علل وقوع جرم مرتبط با سفر:

در بحث و بررسی تضاد ارزشها که از منظر سفر به آن پرداختیم، دیدیم که سفر چگونه در ایجاد جرم و تکوین آن کارگر است. امّا در این قسمت قصد داریم به آن بپردازیم که از منظر جرمشناسی چرا و به چه علت ارزشهای فرهنگ غیربومی بر فرهنگ بومی سلطه می‌یابد و در پاره‌ای موارد تأثیر آن موجب وقوع جرم می‌شود. به نظر می‌رسد دلایل متعددی برای پیروزی فرهنگ و آیین غیربومی می‌توان یافت که نگارنده ، به فراخور بحث به آنها خواهد پرداخت . گرچه در گذشته به صورت گذرا و کوتاه به آن‌ها پرداخته شده است. یکی از دلایل پیروزی این فرهنگ را باید در تاریخ جست. تاریخ ، بیان می‌دارد که در طول دو جنگ جهانی بزرگ، آمریکا از این بحران تاریخی به سلامت عبور کرد و همین امر…

فهرست نمودارها عنوان…………………………………………… صفحه نمودار ۱-۴: توزیع درصد فراوانی مربوط به جنسیت پاسخ دهندگان ۶۴ نمودار ۲-۴:‌درصد فراوانی مربوط به سن پاسخ دهندگان. ۶۵ نمودار ۳-۴: درصد فراوانی مربوط به درآمد پاسخ دهندگان. ۶۶ نمودار(۴-۴): درصد فراوانی مربوط به تحصیلات پاسخ دهندگان. ۶۷ نمودار ۵-۴: درصد فراوانی مربوط به کالای خریداری شده پاسخ دهندگان. ۶۸ نمودار ۶-۴: درصد فراوانی مربوط به مبدأ پاسخ دهندگان. ۷۰ نمودار ۷-۴: درصد فراوانی مربوط به میزان رضایت از خرید در بانه پاسخ دهندگان. ۷۱ نمودار ۸-۴: درصد فراوانی مربوط به تعداد شب‌های اقامت افراد در بانه. ۷۲ نمودار ۹-۴: درصد فراوانی مربوط به متوسط هزینه اقامت پاسخ دهندگان. ۷۳ نمودار ۱۰-۴: درصد فراوانی مربوط به…

قانون آیین دادرسی کیفری، قانون مجازات اسلامی

ماده ۲ قانون مجازات اسلامی، فعل یا ترک فعل را جرم محسوب می‌کند که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد. دومین عنصر تشکیل دهنده جرم عنصر مادی است. رفتارعینی و خارجی شخص همراه با قصد مجرمانه یا تقصیر جزائی عنصر مادی جرم را تشکیل می‌دهد مثلاً، عمل تیراندازی یا ضربات کاردی که در قتل به کار می‌رود، یا خودداری از کمک به مصدومین و رفع مخاطرات جانی تماماً به صورت فعل یا ترک فعل عنصر مادی جرم را تشکیل می‌دهند. سومین عنصر تشکیل دهنده جرم عنصر معنوی یا عنصر اخلاقی است. قصد و عمد در ارتکاب جرائم عمدی بی‌‌احتیاطی و بی مبالاتی در جرائم غیر عمدی مربوط به عنصر معنوی است. (همان منبع، ص۲۵۳) با این وجود به نظر می‌رسد خسارت معنوی در قانون مجازات اسلامی، [۱۱] نص صریحی که دلالت…

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شاهرود پایان­نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M.A. » گرایش: حقوق جزا و جرم شناسی عنوان : بررسی حقوقی جرم اعتیاد با توجه به قانون اصلاحی قانون مبارزه با مواد مخدر سال ۱۳۸۹ استاد راهنما : دکتر عسل عظیمیان نگارش : مهرویه خنجری تابستان ۱۳۹۴ ISLAMIC AZAD UNIVERSITY Science and Research Unit of Shahrood Thesis for a master s degree (M.A) Course: Criminal Law and Criminology Title: Legal review of drug offence…

پردیس ارس گروه حقوق پایان‌نامه برای اخذ درجه کارشناسی ارشد در رشته حقوق خصوصی عنوان ماهیت، شرایط و آثار قراردادهای درمان با تاکید بر اسناد بین المللی استاد راهنما: دکتر ابراهیم شعاریان ستاری استاد مشاور: دکتر حیدر باقری اصل پژوهشگر یاسر حیدرزاده شهریور ۱۳۹۲ نام خانوادگی : حیدرزاده نام : یاسر عنوان پایان نامه: ماهیت ، شرایط و آثار قراردادهای درمان با تاکید بر اسناد بین المللی استاد راهنما : دکتر ابراهیم شعاریان ستاری استاد مشاور: دکتر حیدر باقری اصل مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد رشته : حقوق گرایش : خصوصی دانشگاه : تبریز دانشکده : حقوق و علوم اجتماعی تاریخ فارغ التحصیلی: ۱۸/۶/۹۲ تعداد صفحه: ۱۷۲ کلید واژه ها : قرارداد درمان، تعهدات پزشک، تعهدات بیمار، اخذ رضایت، اسناد…

آیین دادرسی کیفری، امام علی (ع)

ص ، آیه ۲۷ : « یا داود انا جعلناک خلیفـت فی الارض فاحکم بین الناس بالحق و لا تتبع الهوی » مائده ، آیات ۴۴، ۴۵ و ۴۷٫ اولاً داوری باید بر طبق موازین حق باشد. پیداست تشخیص حق و موازین قضا ، به ویژه در حل مسائل پیچیده که نصّ خاص ندارد نیازمند برخورداری از دانشی عمیق (اجتهاد ) است. ثانیاً پس از تشخیص حق نیز باید کوشید تا از تمایلات نفسانی سرپیچی کرد . لذا عدالت در داوری شرط شده است. از همین رو ، خداوند متعال در قرآن کریم فرموده است : هرکس بر طبق « ما انزل الله»حکم نکند فاسق و ستمگر است. ۴ شکی نیست که حکم نکردن بر طبق « ما انزل الله » یا ریشه در جهل و ناآشنایی با « ماانزل الله» دارد یا ناشی…

شورای همکاری خلیج فارس، حقوق جزای بین الملل

[۶۱] دادخدایی، لیلا، همان منبع ، ص ۴۷[۶۲] کوشا، جعفر، رویکرد افتراقی ناظر بر جرایم اقتصادی در تقابل با جرایم مالی، مجموع سخنرانی دادستان‌های پایتخت کشورهای اسلامی، دادسرای عمومی و انقلاب تهران، ۱۳۸۶، ص ۱۸۵[۶۳] کوشا ، همان منبع ، ص ۱۸۶[۶۴] دهخدا، علی اکبر ،لغت نامه، موسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران، چاپ اول، بهار ۱۳۷۳، جلد چهارم، ص ۵۹۴۵[۶۵] اسعدی ، سید حسن ، جرایم سازمان یافته فراملی قاچاق مواد مخدر ، نشرمیزان، چاپ اول تابستان ۱۳۸۶، ص ۲۸۷[۶۶] laundering[67] Money laundering[68] اسعدی ، همان منبع ، ص ۲۸۷[۶۹] نیروی اجرایی (The Financialaction task force) یک سازمان بین‌المللی فرامنطقه‌ای است که در گسترش و توصیف تدابیر فراملی و بین‌المللی در امر مبارزه با پولشویی در سراسر جهان ایفای نقش می‌کنند و یک نماد سیاست گذار جهانی در زمینه پولشویی است که…

جرایم سازمان یافته، ضمانت نامه بانکی

به دلیل وجود نوسانات در بازار ممکن است “تولید کننده ” و “بانک عامل ” تحت تاثیر قرار گیرند به همین دلیل باید مکانیزمی ایجاد شود که این پوشش را برای مبادلات بوجود آورد و معاملات آتی ارز را امکان پذیر کند.مع هذا به منظور تقلیل ریسک های ناشی از تغییر نظام ارزی تثبیت شده به انعطاف پذیر ضروری است. کشور ها بر نقدینگی و عمق بازار های ارز خود بیفزاید.به لحاظ وجود مقررات ارزی شدید،در اکثر کشور های در حال توسعه،بازار های ارز از عمق و کارایی لازم برخوردار نمی باشند.این مقررات موجب می گردند که فعالان بازار،از انگیزه کافی برای تحلیل نرخ ارز،”وضعیت گیری” و مدیریت ریسک های مترتبه برخوردار نباشند.این امر خود مانع در برابر تحولات مثبت بازار ارز می باشد.پس با وجود مفاهیم و تعاریف گفته شده در این…

سازمان ملل متحد، حسن و قبح افعال

دفاع اجتماعی یا نظری کوتاه در باره حقوق کیفریمقدمه مفهوم دفاع اجتماعی مانند بسیاری از مفاهیم اجتماعی و فلسفی و حقوقی تعاریفی مختلف و حتی متضاد دارد. پس از آنکه فرضیه بازتاب شرطی از عرصه کالبد شناسی به عرصه حقوق و تعلیم و تربیت راه یابد، حقوق کیفری هدفی جز آن نداشت که وقوع جرم ممانعت کند و مجرم را به کیفر مقرر در قانون برساند. فویر باخ فیلسوف حقوق کیفری آلمان در قرن نوزدهم نخستین بار فرضیه الزام روانی را به میان آورد. مطابق این فرضیه ، کیفر در وهله نخست برای عبرت دیگران به کار میرود. به علت وجود مجازات، مجرمان احتمالی از لذت ارتکاب جرم چشم می پوشند و هر اندازه جرم سنگین تر باشد مجازات آن نیز باید شدیدتر باشد. این فرضیه از فرضیه بازتاب شرطی نشانی دارد، ولی…

پایان نامه با موضوع خانه ای برای سالمندان

چکیده: هنگامی که فردی سالمند به یک آسایشگاه سالمندان سپرده می شود ، در واقع مرحله ای جدید از زندگی خود را آغاز می کند . با توجه به تجارب و دانشی که این شخص در زندگی خود کسب کرده ، این دوران می تواند از پربار ترین دوران زندگی او باشد . فردوسی با ۷۱ سال عمر کتاب معروف خود ، شاهنامه را در پایان عمر تمام کرد. شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی ۸۲ سال عمر کرد و تا

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...