مقاله حقوقی در مورد یاتا در توسعه حقوق حمل و نقل هوایی

یاتا در توسعه حقوق حمل و نقل هوایی گفتار اول : حقوق مسافر هوایی حقوق مسافر مجموعه ای از سیاستها ,دستور العمل ها ,استانداردها ,ضوابط و مقرراتی است که الگوی رفتاری شرکت هواپیمایی و دست اندرکاران امورپروازی را تدوین میکند و هدف آن تضمین حقوق مادی و معنوی و رعایت شان و منزلت مسافران در فرآیند مسافرتهای هوایی است . البته باید در نظر بگیریم که حقوق مسافر هوایی از جمله مسائلی است که با توجه به رشد صنعت هواپیمایی آن طور که باید به آن پرداخت نشده است در حالی که اهمیت مسافرت در فرهنگ اسلامی ایرانی ما قدمت بسیار دارد و دین اسلام نیز نسبت به اهمیت سفر و مسافر توجه ویژه ای دارد…

مقاله حقوقی در مورد یاتا در توسعه حقوق حمل و نقل هوایی

یاتا در توسعه حقوق حمل و نقل هوایی گفتار اول : حقوق مسافر هوایی حقوق مسافر مجموعه ای از سیاستها ,دستور العمل ها ,استانداردها ,ضوابط و مقرراتی است که الگوی رفتاری شرکت هواپیمایی و دست اندرکاران امورپروازی را تدوین میکند و هدف آن تضمین حقوق مادی و معنوی و رعایت شان و منزلت مسافران در فرآیند مسافرتهای هوایی است . البته باید در نظر بگیریم که حقوق مسافر هوایی از جمله مسائلی است که با توجه به رشد صنعت هواپیمایی آن طور که باید به آن پرداخت نشده است در حالی که اهمیت مسافرت در فرهنگ اسلامی ایرانی ما قدمت بسیار دارد و دین اسلام نیز نسبت به اهمیت سفر و مسافر توجه ویژه ای دارد…

انواع گردشگری روستایی اکوتوریسم -گردشگری طبیعی – گردشگری فرهنگی

از آن جا که نواحی روستایی را دارای توانمندی بالقوه و پتانسیل‌های طبیعی برای توسعه گردشگری می‌دانند، می‌توان انواع گوناگونی از توریسم روستایی را بر شمرد که با توجه به اهداف گردشگری و بر اساس شرایط فرهنگی، اقلیمی و اقتصادی نواحی روستایی شکل می‌گیرد. ۱-۱-۱- گردشگری طبیعی/ روستایی این نوع توریسم روستایی، در تعامل با جاذبه های طبیعی/ اکولوژیکی شکل می‌گیرد. ۱-۱-۲- گردشگری فرهنگی/ روستایی توریسم فرهنگی در ارتباط با فرهنگ، تاریخ و مواریث فرهنگی و باستانی اقوام روستایی در نظر گرفته می‌شود. ۱-۱-۳- اکوتوریسم اکوتوریسم، در سال ۲۰۰۲ که به وسیله UNEP و سازمان جهانی گردشگری (WTO) به عنوان سال جهانی اکوتوریسم برگزیده شده بود، یکی از محورهای مورد نظر توریسم روستایی بود که به بررسی اکوتوریسم و حفاظت زیست بوم‌ها در توسعه گردشگری روستایی می‌پرداخت و تغییرات آب و هوایی و…

ب: دلایل توریسم جنسی:

امروزه توریسم جنسی جرمی مجزا از تجاوز جنسی در محدوده بین المللی به عنوان جرمی سنگین و دارای منفعتی عظیم رو به گسترش است. توریسم جنسی حتی از قاچاق مواد مخدر نیز سود آور تر است زیرا در قاچاق مواد مخدر از آن تنها یک بار میتوان استفاده کرد اما در توریسم جنسی، کودکان بی دفاع بارها و بارها مورد سوء استفاده قرار می گیرند و درآمد سرشاری را برای بزهکاران به همراه دارند. هرچند فقر اقتصادی همانطور که در ادامه خواهد آمد از دلایل توریسم جنسی است اما ضعف حکومت های مرکزی و دخالت برخی دولت ها در امر قاچاق بسیار موثر است. سود سرشار این صنعت باعث شده حتی بسیاری از ماموران دولت نیز در قاچاق اطفال شرکت کنند. در مورد افرادی که در پی سوء استفاده از کودکان هستند و…

مناطق کمتر توسعه یافته، عوامل موثر بر گردشگری

هر تور و شرکت مسافرتی در وقت اضافی موقعیت مطلوب را بر پا می کند. مجموعه مسافرتی (پکیج)، شامل چندین عامل سفر است که با بهره­گیری از مشارکت بخش­های مختلف به صورت یکجا و تحت یک پوشش قیمتی به مصرف کننده ارائه می‌گردد. یک مجموعه مسافرتی نیازمند توجه به محیط، فضای مطلوب، و ظاهر فرآورده گردشگری در جائیکه به فروش یا مصرف می‌رسد، می‌باشد. این توجه به ویژه متمرکز بر ظواهر، بزرگی، تشکیلات، شهرت سازمانی، شادابی محیط، راحتی، تسهیلات و نظافت در ارائه خدمات گردشگری یا عرضه آن می­باشد. بدین ترتیب که به منظور تهیه یک مجموعه مسافرتی، بایستی برنامه­ای جهت بهبود بخشیدن به کیفیت حرفه­ای (یعنی استاندارد سازی آنچه که مشتری دریافت می‌کند) و کیفیت عملی (استانداردهای مرتبط با چگونگی ارائه خدمات به مشتری) تدوین گردد. ضمن این­که کلیه کارکنانی که در…

مدیریت زنجیره تامین، توسعه صنعت گردشگری

۲-۷- پیشینه پژوهش تا کنون پژوهش های بسیاری در زمینه شناخت عوامل مختلف در صنعت گردشگری انجام شده است که از آن جمله می­توان به پژوهش های زیر اشاره کرد: ۲-۷-۱- مطالعات خارجی نیاوند و همکاران[۲۳] (۲۰۱۴)، به بررسی نقش استراتژیک منطقه آزاد چابهار در گسترش توریسم پرداخته اند. آن­ها از مدل SWOT برای این بررسی استفاده کرده اند و نقاط قوت و فرصت­هایی را که در این منطقه برای گسترش توریسم از قبیل برگزاری نمایشگاه­های بین المللی و… وجود دارد را مطرح نموده­اند. گودال و آشورث[۲۴] (۲۰۱۳)، در پژوهششان با عنوان بازاریابی در صنعت گردشگری با استفاده از مطالعات نظری، بیان کردند که یک توریست برای اینکه تعطیلات خود را بگذراند، توجه به ملاک­هایی از قبیل انگیزه، تصور ذهنی، ارزیابی مکان­های مختلف و… دارد. تسانگ و چن[۲۵] (۲۰۱۳)، نیز به بررسی…

جاذبه‌های گردشگری، برنامه های توسعه

محیط زیست نقش اساسی و مهمی در توسعه‌ی صنعت توریسم دارد و یکی از جاذبه‌های اصلی برای گردشگری چشم‌اندازهای طبیعی هر کشور است. بدون وجود محیطی جذاب نمی‌توان امیدی به توسعه‌ی گردشگری داشت.این چشم‌اندازهای طبیعی همه‌ی کوه‌ها، دریاها، حیات و حش، پوشش گیاهی و کل اکوسیستم هر منطقه را شامل می‌شود.«به طور کلی آثار گردشگری را بر محیط زیست می‌توان به دو دسته‌ی مثبت و منفی تقسیم کرد. گزارش‌های ارائه شده بیشتر حاکی از آثار منفی این صنعت بر محیط زیست است.این آثار شامل صدمه‌هایی است که بر محیط طبیعی به ویژه باتوجه به حومه‌ای کردن اماکن طبیعی (اراضی کشاورزی و باغ‌ها)، رشد زیربناهای ارتباطی (جاده ها، اسکله‌ها فرودگاه‌ها، بزرگراه‌ها) آلوده نمودن رودخانه‌ها و سواحل، انواع آلودگی صوتی (در اثر رفت و آمد هواپیماها) و حتی صدماتی است که بر خلق و خوی…

پیامدهای اقتصادی، توسعه گردشگری

از راهکارهای برون رفت این مساله در کشور ترکیه می باشد. از این رو گردشگری و توسعه فضایی آن در ایران بایستی در چهارچوب طرح­های منطقه­ای و همانندسایر بخش­های اقتصادی، به بخشی سازنده و مهم در ساخت و ساز و آمایش فضایی-طبیعی تلقی گردد. همچنین از صنعت گردشگری در توسعه اقتصاد غیر نفتی و در راستای «اهداف ۱۴۰۰» از پیامدهای اقتصادی و مثبت آن برای بهبود و ارتقای سطح زندگی مردم در مناطق مختلف آن بهره­گیری شود (Mikaeli, 2011). گسترش صنعت گردشگری به عنوان صنعتی که با حوزه­های مختلفی نظیر اقتصاد، کشاورزی، فرهنگ، محیط زیست و خدمات در تعامل بوده و به نظر می­رسد که وجود مناطق طبیعی اطراف و نزدیک شهرها در بسیاری از مناطق کشور می­تواند زمینه مناسبی برای توسعه گردشگری در این مناطق باشد.توسعه آن در هر منطقه باعث رشد…

اهمیت صنعت گردشگری، موانع و محدودیت

 انگیزه خرید و بازدید مجدد محسوب می‌شود، متصدیان خدمات تفریحی و گردشگری به دنبال مقیاس‌هایی برای اندازه‌گیری ارزش درک شده می‌باشند. مقیاس‌های معتبر اندازه گیری ارزش درک شده امکان ارزیابی ارزش را در برنامه‌های تفریحی و گردشگری برای مسئولین فراهم می‌کند تا نقاط قوت و ضعف خود و رقیبانشان را شناسایی کنند (چن و چن،۲۰۱۰،ص۳۰).رضایت به تفاوت ادراک شده بین انتظارات قبلی و عملکرد دریافتی بعد از مصرف محصول یا کالا اطلاق می‌شود، به عبارت دیگر رضایت مشتری از مقایسه انتظارات مشتری با عملکرد عرضه کننده و کالا (خدمت) حاصل می‌شود (منگ و همکاران،۲۰۱۱،ص۲۰). به این معنا که وقتی عملکرد در سطح انتظارات نیست نارضایتی رخ می‌دهد. بدون شک رضایت نقش مهمی در برنامه‌ریزی محصولات و خدمات گردشگری دارد. رضایت گردشگر برای بازاریابی موفق مقصد بسیار اهمیت دارد. زیرا بر انتخاب شدن مقصد،…

توسعه صنعت گردشگری، از دیدگاه مدیران

برخی مذهب را عامل منفی در انتخاب مقصد می­دانند. در گردشگری می­توان از خرید و مصرف گوشت خوک پرهیز کرد؛ زیرا، ضرورتی در گردشگری ندارد. اما نمی­توان ممنوعیت خرید و فروش و مصرف مشروبات الکلی در گردشگری بین­المللی را نادیده گرفت. این مسأله برخی از گردشگران را از سفر به چنین کشورهایی باز می­دارد (باتلر و سانتیکال، ۲۰۱۰). از دیدگاه مدیران و تورگردانان و دفاتر خدمات مسافرتی تهران، ضوابط و قوانین اسلامی، باورها و اعتقادات مذهبی و آداب و رسوم، مانع توسعه گردشگری می­شوند (خانی، ۱۳۸۹). مسأله دیگر، با اشتغال زنان در گردشگری در ارتباط است و زمانی نمود پیدا می­کند که شرکتی کارکنان خود را مجبور به پوشیدن یونیفرم خاصی بکند که با اصول اسلامی مغیارت داشته باشد. این مشکل در کل خاورمیانه و شمال افریقا وجود دارد. زنانی که با حجاب…

رشد و توسعه اقتصادی، تولید ناخالص داخلی

امروزه رشد پایدار و توسعه اقتصادی کشورها بدون توجه به بخش تولیدی و صنعت امکان پذیر نیست. با توجه به نقش کلیدی صنعت در رشد و توسعه اقتصادی و تدوین برنامه های توسعه ملی و اقتصادی، شناسایی و آگاهی از توانمندی ها و استعدادهای بالقوه بخش های مختلف کشور ضروری می باشد. اتخاذ سیاست های توسعه مناسب در مناطق مختلف می تواند ضامن توسعه تجارت و گسترش بازارهای تجاری برای تولیدات هر منطقه باشد تا بر مبنای آن توسعه پایدار اقتصادی کشور هموار گردد.دستیابی به اهدافی چون ایجاد اشتغال، کاهش فشار تحریم ها، رفع محرومیت، افزایش ارزش افزوده، ارتقاء تراز تجاری و تولید ناخالص داخلی یک بخش و … همه و همه در گرو سرمایه گذاری مناسب در بخش های سودآور (بازدهی بالاتر) می باشد و اگر این بخش ها به طور مناسبی…

اهمیت صنعت گردشگری، راهکارهای توسعه

دولت مالزی سعی دارد تا جذابیت های کشور خود را به گونه ای ارائه دهد که امکان بازدید هر نوع سلیقه و فرهنگی (مذهبی ، قومی ، فرهنگی خاص ) از هر کشوری فراهم آید . مسلمانان خاور میانه بخشقابل توجهی از بازدید کنندگان را شامل میشوند . و متعاقبا کشورهای اروپایی و استرالیایی و … دیگر بازدید کنندگان آن میباشندو نکته قابل توجه اینکه دولت مالری برای جذب گردشگر فقط به کشورهایپیشرفته بسنده نکرده است و نگاه خود را حتی به سمت کشورهای ضعیف مثل اردن ، عراق و حتی هند معطوف داشته است شایدپاسخ وزیر فرهنگ ، هنر و گردشگری مالزی در پاسخ منتقدان به تلاشهای مالزی برای جستجو در کشور فقیری چون هند مبنا بر اینکه ما در آن کشور یک میلیاردی ۱۲ میلیون میلیونر هندی را جستجو می کنیم…

وضعیت اقتصادی و اجتماعی، برنامه های توسعه

زیر ساختها ایجاد تأسیسات زیر بنائی شامل شبکه جاده ای ، مخابرات ، آب ، انرژی و برق ، فاضلاب ، سیستم دفع زباله ، هتلها ، رستورانها و … توسعه اماکن گردشگری مانند باشگاهها ، مراکز همایش ، گالری ها و موزه ها ، مراکز فرهنگی و … لازم بذکر است که در طبقه بندی بعمل آمده بعضی از اقدامات در دل دو و یا حتی چند گروه از ساختارها و راهکارها آن جای می گیرند . در این خصوص سعی شده تا با الگو برداری از برنامه های توسعه گردشگری در این کشور هر یک از اقدامات در زیر گروه ساختار و راهکارها مربوط قرار گیرند . طبقه بندی ساختار و استراتژی ها در این کشور با توجه به معیارهایی چون زمان و هزینه و تکنولوژی لازم جهت اجرای استراتژی و…

صنعت گردشگری، صنعت خودرو

۲۰۰۰ ۷۰۲٫۰۰۰ ۲۰۱۰ ۱٫۱۱۸٫۰۰۰ ۲۰۱۲ ۱٫۴۰۰٫۰۰۰ طبیعی است این صنعت در جهان با این حجم از ورودی و خروجی به صنعتی پر رونق ، پر جاذبه و پر درآمد برای کشورهای مختلف درآمده است به طوری که در بسیاری از کشورهای جهان به عنوان منبع پردرآمد ملی برای دولتها و مردم مطرح است .بحث گردشگری تا پایان دهۀ آینده در صدر جدول صنایع پر درآمد جهان قرار می گیرد . این صنعت با درآمدی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار در سال ۱۹۹۸ بر صنعت خودرو و کامپیوتر پیشی گرفت و تا سال ۲۰۲۰ بر تنها صنعت برتر جهان نفت نیز فائق خواهد آمد . تعداد گردشگران این صنعت در سال ۲۰۱۰ از حدود یک میلیارد نفر گذشت و در سال ۲۰۲۰ بیش از ۶/۱ میلیارد نفر خواهد بودفاصله زیاد با کشورهای صنعتی و…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...