوظهور به نقطه پایان خود رسیده­ است. این بحث البته زمانی­که رادیو و تلویزیون در اوایل قرن بیستم بوجود آمده بودند نیز برپا شده بود. حتی امروزه نیز کاملا مشخص نیست که نسخه­های چاپی و آن­لاین روزنامه­ها چه نقشی را در آینده خواهند داشت….

بانکداری از طریق تلویزیون کابلی، فناوری اطلاعات و ارتباطات

در شیوه بانکداری از طریق تلویزیون کابلی، با استفاده از یک سیستم کنترل از راه دور و انتخاب کانال تلویزیونی مربوط به بانک، مشتریان می‌توانند بسیاری از عملیات بانکی خود را از طریق تلفن عادی انجام می‌شود پیگیری و به انجام برسانند. (غلامی،۱۳۸۹)یکی دیگر از روش‌های نوین در بانکداری الکترونیک، استفاده از دستگاه خودپرداز است. انجام بسیاری از امور بانکی، از طریق خودپرداز امکان‌پذیر است. با توجه به آنکه شخص با در دست داشتن کارت خود و با ورود شماره رمز، باید در محل دستگاه حضورداشته باشد، موارد ایمنی آن کمتر موردتوجه قرارگرفته است. (حسن‌زاده و پورفرد،۱۳۸۲)از روش‌های دیگر در بانکداری الکترونیک، دستگاه فروش نقطه‌ای است که به‌طور وسیع در فروشگاه‌ها و مراکز خدماتی مورداستفاده قرار می‌گیرد. در این شیوه مشتری با استفاده از کارت هوشمند و قرار دادن در دستگاه و با…

شبکه جهانی اینترنت، رادیو و تلویزیون

رسانه های نوین و کهکشان چهارمدر تکمیل نظریه مک لوهان ، ظهور وفراگیر شدن رسانه های نوین مبتنی بر تکنولوژی دیجیتال در دهه پایانی قرن بیستم را شاید بتوان چهارمین کهکشان بزرگ ارتباطی نامید.رسانه های مبتنی برتکنولوژی دیجیتال وشبکه جهانی اینترنت موجب شده اند تا از یکسو تبادلات میان فرهنگها به‌شدت افزایش یابد و فرهنگ جهانی شکل گیرد و از سوی دیگر با استفاده از ظرفیتهای فن آوری نوین، هویت یابی واختصاصی سازی رسانه ها براساس خرده فرهنگها، سلایق وعلائق ملی، مذهبی ، نژادی و قشری شکل گیرد.شاید بتوان گفت مفهوم مخاطب انبوه که در کهکشان دوم وسوم موضوع محوری محسوب می شد امروزه به مدد شبکه‌های اجتماعی ، رسانه های مبتنی بر وب وتکنولوژی آسان تولید محتوا در حال زوال است.” امکان ایفای نقش فرستنده و گیرنده پیام نیز ازسوی انسان آینده…

رادیو و تلویزیون، شبکه های اجتماعی

 است.(Diehl,2010)علاوه بر این نرم افزار، عبور از فیلتر از مسیرهای دیگری نظیر وی پی ان، سایتهای پروکسی و نرم افزارهای دیگری نظیر تور و… در میان کاربران ایرانی رایج است.پخش رادیوهای بیگانه بر روی امواج کوتاه و متوسط که از طریق گیرنده های معمولی رادیو نیز قابل دریافت است از دیگر روشهای دسترسی شهروندان ایرانی به رسانه های غیر رسمی است.بر این روشها باید تحولات قریب‌الوقوع فن آوری نظیر تلویزیونهای آی پی، اینترنت چمدانی و گیرنده های میناتوری ماهواره ای را افزود تا میزان تحقق پذیری ایده کنترل و انحصار اطلاعات در کشور بیشتر روشن گردد.اگر بپذیریم که میزان دسترسی مستقیم به رسانه‌های غیر رسمی در کشور تنها در همان حد آمار رسمی ۴۰ درصد مخاطبان ماهواره می‌باشد و هر شهروند ایرانی از طریق سینه به سینه[۱] تنها یک شهروند دیگر را که…

برنامه های تلویزیون، انتقال اطلاعات

۱-۲-۴-۲٫ نسل اول تلفن همراه (G1)این تکنولوژی در دهه ۱۹۸۰ بوجود آمد و در حال حاضر در هیچ کشوری استفاده نمی شود. انتقال صدا در نسل اول بصورت آنالوگ انجام می گرفت. ظرفیت و سرویس محدود، کیفیت پایین و تجهیزات گران و … از مشخصات آنست. (First Generation = ۱G ). این نسل مثل سایر نسل های بعدی خود پروتکل های متفاوتی دارند مثل: NMT در شمال اروپا، AMPS در آمریکا، TACS در انگلستان و NTT در ژاپن. قبل از فناوری نسل۱، تلفن رادیویی همراه یا نسل۰ وجود داشت.(www.rokhshad.com)2-2-4-2. نسل دوم تلفن همراه (۲ G )انتقال صوت بصورت دیجیتال انجام می گیرد و شامل سیستم‌هایGSM,[44]TDMA,[45]CDMA است. همه عیب های نسل اول تلفن همراه را بر طرف می کند. نسل دوم موبایل در بسیاری از کشورها متروک شده است. (Generation Second =۲G). پروتکل های متفاوتی…

استفاده از اینترنت، اطلاعات دیجیتالی

فلاسفه­ی معاصر نیز از جمله دیوید دوچ[۲۳۳] در اثر خود به نام «ساخت واقعیت» به حقیقت مجازی اشاره می­کند و می گوید «بگذارید ملتی را تصور کنیم که در آن هرکس از بدو تولد به یک ساختار شبکه حقیقت مجازی وصل می­شود و در آن فضا غوطه می­خورد و هرگز نمی­تواند تصور کند که زندگی شکل دیگری دارد و اولین کسانی که تصور کنند زندگی دیگر می­تواند جایگزین زندگی ما شود مورد تمسخر واقع می­شوند.»[۲۳۴] در هر حال آنچه که مسلم است این است که اتفاق نظر در زمینه­ی تعریف فضای سایبر وجود ندارد و تعاریف صورت گرفته هیچ­کدام به صورت دقیق معنای فضای مجازی را مشخص نمی­کنند. اما شناخت فضای مجازی بیشتر با توجه به اوصاف و ویژگی­های بارزی که دارد و تبیین بیشتر مفهوم آن صورت می­گیردبند دوم: مفهوم فضای سایبریتعاریف…

ویژگی های بانکداری الکترونیکی

بانکداری الکترونیک شامل کلیه کانال های الکترونیکی است که مشتریان برای دسترسی به حساب های خود و نقل و انتقال وجه بین حساب ها و یا پرداخت صورت حساب های خود از آن استفاده می کنند. این کانال ها شامل اینترنت ، موبایل ، تلفن ، تلویزیون دیجیتال ، دستگاه های خود پرداز و کارت های بانکی و یا استفاده از خدمات الکترونیکی در داخل شعبات بانک ها می باشد. مفهومی دیگر از بانکداری الکترونیک استفاده از فن آوری های پیشرفته نرم افزاری و سخت افزاری مبتنی بر شبکه و مخابرات برای تبادل منابع و اطلاعات مالی به صورت الکترونیکی است و می تواند باعث حذف نیاز به حضور فیزیکی مشتری در شعبه بانک ها شود و می توان آن را استفاده از تکنولوژی پیشرفته شبکه ها و مخابرات شبکه ها جهت انتقال…

تاثیر بانکداری الکترونیک بر عملکرد مالی

چکیده با توسعه روز افزون تکنولوژی و صنعتی شدن کشورها، مدیران بانک ها سعی بر افزایش خدمات نوین بانکداری دارند که متمایز بودن آن نسبت به خدمات سایر رقبا از امتیاز ویژه ای جهت جذب سپرده های مشتریان برخوردار است. هدف تحقیق حاضر بررسی اثرات بکارگیری ابزارهای بانکداری الکترونیک بر عملکرد مالی بانک مسکن می باشد. از اینرو با تشکیل رگرسیون خطی، اثر میزان رشد تعداد پایانه های فروش، مسکن کارت، عملکرد ماهانه دستگاه های خود پرداز و همچنین پایانه های شعب بر بازده داراییها و بازده حقوق صاحبان سهام تبیین شد. پس از بررسی فروض کلاسیک ، به روش سری زمانی تخمین زده شده و در نهایت مشخص گردید ، با وجود اینکه تعداد ابزارهای الکترونیک طی سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ افزایش یافته است ولی آهنگ رشد روند صعود نداشته…

ارائه خدمات، افکار عمومی

۶-۳-۲: نظریه جامعه توده وار و قدرت رسانه‏ها ما در عصر به هم پیوسته­ای زندگی می­کنیم که مردم سراسر جهان در نظم اطلاعاتی واحدی مشارکت دارند. این وضع تا حد زیادی ناشی از برد بین­المللی ارتباطات مدرن است. به لطف جهانی شدن و قدرت اینترنت، مردم جهان از کاراکاس تا قاهره می توانند به برنامه­های تلویزیونی، فیلم­ها، اخبار و موسیقی عامه­پسند یکسانی دسترسی داشته باشند. شبکه­های شبانه­روزی پخش اخبار تمام ماجراها و رویدادهای جهان را گزارش می­کنند و در معرض دید جهانیان می­گذراند. فیلم­هایی که در هالیوود یا هنگ کنگ ساخته می­شوند، در سراسر جهان بینندگانی دارد و برنامه­های مشهوری مثل اسپایس گرلز، و تایگر وودز در همه قاره­ها برای همه خانواده­ها نامی آشنا و ورد زبان است.در طول چند دهه گذشته، ما شاهد فرآیند همگرای تولید و توزیع و مصرف اطلاعات بوده­ایم….

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...