بخش های مختلف اقتصادی، نوسانات قیمت نفت

منابع فنی :شامل فن آوری و تجهیزات زیر بنایی است . کشوری که به تکنولوژی پیشرفته تری دسترسی داشته باشد دارای مزیت است. هر کشوری که دارای منابع مالی بیشتری باشد باعث بهبود در سرمایه گذاری و افزایش در تولید می گردد . شناخت مزیت نسبی و گسترش آن با به کارگیری روش های تازه تولید و استفاده از نو آوری های جدید علمی – تحقیقاتی ، لازمه داشتن یک بخش صادراتی پویا و قدرتمند در عرصه تجارت جهانی است.منابع مالی : برنامه ریزی برای افزایش سرمایه گذاری در بخش های دارای مزیت نسبی و ایجاد حمایت های لازم از آنها و دسترسی کامل این بخش ها به منابع اطلاعاتی و ساختاری صنایع و بخش های رقیب خارجی ، ابعاد توانمندیهای متعدد صادراتی اقتصاد کشور را برجسته تر ، و جامعه را در…

آمیخته بازاریابی، صادرات غیر نفتی

 تبلیغات روابط عمومی ، پیشبرد فروششکل ۲ -۱۰ : میزان تأثیر بر مشتری(David Mercer . 1996.314)2-1-3 -4 : قیمت :برخی تعاریف درباره قیمت عبارتند از: قیمت: مقدار پولی است که برای کالا یا خدمات هزینه می شود. قیمت: مجموع ارزشهایی است که مصرف کنندگان برای منافع ناشی از داشتن یا استفاده از کالا خدمات مبادله می کنند. قیمت: آن چیزی است که برای تملک کالا یا خدمت هزینه می­گردد. (عزیزی، ۱۳۸۰، ۴۰) قیمت عامل عمده و مهمی است که بر انتخاب خریداران اثر می­گذارد. قیمت تنها جزئی است از آمیخته بازاریابی که درآمد ایجاد می کند . تمام اجزاء دیگر هزینه زا هستند. (ونوس ، ۱۳۸۰ : ۴۰)۲-۱-۴ : توزیع:توزیع به زبان ساده یعنی رساندن محصول مورد نظر مشتری در زمان مطلوب به مکان مورد نظر.گستردگی حوزه توزیع و نقش آن در بازاریابی شرکتها…

روشهای تامین منابع مالی، نفت و گاز و پتروشیمی

۲-۵ انواع روش‌های تامین مالی خارجی تأمین مالی خارجی شیوه ای است، که به موازات تأمین مالی داخلی برای رفع نیازهای مالی شرکت بکار گرفته می شود. شرکت ها در تأمین مالی از محل منابع خارجی فقط از یک منبع مالی خاص استفاده نمی کنند و سعی می نمایند که منابع مالی متعددی را مورد استفاده قرار دهند؛ زیرا هریک از منابع, دارای معایب و مزایای خاص خود است. در یک تقسیم بندی می توان شیوه های تأمین مالی را از نقطه نظر زمانی به اقسام کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم کرد. علت تاکید بر تامین مالی بلند مدت این است که منابع مالی حاصل از تامین مالی کوتاه مدت و بلندمدت به سرعت سررسید می شوند و معمولاً برای عملیات جاری شرکت ، نه سرمایه گذاری های بلندمدت…

افزایش قیمت مسکن، بازارهای سرمایه

تبعیت شاخص قیمت مسکن از شاخص تورم، با یک الگوی متفاوت و پلکانی است، ولی در بلندمدت شاخص تورم و شاخص قیمت مسکن به طور تقریبی با یکدیگر برابر می شوند. الگوی تغییرات قیمتی، موضوع بسیار مهم در تحلیل بازار مسکن است که علت ها و عوامل آن به طوری که در ادامه به آن خواهیم پرداخت، در ساختار اقتصادی کلان کشور ریشه دارد، ولی آنچه مهم است اینکه این الگو و شوک های ناشی از آن، هم بر تقاضای موثر خانوار اثرات مخرب دارد و هم موجب نوسانات ادواری شدید در تولید مسکن می شود. موضوع دیگر که به عنوان ویژگی ساختاری بخش مسکن قابل ذکر است، سهم بالای هزینه مسکن در سبد هزینه خانوار است. میانگین هزینه مسکن در سبد هزینه خانوار به حدود ۳۰ درصد بالغ می شود. این سهم…

بخش های عمده اقتصادی، افزایش قیمت مسکن

عوامل با تاثیر بلند­مدت مسیر حرکت قیمت­ها در طول زمان را مشخص می­کنند و عوامل با تاثیر کوتاه­مدت باعث نوسان قیمت مسکن حول این مسیر بلند­مدت و ایجاد ادوار تجاری می­شوند. بررسی این ادوار، رفتار و عکس‌العمل عرضه‌کنندگان و متقاضیان در این بازار را مشخص می­کند و از این طریق می­توان تاثیر این عکس‌العمل‌ها بر تعادل بازار را پیش­بینی کرد. همچنین دولت در اقتصادهایی که خود را موظف به تنظیم بازار می‌داند، می‌تواند به منظور تعدیل بازار در جهت نزدیک شدن بازار به نقطه تعادل، سیاست‌های مناسب را اتخاذ کند. علاوه بر بررسی دوره­های رکود و رونق در بازار مسکن، مطالعه روند تغییر قیمت در این بازار هم از اهمیت زیادی برخوردار است. این بررسی منجر به تعیین عواملی می­شود که اثر پایدار بر قیمت مسکن دارند. از این طریق می­توان رفتار بلند­مدت…

بنگاههای کوچک و متوسط، شیوه های قیمت گذاری

محقق موضوعی را برای تحقیق بر می‌گزیند، یا پیشنهادی را می‌پذیرد، به ارزش کار واقف است، اصولاً در این برهه از تحقیق ارزش‌ها در کار تحقیق بسیار دخالت دارند. به همان نسبت که ارزش تحقیق بالاست، به همان نسبت نیز انگیزه‌های بیشتری برای انجام آن در خود می‌یابد، بنابراین اصل فراغت از ارزش‌ها نه تنها در این برهه، که در برهه‌ها و مقاطع دیگر تحقیق مطرح می‌شود. اما محقق باید بتواند، ارزش‌های اساسی تحقیق مورد نظر را به دیگران نیز منتقل نماید؛ بنابراین محقق باید ارزش‌های اساسی تحقیق را مطرح نماید (ساروخانی، ۱۳۹۰، ص ۱۴۵).موسسات امروزی بدون ارتباط با مشتری و اطلاع از نظرو طرز تلقی آنها از عملکرد خود قادر به ادامه حیات نخواهند بود.این موسسات باید درباره تعین وتقسیم یک بازار وتولید محصولات وخدماتی که نیاز قسمت هایی از بازار را…

روش حداقل مربعات معمولی، فرآورده های سوختی نفتی

آنلر[۲۵] (۲۰۰۸)، در مقاله ای با عنوان “بهبود پیش بینی تقاضای انرژی با استفاده از هوش مصنوعی، در مورد ترکیه با طرح ریزی تا سال ۲۰۲۵ “، به منظور پیش بینی تقاضای انرژی با استفاده از الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرّات، (PSO) با هدف تخمین ارزش آتی تقاضای انرژی در این کشور ، تا سال ۲۰۲۵ ، به ارائۀ توابع خطّی و درجۀ دوم تقاضای انرژی در ترکیه، با استفاده از متغیرهای تولید ناخالص داخلی، جمعیت،MAPE واردات و صادرات پرداخته است. نتیجه این که تابع تقاضای درجۀ دوم با MAPE پایین تر برابر با ۰٫۰۰۸ در دوره آزمایش مدل ها راه حل بهتری را در مشاهدۀ داده ها در مقایسه با دیگر فراهم می کند. بنابراین در این مطالعه، قدرت الگوریتمPSO در مقایسه با دیگر الگوریتم ها، با MAPE پایین تر دورۀ آزمایش…

روش حداقل مربعات معمولی، پیش بینی شاخص قیمت سهام

پورکاظمی و اسدی ( ۱۳۸۸ ) ، به پیش بینی پویای قیمت نفت خام با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و اقتصاد سنجی ARIMA پرداختند. نتایج این تحقیق حاکی از آن بود که پیش بینی شبکه های هوش مصنوعی در مقایسه با روش ARIMA دارای خطای کمتر است.منهاج و همکاران ( ۱۳۸۹ ) ، با استفاده ازشبکه های عصبی مصنوعی و با در نظرگرفتن شاخص های اقتصادی واجتماعی، تقاضای انرژی بخش حمل و نقل کشور را در سال های ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰پیش بینی کردند. در پژوهش آنها از شبکه های عصبی رو به جلو با ناظر برای پیش بینی و از الگوریتم پس انتشار برای آموزش شبکه ها استفاده شد. نتایج حاصل از پیش بینی با این روش در مقایسه باروش رگرسیون چند متغیّره، نشان دهندۀ خطای به مراتب کمتری است، به…

صادرات محصولات کشاورزی، صادرات غیر نفتی

این مشکل از آنجا ناشی می شود که بین کشور ایران و دنیای پیشرفته صنعتی و تکنولوژی فاصله افتاده است و در تولید و صدور کالاها در ایران به شکل سنتی و نیمه سنتی عمل می شود. لیکن برای دست یافتن به پیشرفت و توسعه باید این فواصل از میان برداشته شود. در واقع بایدبا دید برون گرا و جهانی به صادرات نگریسته شود.۵-۲-۲ : بررسی اهمیت صادرات و واردات و عوامل موثر بر آنایران یک کشور در حال توسعه و جمعیت آن در حال رشد است.برای تامین تغذیه مناسب و بهداشت ، ایجاد رفاه اجتماعی و رسیدن به شطح زندگی مطلوب ، کارهای اقتصادی و تولیدی گسترده ای باید انجام شود. ایران سرشار از منابع نفت و گاز است ؛اما در حال حاضر در آمد های نفت و گاز همه نیاز های…

نسبت قیمت به سود هر سهم، نرخ رشد مورد انتظار

= حاشیه سود شرکتb= نسبت نگهداری سودg= نرخ رشد مورد انتظارr= نرخ بازده مورد درخواستاگر چه حاشیه سود در رابطه بالا حاشیه سود دنباله رو است می توان از مقدار بلند مدت مورد انتظار نیز در رابطه بالااستفاده کرد. بر اساس رابطه بالا ضریب P/S با حاشیه سود ونرخ رشد، رابطه مستقیم وبا بازده مورد انتظار، رابطه معکوس دارد.حاشیه سود به دو طریق مستقیم وغیر مستقیم (از طریق نرخ رشد) بر ضریب P/S موثر است.تاثیر غیر مستقیم حاشیه سود از طریق نرخ رشد از رابطه زیر مشهور است:در صورتی که افزایش در حاشیه سودموجب کاهش فروش نشود، افزایش حاشیه سود نرخ رشد پایدار را افزایش می دهد.۲-۱۱-۲-۲ ارزش گذاری به روش مقایسه ایمراحل ارزشگذاری به روش مقایسه ای با استفاده از ضریب P/S مانندمراحل ذکر شده برای ضریب P/E است. برای ارزش گذاری…

دانلود پایان نامه با موضوع منابع پایان نامه و مقاله در مورد عناصر تشکیل دهنده جرم علیه مواد نفتی‌

فرآورده­های نفتی به عنوان یکی از اموال عمومی به حساب می آیند. انشعاب غیرقانونی در لوله­ها و تاسیسات انتقال انرژی و یا توسل به هر شیوه­ی متقلبانه دیگر به منظور فرار از پرداخت هزینه­های مصرف انرژی و یا عبور از موانع قانونی از ترفند های مجرمان است. بند ۱: عنصر قانونی مراد از قانونى بودن جرم آن است که مادامى که قانون گذار عمل یا ترک عملى را امر یا نهى نکرده باشد، جرم محسوب نمى شود و قابل مجازات نیست. این معنى با قاعده «اصاﻟﺔ اﻟﺻﺣﺔ» که در فقه جایگاه ویژه اى دارد، سازگار و منطبق است. همین معنى در ماده هشت اعلامیه جهانى حقوق بشر، تصریح شده است: «قانون منحصراً مجازاتى را پیش بینى مى کند که وضوحاً و یقیناً ضرورت دارد و کسى نباید مجازات شود، مگر به…

نسل جدید قراردادهای نفتی، تغییر اوضاع و احوال، سرمایه گذاری خارجی

 مقدمه مبنای تشکیل حقوق سرمایه گذاریدر مراحل اولیه تشکیل حقوق سرمایه گذاری بین الملل اعتقاد بر این بود که سرمایه گذاران تابع مقررات کشور متبوع خود هستند و کشور میزبان نمی تواند مقررات داخلی خود را بر این اشخاص اعمال کند. در حقیقت ریشه آنچه امروز “حقوق سرمایه گذاری بین الملل” نامیده می شود، مقررات حقوق بین الملل در مورد حمایت از اتباع بیگانه است. این روند با استقلال کشورهای مستعمره دچار چالش شد.کشورهای استقلال یافته خواهان اعمال کامل حق حاکمیت خود بودند و طبیعتاً یکی از جلوه های اعمال حق حاکمیت شمول قانون ملی برهمه اشخاص حاضر در قلمروشان بود[۱۸۶]. کشورهای سرمایه فرست چاره ای جز پذیرش حاکمیت اقتصادی کشورهای استقلال یافته نداشتند، با این وجود مایل به پذیرش حاکمیت تام و تمام قوانین این کشورها سرمایه گذاران خود نبودند. در واقع…

کشورهای صادرکننده نفت، تعهدات قراردادی، قراردادهای ساخت

کاهش شدید قیمت اقلام نفتی و کاهش یک‌طرفه قیمت‌های اعلام شده توسط شرکت‌های نفتی و همچنین واکنش کشورهای صادرکننده نفت در اوایل دهه ۱۹۶۰ باعث به‌وجود آمدن قراردادهای امتیازی جدید و پیدایش سازمان صادرکننده نفت شد و کشورهایی مانند ونزوئلا به این نوع قراردادها روی آوردند. در این روش علاوه بر نرخ مالیات بر درآمد که به میزان ۵۰ درصد سود ناخالص درآمد نفتی شرکت سرمایه‌گذار است، ۵/۱۲درصد قیمت اعلان شده نفت حق‌الامتیاز(Royalty) به عنوان هزینه فرصت از بهره‌برداری از منابع و ذخایر در اختیار کشور مالک مخازن قرار می‌گیرد.[۷۳]۵-۲-۱-۲ ویژگیهای قراردادهای امتیازی[۷۴]از این نوع قراردادها به عنوان اولین روش انعقاد قرارداد به ویژه در منطقه خاورمیانه استفاده شده است. این نوع از قراردادهای امتیازی سنتی ویژگی هایی خاص به شرح زیر دارند:ویژگی اول: شرکت سرمایه گذار خارجی که به عنوان پیمانکار عملیات…

سرمایه گذاری مستقیم خارجی، پروژه های سرمایه گذاری، انواع قراردادهای نفتی

د) قوانین و مقررات ……………………. ۱۲۴ه) منابع خارجی(سایت های اینترنتی مورد استفاده در تحقیق)………………………………… ۱۲۴خلاصه انگلیسی…………………………… ۱۲۶ چکیدههدف از این پژوهش بررسی انوع قراردادهای رایج در سرمایه گذاری نفتی به عنوان شاخص ترین نوع انرژی است تا دریابیم نقاط ضعف و قوت انواع قراردادهای نفتی کدام است و کدام یک منافع ملی ما را بهتر تأمین می کند. با توجه به مباحثی که در پایان نامه ارایه شده است این نتیجه حاصل می شود که هیچ یک از انواع قراردادهای نفتی به خودی خود، خوب یا بد نیست. نوع قراداد تنها چهارچوبی است برای تقسیم منافع اینکه چه نوع قراردادی تحت چه شرایطی بتواند منافع طرفین قرارداد را بهتر تأمین کند. شروع تحول در قراردادهای نفتی از انتقال مالکیت عین آغاز و در ادامه به انتقال مالکیت منفعت انجامیده و در سیر تحوّل خود…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...