شیر تخمیری |
![]() |
لیست فایل ها -۹
دانلود پایان نامه:کنترل الکترونیکی موتور دیزل (EDC) پایان نامه:طراحی بسته بندی پایان نامه:صنعت خودروسازی پایان نامه:مهندسی اتومبیل سازی پایان نامه:خط مونتاژ موتور نیسان پایان نامه:سیستمهای برقی و الکترونیکی اتومبیل خودرو پایان نامه:معرفی گیاه دارچین دانلود پایان نامه ارشد:اقلام گیاهی جهت کاشت پایان نامه ارشد:سرما زدگی درختان دانلود پایان نامه ارشد:اصلاح و تهیه نهال و بذر دانلود پایان نامه ارشد : پیشرفت صنعت کشاورزی و آلودگیهای محیط زیست پایان نامه: فعالیتهای علمیاصلاح نباتات تحقیقات در زمینه محصولات زراعی عمده از جمله غلات و … دانلود پایان نامه ارشد:سموم دفع آفات (علف¬کشها) دانلود پایان نامه ارشد: رشد و نمو در گیاهان دانلود پایان نامه ارشد:طراحی خط تولید کشمش به روش مداوم دانلود پایان نامه ارشد: جوشکاری الکتروفیوژن پایان نامه:ساختارهای دورآلاییده پایان نامه:استفاده از سوخت گاز طبیعی پایان نامه:بازیابی اکسیدهای عناصر نادر خاکی از یک محصول…
پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی موادغذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحهچکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: کلیات تحقیق۱-۱- مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱-۲- محصولات لبنی تخمیری……………………………………………………………………………………………… ۳۱-۳- ماست………………………………………………………………………………………………………………………… ۵۱-۳-۱- تولید ماست……………………………………………………………………………………………………………. ۵۱-۳-۲- مشکلات و معایب ماست و راه حل های اصلاح آن…………………………………………………… ۶۱-۳-۲-۱- طعم تلخی………………………………………………………………………………………………………… ۶۱-۳-۲-۲- طعم ماستی ـ مخمری………………………………………………………………………………………… ۶۱-۳-۲-۳-کپک زدگی………………………………………………………………………………………………………… ۶۱-۳-۲-۴- ترش شدن ماست……………………………………………………………………………………………….. ۷۱-۴- کشتهای آغازگر در ماســت………………………………………………………………………………………. ۷۱-۴-۱- کنترل کیفی آغازگرها……………………………………………………………………………………………….. ۱۱۱-۴-۱-۱- آزمایش میکروسکوپی…………………………………………………………………………………………… ۱۱۱-۱-۱-۲- تشخیص آلودگی………………………………………………………………………………………………….. ۱۱۱-۴-۱-۳- تعیین قدرت مایه………………………………………………………………………………………………… ۱۲۱-۴-۱-۴- تشخیص فاژ……………………………………………………………………………………………………… ۱۲۱-۵ -باکتریهای الحاقی به کشتهای آغازگر……………………………………………………………………….. ۱۲۱-۵-۱- جنس لاکتوباسیلوس………………………………………………………………………………………………. ۱۳۱-۵-۱-۱- لاکتوباسیلوس رامنوزوس…………………………………………………………………………………….. ۱۴ ۱-۵-۱-۲- لاکتوباسیلوس
پاراکازئی……………………………………………………………………………………….. ۱۶۱-۵-۲- پروپیونی…
پایان نامه افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دانشکده کشاورزی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش تکنولوژی موادغذایی عنوان افزایش زمان ماندگاری ماست با استفاده از استارتر محافظ جهت کنترل میکروارگانیسمهای عامل فساد استاد راهنما دکتر حمید بهادر قدوسی استاد مشاور دکتر مرضیه بلندی فهرست مطالب عنوان صفحه چکیده……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱ فصل اول: کلیات تحقیق۱-۱- مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱-۲- محصولات لبنی تخمیری……………………………………………………………………………………………… ۳۱-۳- ماست………………………………………………………………………………………………………………………… ۵۱-۳-۱- تولید ماست……………………………………………………………………………………………………………. ۵۱-۳-۲- مشکلات و معایب ماست و راه حل های اصلاح آن…………………………………………………… ۶۱-۳-۲-۱- طعم تلخی………………………………………………………………………………………………………… ۶۱-۳-۲-۲- طعم ماستی ـ مخمری………………………………………………………………………………………… ۶۱-۳-۲-۳-کپک زدگی………………………………………………………………………………………………………… ۶۱-۳-۲-۴- ترش شدن ماست……………………………………………………………………………………………….. ۷۱-۴- کشتهای آغازگر در ماســت………………………………………………………………………………………. ۷۱-۴-۱- کنترل کیفی آغازگرها……………………………………………………………………………………………….. ۱۱۱-۴-۱-۱- آزمایش میکروسکوپی…………………………………………………………………………………………… ۱۱۱-۱-۱-۲- تشخیص آلودگی………………………………………………………………………………………………….. ۱۱۱-۴-۱-۳- تعیین قدرت مایه………………………………………………………………………………………………… ۱۲۱-۴-۱-۴- تشخیص فاژ……………………………………………………………………………………………………… ۱۲۱-۵ -باکتریهای الحاقی به کشتهای آغازگر……………………………………………………………………….. ۱۲۱-۵-۱- جنس لاکتوباسیلوس………………………………………………………………………………………………. ۱۳۱-۵-۱-۱- لاکتوباسیلوس رامنوزوس…………………………………………………………………………………….. ۱۴ ۱-۵-۱-۲- لاکتوباسیلوس پاراکازئی……………………………………………………………………………………….. ۱۶۱-۵-۲- پروپیونی…
پایان نامه مصرف ماست در ایران و جهان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : مصرف ماست در ایران و جهان فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اولچکیده……………………………………………………………………………………………………… ۱۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۳فصل دوم۲-۱- مصرف ماست در ایران و جهان…………………………………………………………………. ۱۰۲-۲- منشاء ماست……………………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۳- ارزش تغذیهای ماست……………………………………………………………………………… ۱۱۲-۴- انواع مختلف ماست………………………………………………………………………………… ۱۵۲-۵- روش تهیه ماس……………………………………………………………………………………. ۱۶۲-۶- پروتئینهای شیر و مکانیسم تولید ماست…………………………………………………………… ۱۸۲-۷- باکتریهای اسید لاکتیکی و نقش آنها در تولید ماست و آروما……………………………………… ۲۳۲-۸- آب پنیر…………………………………………………………………………………………….. ۲۵۲-۸-۱- ترکیبات بیولوژیکی آب پنیر…………………………………………………………………….. ۲۵۲-۸-۱- خواص آب پنیر در صنایع غذایی……………………………………………………………….. ۲۹۲-۸-۲- کاربردهای غذایی کنسانتره های پروتئینی آب پنیر(wpc)……………………………………… ۳۱۲-۹- کربوکسی متیل سلولز……………………………………………………………………………… ۳۲۲-۱۰- مروری بر مطالعه های پیشین…………………………………………………………………… ۳۶فصل سوم۳-۱- مواد………………………………………………………………………………………………… ۵۴۳-۲- تجهیزات…………………………………………………………………………………………… ۵۴۳-۳- روش تهیه CMC-WPC………………………………………………………………………… ۵۴۳-۴- روش تهیه ماست غنی شده………………………………………………………………………… ۵۶۳-۵- آزمون های شیمیایی……………………………………………………………………………….. ۵۷۳-۶- آزمون های فیزیکی……………………………………………………………………………….. ۵۸۳-۷- ارزیابی حسی………………………………………………………………………………………. ۵۹۳-۸- تجزیه و تحلیل آماری…………………………………………………………………………………
پایان نامه مصرف ماست در ایران و جهان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : مصرف ماست در ایران و جهان فهرست مطالبعنوان صفحهفصل اولچکیده……………………………………………………………………………………………………… ۱۱-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………….. ۳ فصل دوم۲-۱- مصرف ماست در ایران و جهان…………………………………………………………………. ۱۰۲-۲- منشاء ماست……………………………………………………………………………………….. ۱۰۲-۳- ارزش تغذیهای ماست……………………………………………………………………………… ۱۱۲-۴- انواع مختلف ماست………………………………………………………………………………… ۱۵۲-۵- روش تهیه ماس……………………………………………………………………………………. ۱۶۲-۶- پروتئینهای شیر و مکانیسم تولید ماست…………………………………………………………… ۱۸۲-۷- باکتریهای اسید لاکتیکی و نقش آنها در تولید ماست و آروما……………………………………… ۲۳۲-۸- آب پنیر…………………………………………………………………………………………….. ۲۵۲-۸-۱- ترکیبات بیولوژیکی آب پنیر…………………………………………………………………….. ۲۵۲-۸-۱- خواص آب پنیر در صنایع غذایی……………………………………………………………….. ۲۹۲-۸-۲- کاربردهای غذایی کنسانتره های پروتئینی آب پنیر(wpc)……………………………………… ۳۱۲-۹- کربوکسی متیل سلولز……………………………………………………………………………… ۳۲۲-۱۰- مروری بر مطالعه های پیشین…………………………………………………………………… ۳۶فصل سوم۳-۱- مواد………………………………………………………………………………………………… ۵۴۳-۲- تجهیزات…………………………………………………………………………………………… ۵۴۳-۳- روش تهیه CMC-WPC………………………………………………………………………… ۵۴۳-۴- روش تهیه ماست غنی شده………………………………………………………………………… ۵۶۳-۵- آزمون های
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 04:36:00 ب.ظ ]
|