پایان نامه: استفاده از صمغ فارسی به منظور کاهش جذب روغن ناگت مرغ سرخ شده و بهینه سازی فرآیند

استفاده از صمغ فارسی به منظور کاهش جذب روغن ناگت مرغ سرخ شده و بهینه سازی فرآیند استاد راهنما: دکتر میلاد فتحی

پایان نامه بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت

دا

نشکده کشاورزی علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد عنوان : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت چکیده:هدف این پژوهش ارزیابی اثر جایگزینی آردهای مختلف (آرد گندم، سوخاری، نشاسته، سیب زمینی و ذرت) بر ویژگی‌های کیفی ناگت گوشت شترمرغ بود. بدین منظور ویژگی های پخت، خصوصیات حسی، ترکیبات شیمیایی، آنالیز بافت […]

پایان نامه بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت

دانشکده کشاورزی علوم و صنایع غذایی پایان نامه کارشناسی ارشد عنوان : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت چکیده:هدف این پژوهش ارزیابی اثر جایگزینی آردهای مختلف (آرد گندم، سوخاری، نشاسته، سیب زمینی و ذرت) بر ویژگی‌های کیفی ناگت گوشت شترمرغ بود. بدین منظور ویژگی های پخت، خصوصیات حسی، ترکیبات شیمیایی، آنالیز بافت […]

پایان نامه غذایی : بررسی امکان استفاده از گوشت شترمرغ در تولید ناگت

پایان نامه راهنمای کامل نفش تغذیه در بزهکاری

تغذیه چیست؟تغذیه یعنی خوردن،هضم،جذب غذا و متابولیسم و دفع مواد زائد.به عبارتی دیگر علم تغذیه رشته ای است که درموردنیازهای غذایی انسان ازبدو تولدباتوجه به جنس،سن،شرایط فیزیولوژیک،ارزش غذایی خوراکی ها[۱]،رژیم غذایی،میزان مصرف هر غذا،رابطه تغذیه و تندرستی،رابطه تغذیه و بیماری بحث و گفت و گو می کند و به تحقیق می پردازد.تغذیه یعنی رابطه بین […]

رفتارهای ضد اجتماعی، بهداشت و سلامت

بخش سوم : فست فـود[۳۴] تهدیدی جدی در گسترش جـرممادر زمانه‌ای زندگی می ‌کنیم که پیتزا زودتر از نیروی پلیس به خانه‌هایمان می‌رسد.خیلی از کارشناسان بهداشت و سلامت در سراسر دنیا به مقابله با فست ‌فود برخاسته‌اند ودعاوی حقوقی زیادی صورت می ‌گیرد که یک طرف آن صاحبان صنایع فست ‌فود قراردارند.اما چرا فست ‌فود […]

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...