منبع پایان نامه : پایداری اکسایشی روغن ­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی

پایداری اکسایشی روغن­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی تاکنون هیچ گونه گزارشی در منابع علمی مبنی بر کاربرد عصاره پوست خرمالو بر پایدارسازی روغن گزارش نشده است اما پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس ها و عصاره های گیاهی مختلفی توسط محققان گزارش شده است. سان و همکاران (۲۰۱۱)، در ارزیابی فعالیت […]

پایان نامه با موضوع پایداری اکسایشی روغن ­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی

پایداری اکسایشی روغن­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی تاکنون هیچ گونه گزارشی در منابع علمی مبنی بر کاربرد عصاره پوست خرمالو بر پایدارسازی روغن گزارش نشده است اما پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس ها و عصاره های گیاهی مختلفی توسط محققان گزارش شده است. سان و همکاران (۲۰۱۱)، در ارزیابی فعالیت […]

پایان نامه درباره پایداری اکسایشی روغن ­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی

پایداری اکسایشی روغن­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی تاکنون هیچ گونه گزارشی در منابع علمی مبنی بر کاربرد عصاره پوست خرمالو بر پایدارسازی روغن گزارش نشده است اما پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس ها و عصاره های گیاهی مختلفی توسط محققان گزارش شده است. سان و همکاران (۲۰۱۱)، در ارزیابی فعالیت […]

پایداری اکسایشی روغن ­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی

پایداری اکسایشی روغن­ها با استفاده از عصاره های طبیعی آنتی­اکسیدانی تاکنون هیچ گونه گزارشی در منابع علمی مبنی بر کاربرد عصاره پوست خرمالو بر پایدارسازی روغن گزارش نشده است اما پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس ها و عصاره های گیاهی مختلفی توسط محققان گزارش شده است. سان و همکاران (۲۰۱۱)، در ارزیابی فعالیت […]

پایان نامه کارشناسی ارشد : خصوصیات کلی گیاه آفتابگردان – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست

پایان نامه ارشد: اصلاح خواص فیزیکی و شیمیایی عایق‌های رطوبتی با استفاده از گوگرد و خاک تصفیه روغن

استاد مشاور: سرکار خانم دکتر انسیه قاسمی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب:خلاصه فارسی ۱فصل اول: کلیات۱-۱٫ ضرورت و اهمیت موضوع ۳۱-۲٫ بیان مسأله ۴۱-۳٫ هدف. ۵فصل دوم: مروری بر متون گذشتهمقدمه. ۷۲-۱٫ تعریف عایق ۷۲-۲٫ انواع عایق‌های رطوبتی. ۸۲-۳٫ عایق‌های رطوبتی پیش ساخته. ۹۲-۳-۱٫ عایق‌های رطوبتی بام با اصلاح کننده app. […]

مدیریت پسماند – دانلود تحقیق رایگان

مدیریت پسماند یعنی فراهم نمودن امکانات : کاهش تولید پسماندها ازطریق الگوی صحیح مصرف و تفکیک پسماندها در مبدأ از طریق آموزش مکانیزه نمودن جمع آوری پسماندها بازیافت پسماندهای بازیافتی ( پسماندهای آلی و پسماندهای خشک بازیافتی ) پردازش (بی خطر نمودن ) پسماندهای غیر بازیافتی برای انواع پسماندها پسماندهای آلی ( غذایی ـ باغچه […]

پایان نامه مهندسی محیط زیست : بررسی پسماندهای بیمارستانی (موردمطالعه : بیمارستان شهدای تجریش تهران)

عنوان پایان نامه : تکه ای از متن پایان نامه فقط برای نمونه : ۱-پسماندهای شیمیایی[۱] مواد زائد شیمیایی که به وفور در بیمارستان­ها وجود دارد، در بخش­های تشخیص و آزمایشگاه­ها ، وسایل و ابزار تنظیف و ضدعفونی به انضمام دارو­ها و وسایل دور ریختنی اطاق عمل بخش دیگری از این فضولات را تشکیل می دهند. […]

پایان نامه مهندسی محیط زیست : بررسی پسماندهای بیمارستانی (موردمطالعه : بیمارستان شهدای تجریش تهران)

عنوان پایان نامه : تکه ای از متن پایان نامه فقط برای نمونه : ۱-۸-۲ نگهداری موقت پسماند های بیمارستانی جایگاه ذخیره سازی موقت پسماند مکانی مناسب جهت نگهداری پسماند ها در داخل بیمارستان در فضایی جداگانه متناسب با مقدار و تناوب جمع آوری آن ها باید تعیین گردد، همچنین محل ذخیره ونگهداری موقت باید باتوجه […]

پایان نامه : بررسی پاسخ پایه‌های مختلف مرکبات به کود آلی تولیدی صنایع چوب

خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان

خصوصیات کلی گیاه آفتابگردان آفتابگردان یک گیاه یک ساله است، ارتفاع آن به ۳-۱ متر می رسد. در قسمت سر گیاه گلبرگهای باریکی به شکل شعاعی قرار گرفته اند و یک صفحه دایره ای شکل را تشکیل داده اند. از هر یک از گلبرگها یک دانه بعمل می آید. در حدود ۷۰ روز پس از […]

خصوصیات کلی گیاه آفتابگردان – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان

خصوصیات کلی گیاه آفتابگردان آفتابگردان یک گیاه یک ساله است، ارتفاع آن به ۳-۱ متر می رسد. در قسمت سر گیاه گلبرگهای باریکی به شکل شعاعی قرار گرفته اند و یک صفحه دایره ای شکل را تشکیل داده اند. از هر یک از گلبرگها یک دانه بعمل می آید. در حدود ۷۰ روز پس از […]

پایان نامه خصوصیات کلی گیاه آفتابگردان – اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان

خصوصیات کلی گیاه آفتابگردان آفتابگردان یک گیاه یک ساله است، ارتفاع آن به ۳-۱ متر می رسد. در قسمت سر گیاه گلبرگهای باریکی به شکل شعاعی قرار گرفته اند و یک صفحه دایره ای شکل را تشکیل داده اند. از هر یک از گلبرگها یک دانه بعمل می آید. در حدود ۷۰ روز پس از […]

پایان نامه اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی عنوان : اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی استاد راهنما: دکتر رضا اسماعیل زاده کناری استاد مشاور: دکتر مرضیه بلندی […]

پایان نامه اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی عنوان : اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی دو شرایط ذخیره سازی و حرارتی استاد راهنما: دکتر رضا اسماعیل زاده کناری استاد مشاور: دکتر مرضیه بلندی […]

پایان نامه: بررسی خواص فیزیکی فیلم نانو کامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره و تاثیرآن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا …

عنوان: بررسی خواص فیزیکی فیلم نانو کامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره و تاثیرآن بر سینتیک رشد باکتری اشریشیا کلی استاد راهنما: دکتر مریم جوکار

پایان نامه: ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین

واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی عنوان: ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین استاد راهنما: دکتراشکان جبلی جوان

دانلود پایان نامه ارشد:تأثیر کاربرد ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو

دکتر محمدرضا اصغری دی ماه ۱۳۹۰ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبخلاصهفصل اول ۱مقدمه. ۱۱-۱- مبدا و سابقه کاشت هلو. ۲۱-۲- رده بندی و مشخصات گیاه شناسی ۲۱-۳- وضعیت تولید هلو در جهان ۳۱-۴- برداشت و بازار رسانی ۳۱-۵- خصوصیات کیفی هلو و معیار های آن ۴۱-۶- شرایط مطلوب نگهداری هلو. […]

پایان نامه:تعیین شرایط بهینه استخراج پلی ساکارید برگ گیاه هفت کول و بررسی خواص ضد اکسیدانی و ضد …

متن پایان نامه :فصل اولمقدمه۱-۱ بیان مساله محصولات غذایی سرخ شده با وجود محتوای چربی بالای خود که باعث افزایش کلسترول خون، افزایش فشار خون و بیماری­های مربوط به انسداد شریان­های قلب می­شوند، هنوز مورد توجه مصرف کنندگان هستند (کستر[۱] و همکاران، ۱۹۸۶). همچنین چربی­ها در سلول­ها نقش مهمی به عنوان ترکیبات ساختاری ایفا […]

دانلود پایان نامه ارشد:تعیین شرایط بهینه استخراج پلی ساکارید برگ گیاه هفت کول و بررسی خواص ضد اکسیدانی و ضد میکروبی آن

تغییرات اکسیداتیو علاوه بر اثرات نامطلوب در سیستم­های بیولوژیک، مسئول ایجاد طعم و پایین آمدن کیفیت غذا و فساد مواد غذایی است (کانگ[۳] و همکاران، ۲۰۰۶). مثلاً یکی از مهم­ترین مشکلات صنعت گوشت، اکسیداسیون چربی گوشت مخصوصاً در زمان نگهداری می­باشد. اکسیداسیون چربی در طول زمان نگهداری باعث بد طعم شدن گوشت، و اکسیداسیون میوگلوبین، […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...