ویژگی‌های شخصیتی، سلامت عمومی

فصل دومادبیات تحقیق ۲-۱- مقدمهبهداشت دهان و دندان جزء حیاتی و کامل از سلامت عمومی و تندرستی است که باید پیش شرط مراقبت از سلامت عمومی باشد (American Dental Assoceation 2006). رسیدن و حفاظت از بهداشت دهان و دندان نیاز به توجه افراد، و برای کامل شدن، نیاز به توجه و فعالیت زیر‌ساخت‌های جامعه و مراقبت‌های حرفه‌ای دارد. (Bendall and Asubonteg 1995).دستیابی به خدمات حرفه‌ای سلامت دهان و دندان به واسطه افراد، فرهنگ و عامل‌ سازمان‌های ذیربط، و وابسته به ویژگی‌های شخصیتی افراد، ویژگی‌های یک سیستم مراقبت از بهداشت دهان و دندان مثل وجود یک عامل ثالث، برای پرداخت‌ها و یا کمک به پرداخت هزینه‌ها است(Kiyak, 1993, Manski and Gold farb, 1996; Osterberg et al., 1998).برای ایجاد مراقبت، افراد باید باور داشته باشند که به آن نیاز دارند. و همینطور افراد مفهوم درستی از…

تحلیل عاملی تأییدی، ویژگی‌های شخصیتی

فرسودگی شغلی محصول استرس طولانی مدت در محل کار می‌باشد. علایم این سندرم زمانی آشکار می‌شود که توانایی‌های فرد برای تقاضاهای محیط کار کافی نباشد. خستگی هیجانی (خستگی مزمن، اختلالات خواب، علایم جسمی‌مختلف) به صورت کاهش انرژی و احساس تخلیه توان روحی، مسخ شخصیت (واکنش منفی، عاری از احساس و توأم با بی اعتنایی مفرط نسبت به همکاران و مراجعین، احساس گناه، گوشه گیری، کاهش کار و فعالیت روزانه) به معنای جدایی روانی فرد از شغلش و کاهش احساس کفایت شخصی کاهش احساس شایستگی و موفقیت در حرفه، نارضایتی از کار، احساسات مبنای بار شکست و ناتوانی، از دست دادن قدرت تشخیص و درک، حس دائمی‌از اجحاف و استثمار و کاهش عملکرد شغلی، سه بعد مختلف فرسودگی شغلی می‌باشند(فرودنبرگر[۲۵]، ۱۹۷۵؛ مسلچ و گولدنبرگ[۲۶]، ۱۹۸۸).بنابراین فرسودگی شغلی یک حالت مزمن است که از سه…

رضایت شغلی کارکنان، ویژگی‌های شخصیتی

کنترل خود: منظور از کنترل خود این می‌باشد که به‌طور مثال اگر همکار یا مرئوس پیشنهادی کردند که به نظرتان مسخره آمد مقاومت نکرده و بگذارید آن کار انجام گردد اگرچه درست نباشد و یا اگر در کار نظر کم‌اهمیتی که به کار لطمه زیادی وارد نمی‌نماید پیشنهاد می‌گردد عقیده دیگری را جایگزین عقیده خودنمایید و قدرت را به کس دیگری دهید تا پروژه را بررسی نماید و به‌طورکلی پیشنهاد ندهید، توصیه نکنید و کار را دقیق کنترل نکنید. پیدا کردن سرگرمی‌های جدید: سعی نمایید بازی ورزش نمایید. پذیرفتن شکست: برای افراد معتاد به کار شکست بسیار دردناک است بنابراین سعی نمایید در مسیر درست، کار ها را به دوستان و همکارانتان واگذار نمایید. همکاری با خانواده و دوستان در برنامه‌های سرگرمی: زمانی را در هفته با همسر، فرزندان و دوستان بگذرانید و…

ویژگی‌های شخصیتی، اهمیت بررسی هوش

تامین زیان­های مالی ناشی از خطر فوت تامین مستمری بازنشستگی تامین زیان­های ناشی از کارافتادگی پس انداز و تشکیل سرمایه بر اساس ادبیات موجود در زمینه هوش هیجانی و بیمه عمر، در پژوهش حاضر تأثیر هوش هیجانی بر بیمه عمر مورد بررسی قرار گرفته است. مباحث مطرح شده در این فصل مفاهیم و تئوری­های موجود و مرتبط با اجزای اصلی پژوهش، خلاصه­ای از جستجوی وسیع پیرامون موضوع پایان­نامه و موضوع مشابه در کتاب­ها و مقالات می­باشد. ۲-۲- مبانی نظری هوش هیجانی ۲-۲-۱- اهمیت بررسی هوش بیش از دو هزار سال پیش، افلاطون در کتاب “جمهوریت”، هوش را تعیین‌کننده اصلی جایگاه سیاسی و اجتماعی افراد تعریف کرد. اما مطالعه علمی هوش، از قرن نوزدهم با ایده‌ تفاوت‌های فردی در علم ژنتیک و تکامل آغاز شد. روان‌شناسان معتقدند هیچ شاخه‌ای از روان‌شناسی به اندازه مطالعه…

نظریه سلسله مراتب نیازها، ویژگی‌های شخصیتی

به طور کلی، مصرف‌کننده از طریق استفاده از یک محصول با نام تجاری خاص دو نوع مطلوبیت و مزیت که شامل مزیت فیزیکی و عملکردی و مزیت نمادین است را جستجو می‌کند که این دو نوع مطلوبیت در ادبیات تجربی و نظری مورد توجه قرار گرفته است. یک عامل عجین با جستجو و انتخاب کالا و خدمات، نمادگرایی کالاست. این بدان معنا است که مردم گاهی اوقات ممکن است کالایی را تهیه کنند تا نظرات و مفاهیم و معانی خاصی را درباره‌ی خودشان به دیگران نشان دهند(جان موون- میشل مینور، ۱۳۸۸، ص۱۷).یکی از مفروضات اساسی در زمینه‌ی مفهوم شخصیت نام تجاری این فرض است که نیاز مشتریان برای ایجاد هویت و ابراز خویشتن خویش یک محرک کلیدی برای استفاده از یک نام تجاری خاص است. این امر مجزا از ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی…

ویژگی‌های شخصیتی، ابعاد شخصیت

صرفنظر از استفاده از دارایی‌ها به منظور بهبود احساس افراد نسبت به خود، مصرف‌کنندگان از دارایی‌هایشان به منظور ابراز وجود خود در باربر دیگران نیز استفاده می‌کنند. همانگونه که در شکل ۲-۲ نشان داده می‌شود، ساختار خویشتن، ساختار پیچیده‌ای است. می‌توان ساختار خویشتن را در دو سطح کلی بیان داشت. در سطح فردی به دلیل اهمیت نمادین برای مصرف‌کنندگان در ارتباط با بنا کردن و حفظ آنچه که خویشتن خویش می‌پندارند، محصولات مورد مصرف قرار می‌گیرند که در برخی مقالات از آن به عنوان خود مستقل و یا خود فردی[۳۳] نام برده می‌شود. در سطح دیگر که همانا سطح اجتماعی است، محصولات به منظور ابراز خویشتن مصرف‌کننده در برابر دیگران مورد استفاده قرار می‌گیرند که در برخی مقالات از آن به عنوان خود غیرمستقل و یا خود اجتماعی[۳۴] نام برده می‌شود. خود مستقل…

کارکردهای اجتماعی، ویژگی‌های شخصیتی

فصل سوم فلسفه‌ی تشریع مجازات اعدام فلسفه‌ی تشریع مجازات اعدام در اسلام در مورد تئوری‌های فلسفه‌ی مجازات، معمولا دو رویکرد وجود دارد. نخست رویکردی که جهت‌گیری مجازات را به سمت گذشته می‌داند و بر اموری همچون عدالت و مسئولیت اخلاقی تاکید دارد. بر این اساس، مجرم مرتکب جرمی شده است و صرف نظر از این که آیا مجازات اعدام پیامدهای مثبت و یا منفی دارد و بدون عنایت به کارکردهای اجتماعی آن، باید جرم ارتکابی از طریق مجازات جبران شود. در رویکرد دوم مجازات دارای کارکردهای اجتماعی و پیامدهای مثبت و سازنده در حیات جمعی انسان‌ها است و فلسفه‌ی تشریع آن نیز به جهت اشتمال آن بر این کارکردهای مثبت است. در رویکرد کارکردگرا، اگر مجازات نتواند آثار و نتایج مفید به دنبال داشته باشد یا در شرایط خاصی حتی آثار نامطلوب…

دانلود پایان نامه ارشد مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی اهمیت و ضرورت پژوهش در بررسی‌های صورت گرفته در مدارس و نظام آموزشی، آنچه کمتر مورد اهمیت واقع شده است ، توجه به تأثیر استفاده از اینترنت بر شیوه‌های مبتنی بر تعاملات اجتماعی و ویژگی های شخصیتی دانش آموزان است . به عنوان مثال تعامل اجتماعی میان اعضاء کلاس در ایجاد شرایطی است که موجب رویارویی دانش آموز با موقعیت‌های مختلف و مسئله‌های متفاوت و به تبع آن، یادگیری نحوه ی یافتن راه حل برای این مسائل می‌شود. و نیز از آنجا که اینترنت پدیده‌ای نو در جامعه ما محسوب می‌شود و هر پدیده‌ای بنا به ویژگی‌های خاص خود و شرایط زمانی کارکرد ها و کژ کارکرد های فراوانی دارد اما مطالعه دقیق…

دانلود پایان نامه مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی تعریف متغیرها الف) ویژگی­های شخصیتی تعریف نظری: ویژگی­های شخصیت در زندگی روزمره، به صفات پایدار در خلال زمان باز می­گردد که از موقعیتی به موقعیت دیگر تغییر چندانی نکرده و به ماهیت وجودی فرد اشاره دارد. به طور عام، رفتار ما تحت تأثیر ویژگی­ها و توانایی­های شناختی و هیجانی قرار دارد. برای پیش­بینی رفتار، باید چنین ویژگی­هایی به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرند (حق­شناس، ۱۳۸۵). پنج عامل شخصیت عبارتند از: روان­رنجورخویی: اساس این بعد بر تجربه هیجانات نامطلوب است که شامل موارد زیر می­باشد: «عصبیت، ناراحتی، دستپاچگی، باورهای نامعقول و غیرواقع­بینانه، کنترل بسیار کم تکانه­ها در مقابل نیازها، ناایمنی شخصی، مستعد تنیدگی، اضطراب، افسردگی، خصومت و آسیب­پذیری». برون­گرایی: این بعد، عواملی همچون…

پایان نامه ارشد مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی ب) اعتیاد به اینترنت تعریف نظری: اعتیاد به اینترنت نوعی اختلال کنترل تکانه است که به استفاده بیش از حد از اینترنت به نحوی اطلاق می­گردد که سایر فعالیت­های اجتماعی فرد را تحت تأثیر قرار داده و به افت عملکرد وی در حوزه­های مختلف شغلی، علمی، اجتماعی، حرفه­ای، خانوادگی، اقتصادی و روان­شناختی منجر می­شود، به گونه­ای که باعث نادیده انگاشتن روابط در دنیای واقعی مثل دوستان و خانواده می­گردد (حسن­پور، ۱۳۸۵). تعریف عملیاتی: در مطالعه حاضر، مقصود از اعتیاد به اینترنت نمره آزمودنی در مقیاس اعتیاد به اینترنت یانگ است که دارای ۲۰ ماده است و برای ارزیابی نمره حاصل، از دستورالعمل یانگ (۱۹۹۸)، استفاده شد، بدین معنا که نمره ۰ تا ۳۹…

مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی:دانلود پایان نامه

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی ج) تعاملات اجتماعی تعریف نظری: شاید بتوان تعاملات اجتماعی را یکی از مهم­ترین عوامل رشد اجتماعی هر شخص تلقی نمود. یکی از معیارهای مهم اندازه­گیری تعاملات اجتماعی هر کس، میزان سازگاری او با دیگران از قبیل دوستان، معلمان، خانواده و … است. تعاملات اجتماعی نه تنها در سازگاری با اطرافیانی که هم اکنون فرد با آنان سروکار دارد موثر است بلکه بعدها در میزان موفقیت شغلی و پیشرفت اجتماعی وی نیز تأثیر دارد. این افراد دارای خصوصیات زیر هستند: ۱٫ اشتغال ۲٫ پذیرش مسئولیت ۳٫ آینده­نگری ۴٫ میانه­روی و اعتدال ۵٫ امیدواری و خوش­بینی ۶٫ خوش­طبعی، آسان­گیری و پرهیز از سختگیری بی­مورد (وایتزمن، ۱۹۹۸). تعریف عملیاتی : منظور از تعاملات اجتماعی در این…

مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی-پایان نامه ارشد

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق اینترنت به خودی خود ابزاری بی­طرف و خنثی است که در ابتدا برای تسهیل تحقیقات در بین نهادهای علمی و نظامی به وجود آمد، اما این که اکنون مردم چگونه از آن استفاده می­کنند، مشکل عمده­ای را بین جامعه و بهداشت روانی ایجاد کرده است. بدون شک روش زندگی افراد و رفتارهایی که در گستره عمر از خود نشان می­دهند به طور مستقیم یا غیرمستقیم، سلامت آنان را تحت تأثیر قرار می­دهد. متخصصین حوزه سلامت با ارائه شواهد تجربی محکم ثابت کرده­اند که رفتارهای آسیب­زا از جمله استفاده بیش از حد از اینترنت و رایانه می­تواند سلامت افراد را در معرض خطر قرار دهد….

دانلود پایان نامه ارشد:مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی تعریف اینترنت ارائه تعریفی از اینترنت، دشوار است. در حقیقت، همچنان­که رامانایاه[۱]، دت ویلر[۲] و بیروان[۳] (۲۰۱۳)، اشاره می­کند کارکردهای پیچیده اینترنت است که تعریف آن­را دشوار کرده است. در یک تعریف بسیار کلی می­توان اینترنت را بسان مخزنی از اطلاعات خوب و بد، زشت و زیبا، اخلاقی و غیر اخلاقی دانست. استفاده از فن آوری و تکنولوژی­­های نوین یکی از جلوه­های آشکار دنیای پیش روست، اینترنت نیز به­عنوان یکی از ابعاد نوپای این فن آوری­های جدید جهان معاصر، نقش به سزایی در تغییر و تحول زندگی افراد جامعه دارد. اینترنت توانسته است با ورود خود به سرعت به یکی از ابزار لازم زندگی تبدیل شود تا جایی­که حذف آن از امور روزمره…

پایان نامه روانشناسی مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی

عنوان کامل پایان نامه :مقایسه ویژگی‌های شخصیتی و تعاملات اجتماعی کودکان ابتدایی معتاد به اینترنت و عادی در مدارس ابتدایی اختلال اعتیاد به اینترنت تعریف اعتیاد عبارت است از: یک حالت روانی و گاهگاهی جسمی ناشی از تأثیر دارو بر روی یک موجود زنده که لزوماً رفتار و واکنش های خاص و شخصی را در ارگانیسم ظاهر می­سازد و همیشه همراه با یک کشش مفرط برای مصرف دائمی یا دوره­ای آن داروی به­خصوص بوده به­طوری که شخص بتواند اثرات درمانی آماده را تجربه کند و نتواند ناراحتی­های ناشی از عدم مصرف آن­را در خود از بین ببرد (امیری و رحیمی، ۱۳۹۳). اعتیاد به اینترنت، به عنوان استفاده ناسازگارانه از اینترنت تعریف شده است (هونگ­کو و همکاران، ۲۰۱۰). از دیدگاه روانشناسی اعتیاد به اینترنت دارای سه فاکتور می­باشد: ۱٫ میل و احتیاج ۲٫ وابستگی…

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...