نسبت پوشش نقدینگی |
![]() |
سرمایه گذاری در اوراق بهادار، نسبت بازده حقوق صاحبان سهام
کینگ هو [۱۲۸] (۲۰۰۵) تاثیر سرمایه گذاری در IT بر بهبود بهره وری را طی سال های ۱۹۷۰ تا ۱۹۹۹ بر ۸ صنعت در کشور آمریکا با استفاده از مدل علیت گرنگر[۱۲۹] بررسی کرده است. نتیجه تحقیق وی نشان داد که در شش صنعت از هشت صنعت مورد بررسی بین سرمایه گذاری در بخش IT و سودآوری رابطه وجود دارد. همچنین تحقیق وی نشان داد که نوع محصول و نوع اطلاعات مورد استفاده در صنایع بر سرمایه گذاری IT و سودآوری موثر می باشد.لین[۱۳۰] و همکارانش ( ۲۰۰۵) تاثیر بانکداری الکترونیک بر کارایی هزینه ۳۵ بانک تجاری در کشور تایوان را در سال های ۱۹۹۵تا ۲۰۰۱ را بررسی و عملکرد آنها را قبل و بعد از بحران مالی ۱۹۹۷ در آسیا با یکدیگر مقایسه کرده اند. در این تحقیق میزان وام ها و…
نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری، معیارهای ارزیابی عملکرد
۲-۸-۱- بخش اول پیشینه و ادبیات تحقیق سرمایهگذاری در سهام ارزشی یا سرمایهگذاری ارزشی، یک استراتژی در سرمایهگذاری است که برگرفته از نظرات و ایدههای بن گراهام و دیوید داد در باب سرمایهگذاری میباشد . اولین کتابی که به بیان نظرات این دو نظریه پرداز مالی پرداخت و اساس سرمایهگذاری ارزشی را به وجود آورد در سال ۱۹۳۴ با عنوان” تحلیل اوراق بهادار” منتشر شد(Graham and Dodd, 1934).پژوهشهای مختلفی در این زمینه صورت گرفته است: ۲-۸-۱-۱- پژوهشهای خارجی سانجوی باسو(۱۹۷۷)، در مطالعهای تحت عنوان عملکرد سرمایهگذاری سهام فهرست شده در بورس نیویورک از سال ۱۹۵۷ تا ۱۹۷۱ درمقایسه با نسبت قیمت به سود آنها را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج تحقیق آنها حاکی بر این است که سهام ارزشی عملکرد بسیار بهتری نسبت به سهام رشدی دارند و یک میلیون دلار سرمایهگذاری در…
نسبت بازده حقوق صاحبان سهام، نسبت قیمت به جریان نقدی
موسسهValue Line،بزرگ ترین ومعروف ترین مشاور سرمایه گذاری،اطلاعات ارزشمندی درباره۱۷۰۰ شرکت سهامی ارایه می دهد.این موسسه،این تعداد سهام را با توجه به عملکرد مورد انتظار،برای ۱۲ ماه بعد رتبه بندی می نماید و در پنج گروه مطرح می نماید؛به نحوی که در گروه۱صد شرکت رتبه اول،در گروه ۲سیصد شرکت بعدی،در گروه ۳ نهصد شرکت میانی،در گروه ۴ سیصد شرکت بعدی و در گروه ۵ صد شرکت رده آخر قرار می گیرند.رتبه بندی این موسسه از سه بخش تشکیل می شود که شامل:ارزش نسبی،عامل سود آوری و شاخص ارزش است.(Valueline,2001,18)«ویلیام اونیل»در سال ۱۹۹۱ حاصل سی وهشت سال تجربه و تحقیق خود را در کتابی به نام«چگونه در سهام عادی پولدار شویم؟»گرد آوری کرد که هفت معیار را به سهامداران توصیه می کند،که عبارتند از:درآمد سه ماهه جاری هر سهام،درآمد سالیانه هر سهام،مدیریت سیستم،عرضه و…
مدیریت نقدینگی، اعتبار اسنادی
این گونه تأمین مالی جهت پوشش بخشی از هزینههای سرمایهای (داراییهای ثابت)، در قالب اموال منقول، با عمر مفید بیش از یکسال، جهت بخشهای خدماتی، تولیدی اعم از صنعتی، معدنی و کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد. بدین صورت که با تقاضای این گونه واحدها، ماشین آلات موردنیاز آن ها توسط تأمین کننده مالی خریداری شده، و به صورت نسیه به واحدهای تولیدی یا خدماتی مذکور واگذار شده و بهای آن به صورت دفعتاً واحده یا به اقساط مساوی و یا نامساوی، ولی در سررسیدهای معین، دریافت میشود. تفاوت این نوع فروش اقساطی با مورد قبلی در مدت زمان تقسیط آن میباشد. و مورد فروش اقساطی مواد اولیه، لوازم یدکی و ابزار کار، نهایتاً یکساله بوده؛ در حالیکه فروش اقساطی وسایل تولید، ماشین آلات و تأسیسات میان مدت یا بلندمدت؛ و حداکثر مدت آن…
پایان نامه ارشد :قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . ضریب قیمت به سود هر سهم و نرخ بهره ضریب قیمت به سود هر سهم، خوش بین بودن یا بدبینی سرمایه گذاران را نشان می دهد و این بستگی به نرخ بازده مورد توقع سرمایه گذار دارد.در صورتی که سایر عوامل یکسان باشند، هر چقدر نرخ بازده مورد توقع سهامداران افزایش یابد، ضریب قیمت به سود هر سهم کاهش می یابد. این حالت در معادله (۱۰)
نشان داده شده است.در عوض نرخ بازده مورد انتظار با نرخ بهره مرتبط است، به طوری که هرچه نرخ بهره افزایش می یابد،نرخ بازده مورد انتظار تمامی اوراق بهادار ازجمله سهام نیز معمولاً افزایش می یابد. ۳-۲-۲-۲ کدام روش…
دانلود پایان نامه ارشد :بررسی و ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . روش ضریب قیمت به سود هر سهم یکی از روش های اصلی ارزشیابی که اغلب مورد استفاده تحلیل گران قرار می گیرد ، روش ضریب قیمت به سود هر سهم (P/E) است. در واقع اگرچه امروزه مدل های تنزیل سود تقسیمی بیشتر مورد توجه سرمایه گذاران و نشریات سرمایه گذاری است، ولی تحلیل گران اوراق بهادار این روش را بیشتر از مدل های تنزیل سود تقسیمی به کار می گیرند. اگرچه استفاده از روش ضریب قیمت به سود هر سهم آسان تر به نظر می رسد، ولی سهولت این روش نباید باعث شود که سرمایه گذاران عدم اطمینان آینده را فراموش کنند. این نکته حائز اهمیت…
پایان نامه ارشد گرایش حسابداری:ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . مدل تنزیلی سود تقسیمی چون سود تقسیمی تنها پرداخت نقدی است که سهامداران مستقیماً از شرکت دریافت می کنند، بنابراین سود تقسیمی مبنای ارزشیابی سهام عادی است. اگر بخواهیم رابطه ۱ را برای ارزشیابی سهام عادی بکار بگیریم. در آن صورت ، جریانات نقدی در این فرمول برابر با سودهای تقسیمی مورد انتظاری خواهند بود که انتظار می رود در دوره های آتی پرداخت شود. بنابراین سرمایه گذاران و تحلیل گران باید به دنبال بررسی وضعیت آتی شرکت و تخمین سود تقسیمی آتی آن باشند. اگر در معادله (۱) به جای جریانات نقدی ، سود تقسیمی را جایگزین کنیم، معادله (۲) به دست خواهد آمد که…
دانلود پایان نامه بررسی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . ارزشیابی سهام عادی دو روش اساسی برای تجزیه و تحلیل ارزشیابی سهام عادی که معمولا در دنیای اوراق بهادار مورد استفاده قرار می گیرند، عبارتند از: ۱-روش ارزش فعلی ۲-روش ضریب قیمت به سود هر سهم (P/E) در روش ارزش فعلی ، ارزش فعلی جریانات آتی بازده ای که قرار است از سهام عادی دریافت شود با استفاده از نرخ تنزیل مناسب (نرخ بازده مورد انتظار سرمایه گذاران) در زمان حال محاسبه می شود. تحلیل گران ماهراوراق بهادار در مقایسه با روش ارزش فعلی ، بیشتر از روش ضریب قیمت به سود هر سهم (P/E) استفاده می کنند. روش ضریب قیمت به سود هر سهم (P/E)…
پایان نامه ارشد حسابداری:قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . مقدمه یکی از مسایل مهم در حوزه بورس اوراق بهادار ، قیمت سهام مورد مبادله شرکت های پذیرفته شده در بورس و برآورد ارزش ذاتی آنها می باشد، زیرا قیمت ها به عنوان سیگنالی در هدایت حجم نقدینگی و موثر در تخصیص سرمایه می باشند، که در صورت تطابق با ارزش ذاتی سهام به ابزار قدرتمندی در تخصیص کارآمد منابع تبدیل می گردند(عزیزیان،۱۳۸۵،۸۵)[۱]. در موقع انتخاب سهام ، بهترین موضوع برای فرد سرمایه گذار این است که چه مبلغی را برای هر سهم عادی پرداخت نماید. تعیین دقیق مبلغ پرداختی برای هر سهم احتیاج به تجزیه و تحلیل های وسیعی دارد. هدف اصلی از تجزیه و…
ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام-پایان نامه ارشد حسابداری
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . ۱حدود مطالعاتی برای انتخاب نمونه یک دوره پنج ساله از سال ۸۴ تا ۸۸ در نظر گرفته شده است و جهت محاسبه نرخ رشد از یک دوره سه ساله استفاده می شود. لذا به اطلاعات سه سال قبل از سال ۱۳۸۴ نیز جهت محاسبه نرخ رشد نیاز می باشد. در نتیجه از اطلاعات شرکت های صنایع غذایی و دارویی که تا ابتدای سال ۱۳۸۱ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده بودند، استفاده شده است. از آنجا که طی سال های ۸۴تا ۸۸ بانک اطلاعاتی بورس ، رشد و انسجام خوبی پیدا نموده است، و نیز تعداد شرکت های پذیرفته شده در این دوره افزایش قابل…
قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام-پایان نامه حسابداری
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . ۱ اهداف و ضرورت پژوهش بورس اوراق بهادار یکی از اجزاء و بخش های اصلی بازار متشکل سرمایه است که نقش اصلی آن جذب و هدایت پس اندازها و نقدینگی سرگردان و پراکنده در جامعه به سوی مسیرهای بهینه است، به گونه ای که با تخصیص بهینه منابع مالی کمیاب، بخش عمده ای از سرمایه جذب سودآورترین فعالیت ها و پروژه ها گردد(نصراللهی ،۱۳۷۹، ۵۲)[۱]. نسبت قیمت به سود (P/E) یک ابزار ارزیابی گسترده است. P/E صرفاً به صورت ارزش بازار هر سهم تقسیم بر سود پس از مالیات تعریف شده است. P/E برای سرمایه گذاران اطلاعات مربوط تلقی می شود، زیرا این نسبت حدی را…
ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام-پایان نامه ارشد
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . ۱ مقدمه در کشورهایی همچون ایران که بازار کارای سرمایه ندارند شخص سرمایه گذار باید تجزیه و تحلیل های وسیعی جهت خرید سهام انجام دهد. برقراری قیمت های منصفانه و منطبق بر ارزش ذاتی سهام ، هدف مهمی است که نیازمند توسعه مدل های قیمت گذاری در بازار سرمایه و بورس اوراق بهادار تهران می باشد(عزیزیان،۱۳۸۵، ۵۱)۱. اولین و مهمترین عاملی که در اتخاذ تصمیمات سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار پیش روی سرمایه گذار قرار می گیرد، عامل قیمت است (عبادزاده، ۱۳۷۸، ۳۵)۲. در بورس اوراق بهادار تهران، برای قیمت گذاری وارزشیابی سهام معمولا ازروش ضریب P/E استفاده می شود (همان منبع ، ۵۵)۳. هدف…
تعیین قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام-دانلود پایان نامه حسابداری
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . چارچوب نظری تحقیق امروزه قیمت گذاری سهام و برآورد ارزش ذاتی آن یکی از عوامل مهم در رونق بازارهای سرمایه می باشد. زیرا هر چه این برآورد، دقیق تر انجام شود، سود بیشتری عاید سرمایه گذاران خواهد شد. برای برآورد ارزش ذاتی سهام روشهای متعددی مانند جریانهای نقدی، سود سهام ، ارزش ویژه، جریان نقدی تنزیل شده ، ضریب قیمت به سود(P/E) و … استفاده می شوند. در بورس اوراق بهادار تهران معمولا از نسبت P/E برای این امر استفاده می شود و تحقیقات زیادی در مورد آن انجام شده است که نتایج حاکی از آن است که سرمایه گذارانی که در پرتفویی متشکل از شرکتهایی…
بررسی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام-دانلود پایان نامه ارشد
عنوان کامل پایان نامه : ارزیابی قابلیت استفاده از نسبت PEG به جای نسبت PE جهت تعیین قیمت سهام قسمتی از متن پایان نامه : . چکیده: ۱ مقدمه: ۲ ۱-۱ مقدمه ۴ ۲-۱ تاریخچه مطالعاتی. ۴ ۳-۱ بیان مساله ۹ ۴-۱چارچوب نظری تحقیق. ۱۲ ۵-۱ فرضیات پژوهش.. ۱۲ ۶-۱ اهداف و ضرورت پژوهش.. ۱۳ ۷-۱حدود مطالعاتی. ۱۴ ۸-۱ تعاریف واژگان کلیدی و اصطلاحات.. ۱۵ ۱-۲ مقدمه ۱۷ ۲-۲ ارزشیابی سهام عادی. ۱۸ ۱-۲-۲ روش ارزش فعلی. ۱۹ ۱-۱-۲-۲ نرخ بازده مورد انتظار برای سهام عادی. ۱۹ ۲-۱-۲-۲ جریانات نقدی مورد انتظار برای سهام عادی. ۱۹ ۳-۱-۲-۲ مدل تنزیلی سود تقسیمی. ۲۰ ۲-۲-۲ روش ضریب قیمت به سود هر سهم ۲۴ ۱-۲-۲-۲ عوامل تعیین کننده در ضریب قیمت به سود هر سهم (P/E) 25 ۲-۲-۲-۲ ضریب قیمت به سود هر سهم و…
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1399-04-20] [ 03:37:00 ب.ظ ]
|